selam kızlar bende 4. sınıf çocuğu annesiyim ve daha şimdiden çıldırmak üzereyim oğlum hiç ders yapmıyo ödevlerini zor yaptırıyorum çok sorumsuz çok inanın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım niye yapmadığını sorduğumda yapmak istemediğini içinden gelmediğini hevesinin olmadığını söylüyo ayy ben bu çocuğu nasıl heveslendiricem bilmiyorumki
ya arkadaşlar biz ödev yapmaktan bıktık artık dün çocuğum o kadar yorulduki yavrum başını tutamıyordu öğretmenleriyle görüşücem artık
benim oglumda bu yil 4. sinifa basladi. sanirim herkesin ortak derdi odev yaptirmak. benim oglum soylemeden gidip yapiyor ama nedense cok cabuk bitiyor ve ondan sonra gerisi yok.
birde yeni bebegimiz gelicek bir kac haftaya insallah, isimiz daha da zorlasacak.
ama ben kendimde egitimci olarak oglumu dershaneye yollamayi dusunmedim. zaten okulu butun gun, birde dershane mafolur cocuk. onun yerine ogrenci bir abla bulmayi dusunuyorum derslerine yardimci olmasi icin.
evet arkadaşım öğrenci bir abla fikride güzel gerçekten..
merhabalar benimde 4.sınıfa giden bir kızım var.yeni derslere alışmaya çalışıyoruz.
matematikte daha hiç toplama çıkarma,problem yok.açılarla yatıp açılarla kalkıyoruz.
ben size bi şey sorcaktım,matematikte üçgen,kare,dikdörtgen arıyorum diye performans ödevi var onu yaptınız mı?
arkadaşlar evinizde sıkı bir program uyguluyormusunuz....sabit bir çalışma program yaptınızmı çocuğunuza uygulayabiliyormusunuz??...
program yapmadık ama kızım düzenli çalışıyor zaten.
okuldan gelince bütün derslerini bitiriyor. bende işten gelince kontrol ediyorum. bilemediği yada takıldığı yerler olursa yardım ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?