teşekkür ediyorum canım. bende size başarılar diliyorum a.s.canım kız çocukları erkek çocuklarına nazaran gerçekten daha düzenli çalışıyorlar...derslerinde başarılar diliyoruma.s.
amin canım cümlemizin evladına :Saruboceq:benim oğlum ödevlerini yapıyor çok şükür ama çok çalışıyoruz Allah herkesin evladına zihin açıklığı versin
canım kız çocukları erkek çocuklarına nazaran gerçekten daha düzenli çalışıyorlar...derslerinde başarılar diliyoruma.s.
kızlar bu arada bizim yazılılar başladı. sizinkilerde başladımı??
kübrabetül maşallah canım kızına. zaten daha sınav sistemine yeni yeni alıştıkları için bazen bildikleri soruyuda yanlış yapabiliyorlar.
bizimkiler din dersinde dua öğrenmeye başlamamışlar henüz
kübrabetul canım maşallah kızına tekrardan. sınav tecrübeleri arttıkça başarı oranları dahada artacaktır. şimdi bu sonuç gayet iyi.
ayrıca evet dersane için ben erken diyordum ama diğer veliler böyle düşünmemiş sanırım ve çoğu dersaneye yazdırmış. öğretmenle iletişim halinde değillermi bilmiyorum yada öğretmen ne derse desin yinede yazdırmış olabilirler. kızımın arkadaşlarının büyük bölümü dersaneye gidiyo olunca haliyle kızımda istemişti. ama öğretmeninin gereksiz dediğini duyunca vazgeçti oda.
sanırım velilerdeki düşüncede "onun çocuğu gidiyo benimkide gitsin" düşüncesi ama çok yanlış. çocuklara yazık oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?