İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.sınıfa gidecek olan anneler..

canım kız çocukları erkek çocuklarına nazaran gerçekten daha düzenli çalışıyorlar...derslerinde başarılar diliyoruma.s.
teşekkür ediyorum canım. bende size başarılar diliyorum a.s.
benim oğlum ödevlerini yapıyor çok şükür ama çok çalışıyoruz Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin
amin canım cümlemizin evladına :Saruboceq:

kızlar bu arada bizim yazılılar başladı. sizinkilerde başladımı??

canım kız çocukları erkek çocuklarına nazaran gerçekten daha düzenli çalışıyorlar...derslerinde başarılar diliyoruma.s.

kesinlikle katiliyorum. kiz cocuklari daha sorumlu oluyo okul konusunda. benim oglumda odevlerini aksatmiyo hic ama akli futbolda, ders biter bitmez top basinda.mafoldumben

bizim yazılılar henüz başlamadı...başlayanlara başarılar diliyorum arkadaşlar.......bu hafta sonu din dersinden dua ezberletmeye çalıştık ama çok zorlanıyor dili dönmedikce geriliyo bi görecektiniz:)))

duaları yaz tatilinde öğrenmişti ona kolaylık oldu
bizde yazılılara başladık hayırlısı bakalım

dua konusunda bi problem yok bizde.kızım zaten kuran okumasını da biliyo bazı dualarıda.
bizde de sınavlar başladı,pazartesi sosyal sınavı var bakalım hayırlısı.
bu arada okulda ortak sınav bile oldular.80 soruda 9 yalnış 1 boşu var.soorular çok kolaymış ama heyecandan bazılarını yapamamış.

kübrabetül maşallah canım kızına. zaten daha sınav sistemine yeni yeni alıştıkları için bazen bildikleri soruyuda yanlış yapabiliyorlar.
bizimkiler din dersinde dua öğrenmeye başlamamışlar henüz

sağol canım,daha çok sınava girecekler,yol çok uzun,rabbim zihin açıklığı versin hepimizin evladına:Saruboceq:

slm kızlar benim oğlumda bu sene 4 sınıfa gidiyo bütün gün okulda etütlü bir okul evde çok ders yapmıyo bi kaç fotokopi getiriyo o kadar ...

bugün benim oğlumda etüte başladılar okuldan sonra 2 saat daha kalıyor umarım faydası olur
bu sene gerçekten çok zor

bugün okula gittim. bizimkilerde haftada 2 gün okul çıkışı 2 şer saat kurs yapıyorlar.
öğretmenine dersane olayını sordum. açıkçası ben erken diye düşünüyordum. çocuklar şimdiden bıkmasınlar diyordum.
öğretmenide aynı görüşte, bu yıl dersaneye gerek yok diyor. sbs için eskiden 4. sınıftan itibaren not ortalaması alınıyormuş ama değiştirmişler ve 6. sınıftan itibaren not ortalaması baz alınacakmış.
bunada açıkçası sevindim. çocuklar zaten hep ders sorumluluğundalar. en azından haftasonları bari çocukluklarını yaşasınlar. bizlerle vakit geçirmek için zamanları olsun. bu onları daha çok motive edecektir.

iyi akşamlar,bizim okulda geçen hafta okulda ortak sınav olmuşlardı
sonuçlar açıklanmış kızım 447 puan almış.sınıfta 8. okulda 17. ilçede 25. olmuş
inş.ilerki sınavlarda daha iyi olur.
crescentmoon bu habere bende sevindim canım.bence doğru olanda bu zaten.
dershane konusunda bizim öğretmenimizde erken olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
kübrabetul canım maşallah kızına tekrardan. sınav tecrübeleri arttıkça başarı oranları dahada artacaktır. şimdi bu sonuç gayet iyi.
ayrıca evet dersane için ben erken diyordum ama diğer veliler böyle düşünmemiş sanırım ve çoğu dersaneye yazdırmış. öğretmenle iletişim halinde değillermi bilmiyorum yada öğretmen ne derse desin yinede yazdırmış olabilirler. kızımın arkadaşlarının büyük bölümü dersaneye gidiyo olunca haliyle kızımda istemişti. ama öğretmeninin gereksiz dediğini duyunca vazgeçti oda.
sanırım velilerdeki düşüncede "onun çocuğu gidiyo benimkide gitsin" düşüncesi ama çok yanlış. çocuklara yazık oluyor.

çok teşekkürler canım
evet velilerde bu düşünce var.bizim sınıftanda var dershaneye gönderenler.
benim kızımın zaten bi isteği yoktu.extra ders yapmayı pek sevmiyo zaten.
öretmenin verdiği dersi yapıyo ama sınav zamanı ayrıyeten ders çalışmıyo,ben zorlarsam anca o zaman

kübracım kızını tebrik ederim canım alkisalkisalkis
dershane konusunda bende erken olduğunu düşünüyorum zaten çocuklar akşama kadar dersle meşgul oluyorlar 2 gün dinlenmek onların hakkı fazlada sıkmamak lazım arkadaşlar

nekadar 4. sınıf olsalarda ,onlar daha oyun çocuğu .bende çok düşündüm dersanayi ama vazgeçtim .etüttende memnun kalmadım .eve erken gelip derslerini tekrar etmesi daha iyi olur dedim bu sene etüte vermedim .haftaya yazılılar başlıyo .bu hafta sonumuz ders çalışmakla geçicek anlaşılan .bu arada öğretmenimiz dersaneyi desteklemiyor ,okulda ki konuları evde tekrar etsin yeterli görüşünde bilginize.....

Benim kardeşim 4.sınıfta
Dersler tabiki yoğun yeni gördükleri branş dersleri var onlara odaklanmaya çalışıyorlar farklı öğretmenler girince onlara değişik geldi ama alıştılar.Tek birşeyden şikayetim var çocukları yarış içine sokuyolar.Buda onların sınawlarda heyecanlanıp bişey yapamamasına neden oluyor.Kardeşim fazla ders çalışan bi çocuk değil orta seviyede ama yapıncada en iyisini yapıyor.Gördükleri ingilizce seviyesi şimdiden ilerledi Allah kolaylık versin diyorum :)
Zaten haftasonu okulda kursa gidiyor hiç boş vakitleri yok arada kafalarını dağıtmak gerekiyorki motive olsunlar yoksa yazık bu çocuklara :)

kızlar dün kızıma ttnet vitamin aldık.
bugün birazcık baktımda eğlenceli geldi. derslerini bitirdikten sonra pc de oyun oynamak istiyordu. şimdi dersi bitince ordan tekrar yapar. umarım faydalı olur.

dün aktive ettik.
çok hoşuna gitti. hergün takip edicem diyor. dün akşam derslerini bitirince hem matematiğe hem fen bilgisine baktı. zorla kapattırdım valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…