• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.sınıfa gidecek olan anneler..

o derece demekki :)
bizde hemen almalıyız :)
çocuklara değişik geliyor tabi vakit geçiriyolar hemde öğreniyolar :)

arkadaşlar nihayetinde bizim okulda etüt açıldı..bence etüt çok faydalı en azından kafalarına takılan yerlerde öğretmenlerine sorabilme imkanları oluyor ödevlerde....çalışan anneler için çok daha iyi işden gel yemek ye diyene kadar gün bitiyor bu defa zaman yetmiyor çocukla ilgilenmeye...bu arada bizde vitamine giriyoruz gerçekten faydalı eglenceli hale getirmişler ders yapmayı tavsiye ederim....

vitamini bende istiyorum,faydası olduğunu söylüyolar ama nasıl giriliyo üyemi olunuyo onları bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz?

telekomdan 1 yıllık vitamin kartı aldık.
36 tl bir yıllığı.
kontur kartı gibi bişey.
sonra internet sitesinden aktive etme işlemi yapılıyor. zaten o işlemin nasıl yapıldığı kartın üstünde yazıyor. daha sonrada çocuk istediği pc den tc kimlik no ve şifre ile giriş yapıyor.
basit canım, aktive etme işlemi 2 dk falan ancak sürüyor.

arkadaşlar 4 sınıfta kızım var bu sene çok yoğun testler yardımcı kitaplar ooo çok çalışıyoruz okul zaten tam gün eve de okadar ödev geliyorki cocuk sıkılıyor reklama girmez inşallah ttnet vitaminde çok yararlı kesinlikle tavsiye ederim !şakkıdı

Selam arkadaşlar.
Ben yeni geldim dün katıldım aranıza .Bu konu dikkatimi çekti.
Benim de oğlum 4. sınıfta.Çok korktum başarısız olacak diye ilk günden sıkı tuttum tekrar yaptık beraber ödevlerini takip ettim..Derkeeen yazılılar başladı.
Notları ortalarda gelir diye düşünürken 90 an aşağı gelmedi.Hepsi 90 ve üzeri.Çalışmamızın karşılığını aldık.Eşim çok yardımcı olamıyor istese de onun çalıştırması bişeye benzemiyor:1no2:
Şimdilik iyi gidiyor ama konular gittikçe ağırlaşıyor.
Okulu tam gün ayrıca okul sonrası kursa da verdik.Çok yoruluyor bitanem ama ben de çok yoruluyorum bu arada.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tudemin dergisine abone olacaktık aylık ama kızımın dersane öğretmeni şimdilik çok ağır dedi askıya aldık.Belki ilerde hem kızımı hem de oğlumu dergiye abone yaptırabiliriz.:nazar::nazar:

selam bayanlar ,
benim de oğlum 4.sınıfta , yazılı notları da iyi maşallah, 80 den aşağı notu yok
Ama ben ne okul kursuna, ne vitamin ne de başka bir ek yardımcı kullanmıyorum , kullanmam gerekirmi ki acep ?????/

selam bayanlar ,
benim de oğlum 4.sınıfta , yazılı notları da iyi maşallah, 80 den aşağı notu yok
Ama ben ne okul kursuna, ne vitamin ne de başka bir ek yardımcı kullanmıyorum , kullanmam gerekirmi ki acep ?????/

arkadaşım yaprak testlerden alıp çözdürebilirsin...fazla test çözmenin yararı olur pratikleşir sadece okulla sınırlı kalma diye düşünüyorum ben

Selam arkadaşlar.
Benim de oğlum 4. sınıfta.Çok korktum başarısız olacak diye ilk günden sıkı tuttum tekrar yaptık beraber ödevlerini takip ettim..Derkeeen yazılılar başladı.
Notları ortalarda gelir diye düşünürken 90 an aşağı gelmedi.Hepsi 90 ve üzeri.Çalışmamızın karşılığını aldık.Eşim çok yardımcı olamıyor istese de onun çalıştırması bişeye benzemiyor:1no2:
Okulu tam gün ayrıca okul sonrası kursa da verdik.Çok yoruluyor bitanem ama ben de çok yoruluyorum bu arada.
Tudemin dergisine abone olacaktık aylık ama kızımın dersane öğretmeni şimdilik çok ağır dedi askıya aldık.Belki ilerde hem kızımı hem de oğlumu dergiye abone yaptırabiliriz.:nazar::nazar:

senle sanırım aynı sıkıntıdanız ..derslerle sadece ben ilgileniyorum eşimin hiç zamanı olmuyor..bende bazan 4. sınıfa gidiyorum diyorum çevremdekilere oğlumla birlikte bende yeniliyorum çünki:))))))) ama gerçekten yoruluyor insan yapacak bişi yok napalım yeterki onlar başarılı olsunlar herşey çocuklarımız için onlar için varızz:1hug:

geçen hafta kızım çok hastaydı 40 derece ateşi vardı. gönderemedim okula. 2 yazılı olmuşlar kızım gitmediğinde. ama şükür onlarıda bu hafta oldu. 100 almış ikisindende.

benim de oğlum 4. sınıfta...Şükür öğretmenimiz mükemmel her bakımdan
şimdilik iyi gidiyor...85 aldı en düşük...Pek ilgilenemiyorum aslında ama:(
vitamini ben de düşünüyorum kızlar...çok faydalıymış.Bayram sonrası bakalım

benim de oğlum 4. sınıfta...Şükür öğretmenimiz mükemmel her bakımdan
şimdilik iyi gidiyor...85 aldı en düşük...Pek ilgilenemiyorum aslında ama:(
vitamini ben de düşünüyorum kızlar...çok faydalıymış.Bayram sonrası bakalım

Selam arkadaşlar.

masallah oglusuna canim. benim oglusumda bu sene 4e basladi. birde yaklasik 3 hafta once ailemize yeni uyemiz katildi. normalde odevleri ve tekrariyla hep ben ilgilenirim ama yaklasik iki aydir ilgilenemiyorum(dogum icin yurt disindayim). turkceden 69 almis, canim sikildi biraz. onun disinda 80 altinda notu yok. bir kac gune kadar donucem, tekrar cok siki takibe almam lazim.

mrb arkadaşlar benim oğlımda 4. sınıfta dersleri çok iyi gidiyo biz sadece özel matemetik dersi aldırıyoruz çok işe yaradı bence dershane için çok erken sizde eksiği olan yerde ders aldırın bol bol okuma yaptırın hepinize kolay gelsin

Selam.Arkadaşlar vitamini kesinlikle öneririm.4. sınıf öğretmeniyim derslerde de vitamini kullanıyorum.Kısa ve öz anlatımı ile hem öğretici hemde etkinlikleri ile eğlenceli.Öğrencilerimdeki etkisi süper.:lepi:

Back