Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bayanlar ,
benim de oğlum 4.sınıfta , yazılı notları da iyi maşallah, 80 den aşağı notu yok
Ama ben ne okul kursuna, ne vitamin ne de başka bir ek yardımcı kullanmıyorum , kullanmam gerekirmi ki acep ?????/
Selam arkadaşlar.
Ben yeni geldim dün katıldım aranıza .Bu konu dikkatimi çekti.
Benim de oğlum 4. sınıfta.Çok korktum başarısız olacak diye ilk günden sıkı tuttum tekrar yaptık beraber ödevlerini takip ettim..Derkeeen yazılılar başladı.
Notları ortalarda gelir diye düşünürken 90 an aşağı gelmedi.Hepsi 90 ve üzeri.Çalışmamızın karşılığını aldık.Eşim çok yardımcı olamıyor istese de onun çalıştırması bişeye benzemiyor:1no2:
Şimdilik iyi gidiyor ama konular gittikçe ağırlaşıyor.
Okulu tam gün ayrıca okul sonrası kursa da verdik.Çok yoruluyor bitanem ama ben de çok yoruluyorum bu arada.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tudemin dergisine abone olacaktık aylık ama kızımın dersane öğretmeni şimdilik çok ağır dedi askıya aldık.Belki ilerde hem kızımı hem de oğlumu dergiye abone yaptırabiliriz.
Selam arkadaşlar.
Ben yeni geldim dün katıldım aranıza .Bu konu dikkatimi çekti.
Benim de oğlum 4. sınıfta.Çok korktum başarısız olacak diye ilk günden sıkı tuttum tekrar yaptık beraber ödevlerini takip ettim..Derkeeen yazılılar başladı.
Notları ortalarda gelir diye düşünürken 90 an aşağı gelmedi.Hepsi 90 ve üzeri.Çalışmamızın karşılığını aldık.Eşim çok yardımcı olamıyor istese de onun çalıştırması bişeye benzemiyor:1no2:
Şimdilik iyi gidiyor ama konular gittikçe ağırlaşıyor.
Okulu tam gün ayrıca okul sonrası kursa da verdik.Çok yoruluyor bitanem ama ben de çok yoruluyorum bu arada.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tudemin dergisine abone olacaktık aylık ama kızımın dersane öğretmeni şimdilik çok ağır dedi askıya aldık.Belki ilerde hem kızımı hem de oğlumu dergiye abone yaptırabiliriz.
matematikten bulmaca hazırlama performans ödevi almış oğlum. yapan var mı? nasıl yaptınız?
yok canım bizimkiler grafik hazırlama yaptılar,teslim edildi...
bizimki bulmaca değildi.