Merhaba Hilal...a.s.
benim oğluşum bu yıl dördüncü sınıfa başladı.
Allah hepimizin çocuklarına önce sağlık, akıl ezan versin cnm.:Saruboceq:
evet elasucum baya ağır bi giriş yaptık çok ödevimiz oluyor çocuk okuldan bi geliyor akşama kadar ödev geçen seneyle arada baya fark var burda ödevlerimizide paylaşıp birbirimize yardımcı olalım
selam kızlar
ismim Hilal. konu sahibiyle adaşmışız
benimde kızım bu yıl 4. sınıfa başladı. ilk gündende dersler başladı. bu yıl tabikide daha sıkı olmalı dersler. henüz kurslar falan başlamadı ama geçen yıl bizim kendi sınıf öğretmenimiz hafta 1 gün sınıfta matematik kursu vermişti. bu yıl normal dersler için dershanaye vermeyi düşünmüyorum.normalde başarılı bi kızım var. derslerinede düşkün. çalışıyorda. elimden geldiğincede yardımcı oluyorum. ama ingilizce için haftasonu dershaneye göndermeyi düşünüyorum.
selam benim de kızım 4.sınıfta henüz bi tempomuz yok. fakat branş dersleri olduğu için daha çok öğretmen daha çok karmaşa bekliyor bizi. derslerine kendim destek oluyorum.kimseciklere güvenmiyorum. kendim çalıştırınca nerede takılıyor daha net görüyorum. tudem yayınları biraz ağır buhan yayınlarını beğeniyorum.bu sene onunla birlikte ben de ingilizcemi tarzanca dan ingilizce seviyesine yükseltmeyi hedefliyorum laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?