herkese selamlar,
biz de aldık karnemizi, afferin oğluşa ve herkesin yavrularına.
bize hediye sbs deneme sınavından geldi. 3. sınavmış bu, bizimki sınıf 3. sü, il 8. si olmuş. ay pek sevindirdi sıpa
bunların sınıf gene uçmuş yaf.:44::44::44:
yaaa canım gördün mü, okul 7. si olsak havalara uçarız diyodun,il 8. si olmuş süper:13::13:
Chess ,bizim okul formayla devam ediyor canım,dun okulun son günü olduğu ıçın serbest gittiler.AA şu amerikan sistemindeki en iyi not oluyor canım.ıngilizce sertıfıkalarında o şekilde not verıyolar.
Hepinize iyi tatiller kızlar,ben bir hafta yokum
tebrikler cancanlar
maşallah bücürüklerinize
benim sesim çıkmıyor farkındaysanız
toto oynuyoruz çünkü karneyle
1miz hatır babında yok tabi yoksa 2ler 3ler 4ler yarışıyor kendi arasında:111::111::111::111::111::111::111:
5miz de var 2 tane yalan olmasın
bi de en sevdiği dersten 4 alacaktı hanfendi nerdeyse
sırf ödevleri vermediğinden
bu dönem de bitti hayırlısıyla
iyi tatilleeeeeeeeeeer
nereye kaçıyosun, iyi tatiller canım:13::13::13:
seyyah, okuyosun okuyosun niye yazmıyosun
gelin kızıma laf edip durma seyyahhhhhhhhh
en azından damat başarılı napalım
açar bize bi resim atelyesi
farmasi de gelin oğlumun paracıklarını yiyor diye kkya konu
Bu arada tudem sınavı sonuçlanmış sitesine eklemişler benim oğlanın 11 sorusu gözükmüyor bizimki kağıda işeretlemedi zaar çünkü kitapçıkta işaretli neyse böyle böyle öğrenecek
gerçekten yazık..sabah git, çocuğu içeri sokmayı başar, soğukta bekle, çıkması için kavga dövüşün içinde strese gir, sonucu ne olacak acaba merakla bekle, çocuğun ismi olmasın..mail at cevap gelmesin..tudemzede arkadaşlar geçmiş olsun
takmayın kafanıza kolay değil elbette çocuklar açısından
bazen çok basit görünen yayınevleri işini daha ciddi yaparak , gözümüzde büyüttüklerimiz de gayri ciddiliği ile ortaya çıkabiliyor ....
asıl mesele hangisi olursa olsun yapacaksa bir iş her türlü hassasiyetini ortaya koyarak yapacak ne o öyle milletle dalga geçer gibi
onca insanın ayırdığı zamanına enerjisine parasına en önemlisi de yavrularımızın emeklerine vs vs yazık ya daha doğrusu ayıp ya