İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

neden bu kadar sorun oldu acaba, o beğenmediğimiz kolay dediğimiz deneme sınavlarında hiç böyle sorunlar duymamıştım

beğenmediğimiz yayınevleri bunlardan iyidir..katılım sayısına bakıyorum 22801 kişi katılmış sınava..bizim ilçeden 194 kişi katılmış..herhangi bir yayınevinin sınavına da bu kadar katılım oluyor hatta daha fazlası oluyor..beceremiyorsan yapmayacaksın, bizi de mağdur etmeyeceksin..çocuk soruyor sınavı kaçıncı olmuşum diye , ismin görünmüyor diyorum anlamıyorki bakıyor suratıma şaşkın şaşkın :)

meroza yazdıklarını okuyunca doğrusu ben burada şiştimmmmmmmm

hele de kuzucuğun sorduğu sorunun yanıtını ismin yok diye alması çocuk için bence yıkımdır

valla benim oğlanın öyle birşeyle karşılaştığını düşünemiyorum beni o gün evi terkettirecek hal ve söylemler içine sokar akşama kadar sabaha kadar vızzzzzz vızzzz bal etmez arı gibi vızıldar durur insanı deli eder
bir daha girmeyeceğim bir daha şunu etmiyeceğim bir daha bir daha ile başlayan bir sürü cümle
başkalarının edepsizliğinin ciddiyetsizliğinin faturasını bana kesmeye kalkar ( öfke yön değiştirmiştir bir kere nasılsa karşısında başka muhatap yok vur abalıya misali vur farmasiye olur )

Son düzenleme:
farmasi ben de senin yazdıklarını okurken gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)

Bal Yapmaz arı güzeldi bende benimkine hep sinameki gibisin derim. bende dedim oğlum 11 sorun gözükmüyor diye bir daha girmem dedi bir sürüde söylendi

Bal Yapmaz arı güzeldi bende benimkine hep sinameki gibisin derim. bende dedim oğlum 11 sorun gözükmüyor diye bir daha girmem dedi bir sürüde söylendi

çocuk düzen ,prensip sahibi olunca aynı hassasiyeti karşısından da bekliyor göremeyince isyanlardayımmmmmmmmmmmmmmm diyor

hayata alışacaklar eğrisiyle doğrusuyla
kazık yemeyi ( inşaallah hiçbir zaman olmaz)

sorum daha çok erkek annelerine..sizin oğluşlar evde nelerle oyalanıyorlar..bizim apartmanda ve çevrede oğluma arkadaş yok malesef..kitap okuma yatmadan önce yapılan bir şey..televizyona da düşkün değil..bilgisayarı ise 24 saat oynayabilir..geçen gün 102 parça lego aldım, gemi maketi 1 günde yaptı..sizinkiler nasıl vakit geçiriyorlar, benim ki gibi tatil günlerinde canım sıkılıyor, bilgisayar oynamıycam da napıcam peki diyorlarmı merak ettim.

canım benim 2 tane Allah'a emanet oğlum var

büyük 9 küçük 6 yaşında odalarında eski model bir bilgisayar var içinde de fi tarihinden kalma oyunlar onunla oynuyorlar aynı oyun olduğu için cazibesi yok
evde kendi laptopum var
ama asla müsade yok
kısacası şu yaşın sahibi oldular evde internette oyun oynamadılar
interneti okulda sınıflarında oynarlar öğretmenleri müsade ettiğinde ya da benim okuldaki bilgisayarımda çoğu siteye erişim yasak zaten
evde ev tip langırt aldık onu oynarlar
iki kardeş satranç oynarlar
kitap okumayı ve ders çalışmayı çok seviyorlar
kitap okumak ders çalışmak onlar için eziyet değil ders başına dedirtmezler bile
araba gibi oyuncakları vardı ama onları poşetlere doldurduk evden gönderdik bile
mesela ticaret oyunları gibi oyunları oynarlar
süreli takip ettikleri dergilerini alırlar okurlar
tv izlerler( dijitürkte bir sürü çocuk kanalı var özellikle takip ettikleri kanallar var )
okey oynarlar
işte aklıma ilk etapta gelenler bunlar

slm kızlar nasılsınız
geçmişe baktım biraz çok şükür bütün kuzualrın karneleri çok güzel allahım hep böyle başarılı olmalarını dilerim tüm kuzuzalrın
biz de çok şükür gittik geldik oğluşum çok mutlu oldu süprize ilk defa otobüs yolculuğu yaptı ilk defa otelde kaldı veeee en önemlisi de anıtkabiri gezdi onun için çok güzel geçti.babamız sınavdaykende biz de oğluşumla kızılay meydanına gittik orda gezdik. onun için değişiklik oldu
meroza canım sınav sonuçlarını ben de dün öğremebildim ankaradan gelince baktık sayfa hep hata veriyordu sonra açıklama yazmışlar 31 ocakta açıklanack diye dün açıklanmıştı öğrendim sonucunu 60 soruda 7 yanlış 449 puan almış

farmasi maşallah çocuklarına..benim oğlanın dersleri çok iyi ama ders çalış demesem çalışmaz..biraz fazla çalışsa bana fazla yükleniyorsun der, bir mızıldanır ondan sonra yapar :) yapamadığından değil canı yapmak istemez..iki kardeş olmanın faydaları..bizde de durum şöyle birlikte dama ,uno, okey , santranç, monopoly, kutu oyunları oynarız..yani oyun arkadaşı benim..kendi başına oyalanacık birşey bulamıyor..resim çiz diyorum yok, kitap oku diyorum yok..evde olduğum zamanlarda sürekli benim tepemde..ben yoksamda bilgisayar başında geçirmek istiyor..dün eşim bilgisayarı ayarladı belli saatlerde açabilecek, bugün biraz morali bozuk o yüzden:)

ben de nihayet biraz önce öğrendim canım, 9 yanlışı var bizimkinin de..anlamadığı soruları boş bırakmayıp sallamış:) o da tutmamış..gezinizin güzel geçmesine sevindim..

karamuk gezininizin güzel geçmesine sevindim bebişi evde bıraktınız ha, sınav sonucunuzda güzel maşallah

meroza, öğretmen on ince fasükül vermiş, sabah kalkar kalmaz birini bitiriyo, sonra internetin başına tatilde yasak masak yok free internet, free oyun hiç karışmıyorum, kafasına göre takılmak hakkı

yatarkende kitap okur

ben de nihayet biraz önce öğrendim canım, 9 yanlışı var bizimkinin de..anlamadığı soruları boş bırakmayıp sallamış:) o da tutmamış..gezinizin güzel geçmesine sevindim..

tebrikler canım kuzuna olsun tecrübe oldu onlar için böyle bir sınav
teşekkürler canım evet güzel geçti allahtan havada çok güzeldi rahat rahat gezebildik oğluşumla

sağol canım evet bebişi evde bıraktık ama sorma burnumuzda tüttü çok özledik onu hele abisi çok özledi
bizimde on fasikül var ince ankaradan döndükten sonra yapamadıkalrını yaptı şimdi gün gün onları yapıyor ben de sıkmıyorum istediği gibi takılıyor 3 tane de kitap okuyacakmış onalrı öğretmene anlatıp sınıf kütüphanesine bırakacaklar sonra sene boyunca değişik değişik okuyacaklar bir de onlar var otursa üçünü de birgünde bitiri yani hepsi ince onun haricinde pc ve tv serbest iki hafta şuanda da anneannede zaten pazar dönecek

Allah razı olsun canım

kardeş olması ve de arada yaş farkının çok olmaması bir de ikisi de aynı cins çocuklar zevkleri ilgileri büyük çoğunlukla aynı
o nedenle benim için onları büyütmek çok kolay ve de zevkli oldu...
örneğin hafta içi 5. sınıfların bazen 7. saat bazen 8. saat derslerinin olduğu günler büyük kuzumu evin önünde bırakıyordum ben geri hemen okula gidiyordum o kapıyı açıp giriyorduı kardeşini servis evin önüne bırakıyordu miniğimi abisi evde karşılayıp
en azından 1 saat birbirlerine göz kulak oluyorlardı

canım çocuğun ne istiyorsa tatilde onu yapsın zorlama

biz bu haftayı atlattık burada bir derneğin deneme etütleri vardı oraya gönderdim (günde 2 saat) ama diğer hafta senin durumunda olacam arkadaşım. Apartmanda arkadaşı var aslında ama onlarla oynamıyor küfür ediyorlar oynamam diyor (bende istemem tabi ama bilmiyordum) kitabını okuyor öğretmenin verdiği test kitabını çözüyor eee sonra ya tv yada bilgisayar bende çözüm bulamayanlardanım

Ve son 2 gün.. Allah zihin açıklığı versin, çalışma isteği versin minnoşlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…