İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 4.sınıfa gidecek olan anneler..

hilal5572

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
45
0
86
Samsun
arkadaşlar 4. sınıf anneleriyle tanışmak konuşmak paylaşmak için gelin burda birleşelim..:1hug::1hug:

Merhaba Hilal...a.s.
benim oğluşum bu yıl dördüncü sınıfa başladı.
Allah hepimizin çocuklarına önce sağlık, akıl ezan versin cnm.:Saruboceq:

Merhaba Hilal...a.s.
benim oğluşum bu yıl dördüncü sınıfa başladı.
Allah hepimizin çocuklarına önce sağlık, akıl ezan versin cnm.:Saruboceq:

amin canım allah kolaylık versin valla...ben bu yıl daha bi korkuyorum biliyormusun dersler gerçekten zor helede ilköğretimde 4. sınıf artık çok ciddiyetle çalışmaları lazım...benimkide zoraki ders yapanlardan bakalım napacaz bu yıl telaşı beni sardı....seninki nasıl bir çocuk??

arkadaşlar çocuğu 4. sınıfa giden pek yok herhalde bu sene bayağı zorlu geçeceğe benziyor Allah onların ve bizim yardımcımız olsun

benim kardeşim bu sene 4 e geçti bizim için pek bişey farketmicek sanırım çünkü zaten eli ağır ve biraz da sorumsuz bi çocuk:)

Sen: Hello. My name’s Ali.
Yb: Hello Ali.
Sen: What’s your name?
Yb: My name’s ahmet.
sen:nice to meet you

bugünki ingilizce ödevimiz diyalogtu

ya gerçekten 4. sınıf anneleri neredeler yok galiba:))))yada varda telaşları yok:))arkadaşlar nerdesiniz yaa......

selam arkadaşlar bende varım oğlum 4.sınıfa geçti ve sabahçı oldu bu sene sizlere soracak ve paylaşacak çok şey var sanırım bu sene dersler çok ağır ve ödevlerimiz çok fazla sizlerdede aynı durumda mı? Allah yardımcımız olsun biz ve çocuklarımızın...

evet elasucum baya ağır bi giriş yaptık çok ödevimiz oluyor çocuk okuldan bi geliyor akşama kadar ödev geçen seneyle arada baya fark var burda ödevlerimizide paylaşıp birbirimize yardımcı olalım

4.sınıf çocukları için tavsiye edebileceğim tek şey tüdem in soru bankası ve konu anlatımlı kitabı .

evet elasucum baya ağır bi giriş yaptık çok ödevimiz oluyor çocuk okuldan bi geliyor akşama kadar ödev geçen seneyle arada baya fark var burda ödevlerimizide paylaşıp birbirimize yardımcı olalım

haklısın canım burada birbirimize anlamadıkları takıldıkları konularda destek olabiliriz dersler cok ağır sabahçı olmasına rahmen akşama kadar ders yapıyor oğlum şimdiden böyle Allah yardımcımız olsun onların iyiliği için tabiki ama insan yeri geliyor kıyamıyor...

arkadaşlar kesinlikle konularımızı yaptıklarımızı paylaşalım...yaptığımız çalışma programlaırmızı...peki aranızda dersaneye veren varmı çocuğunu

selam kızlar
ismim Hilal. konu sahibiyle adaşmışız
benimde kızım bu yıl 4. sınıfa başladı. ilk gündende dersler başladı. bu yıl tabikide daha sıkı olmalı dersler. henüz kurslar falan başlamadı ama geçen yıl bizim kendi sınıf öğretmenimiz hafta 1 gün sınıfta matematik kursu vermişti. bu yıl normal dersler için dershanaye vermeyi düşünmüyorum.normalde başarılı bi kızım var. derslerinede düşkün. çalışıyorda. elimden geldiğincede yardımcı oluyorum. ama ingilizce için haftasonu dershaneye göndermeyi düşünüyorum.

selam benim de kızım 4.sınıfta henüz bi tempomuz yok. fakat branş dersleri olduğu için daha çok öğretmen daha çok karmaşa bekliyor bizi. derslerine kendim destek oluyorum.kimseciklere güvenmiyorum. kendim çalıştırınca nerede takılıyor daha net görüyorum. tudem yayınları biraz ağır buhan yayınlarını beğeniyorum.bu sene onunla birlikte ben de ingilizcemi tarzanca dan ingilizce seviyesine yükseltmeyi hedefliyorum laelaelaelaelae

:)) ben hilal ay varya gökyüzünde parlayan onu çok sevdiğimden bu niki kullandım...ne güzel bir ismin var )) derslere gelince ..hakikatten şu bir gerçekki kız çocukları daha der konusunda duyarlılar...bizimde geçen yıl etüt vardı dınıfta her akşam ama bu yıl kaldırmışlar gibi milli eğitimden yazı gelmiş...henüz tam olarak kesinlik yok ama öle görünüyor..bende matematik ve inglizce istiyorum bu iki dersin kursu yeter sanıırm bu yıl değilmi arkadaşlar....

ohh ne güzel anne kız ilerletin ingilizceyi bakalım:))

ya arkadaşlar benim moralim çok bozuk daha okullar açılalı bir hafta oldu oğlum dizanteri oldu çocuğum karın ağrısından kıvranıyor çocuklarınıza dikkat edin okullar da mikrop kaynıyor

hilal5572 anladım canım adaş diilmişiz demekki :))
azad geçmiş olsun canım. okullar öyle valla. bende geçen hafta grip aşısı yaptırdım kızıma. malum okullarda salgın oluyor.

teşekkür ederim canım aslında grip aşısı bende yaptıracaktım artık iyileşince inş yaptırırım

grip salgını her yerde var arkadaşlarr..malum havalar yanıltıyor valla yazlıkmı kışlıkmı ne giysek şaşırdık ya :)))bende bir haftadır gribim yeni iyileştim....hasta olanlara geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…