İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

herkese selamlar,
biz de aldık karnemizi, afferin oğluşa ve herkesin yavrularına.
bize hediye sbs deneme sınavından geldi. 3. sınavmış bu, bizimki sınıf 3. sü, il 8. si olmuş. ay pek sevindirdi sıpa:KK9::KK9::KK9:
bunların sınıf gene uçmuş yaf.:44::44::44:

yaaa canım gördün mü, okul 7. si olsak havalara uçarız diyodun,:KK1: il 8. si olmuş süper:13::13:

tüm çocuklarımıza mutlu tatiler dilerim hanımlar tabii bizede...:KK1:
artık bugün ne ödevin var sorusunu sormak, ödevler bitti mi demek yok en azından, bizede bi nevi tatil
:KK1:

tebrikler cancanlar
maşallah bücürüklerinize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benim sesim çıkmıyor farkındaysanız:KK17::KK17:
toto oynuyoruz çünkü karneyle :KK52::KK53:
1miz hatır babında yok tabi yoksa 2ler 3ler 4ler yarışıyor kendi arasında:111::111::111::111::111::111::111:
5miz de var 2 tane yalan olmasın
bi de en sevdiği dersten 4 alacaktı hanfendi nerdeyse
sırf ödevleri vermediğinden:KK53:
bu dönem de bitti hayırlısıyla
iyi tatilleeeeeeeeeeer

Chess ,bizim okul formayla devam ediyor canım,dun okulun son günü olduğu ıçın serbest gittiler.AA şu amerikan sistemindeki en iyi not oluyor canım.ıngilizce sertıfıkalarında o şekilde not verıyolar.
Hepinize iyi tatiller kızlar,ben bir hafta yokum

Chess ,bizim okul formayla devam ediyor canım,dun okulun son günü olduğu ıçın serbest gittiler.AA şu amerikan sistemindeki en iyi not oluyor canım.ıngilizce sertıfıkalarında o şekilde not verıyolar.
Hepinize iyi tatiller kızlar,ben bir hafta yokum

nereye kaçıyosun, iyi tatiller canım:13::13::13:

seyyah, okuyosun okuyosun niye yazmıyosun:KK52::KK52:

tebrikler cancanlar
maşallah bücürüklerinize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
benim sesim çıkmıyor farkındaysanız:KK17::KK17:
toto oynuyoruz çünkü karneyle :KK52::KK53:
1miz hatır babında yok tabi yoksa 2ler 3ler 4ler yarışıyor kendi arasında:111::111::111::111::111::111::111:
5miz de var 2 tane yalan olmasın
bi de en sevdiği dersten 4 alacaktı hanfendi nerdeyse
sırf ödevleri vermediğinden:KK53:
bu dönem de bitti hayırlısıyla
iyi tatilleeeeeeeeeeer

gelin kızıma laf edip durma seyyahhhhhhhhh:KK34:

en azından damat başarılı napalım:KK52::KK52:
açar bize bi resim atelyesi
farmasi de gelin oğlumun paracıklarını yiyor diye kkya konu:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hahahahahahah ilahi bunu mu kastediyordun ilahi seyyahcımmmmmmmmmmmmmm
açsın helali hoş olsunnnnnnnn
ayrıca benim oğlan paralarını mezara mı götürecek
bu dünyada faydası olmayan parayı neyleyelim seyyahcım öteki tarafta bildiğim kadarıyla geçmiyor
o nedenle bu tarafta yemesin de nerede yesinlerrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
helal olsun kızına da oğluşuma da :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

merhabalar
öncelikle kuzuları başarılarından dolayı tebrik ediyorum :) tabii onların başarılarındaki en büyük katkıyı veren anneleri de unutmamak lazım :KK34:
ilgili veli = başarılı öğrenci ....

seyyahcığım, klasik olacak belki ama ikinci dönem daha iyi olacağını düşünüyorum... bazı öğrencilerimiz nedense ikinci döneme açılıyorlar :)

hepinize iyi tatiller diliyorum ...

geçmişe çok fazla gidemedim :KK17:hepinize iyi tatiller kuzulara da maşallah :nazar::nazar::nazar:
bizim karnede hepsi 100 üzerinden 5 not kırmamış bu yıl örtmenimiz:21::21::21::21::21:
oğlum günlerin çok çabuk geçmesinden şikayetçi :KK53:

selam anneler herkesi tebrik ederim benim oğluşumunda karnesi hepsi 5 öğretmen güzelde bir not eklemiş insan nasıl mutlu oluyor bu 15 tatilin ilk haftasında yani bu hafta saat 13-15 arası kursu verdik yani kurs gibi değilde zeka oyunları yazıyor konusunda yaratıcı drama okuduğunu anlama gibi dersleri var önce vereyim mi dedim ama şimdi iyiki vermişim diyorum sıkıldım anne lafını duymaktan gına geldi :KK37:diğer hafta tüm evde bakalım sıkıntıdan patlayacağız mı:KK1:

Bu arada tudem sınavı sonuçlanmış sitesine eklemişler benim oğlanın 11 sorusu gözükmüyor bizimki kağıda işeretlemedi zaar çünkü kitapçıkta işaretli neyse böyle böyle öğrenecek

Bu arada tudem sınavı sonuçlanmış sitesine eklemişler benim oğlanın 11 sorusu gözükmüyor bizimki kağıda işeretlemedi zaar çünkü kitapçıkta işaretli neyse böyle böyle öğrenecek

boşver canım tudem yönlendirmenin face sayfasında herkes aynı şeyden şikayetçi, bence bu bi tesadüf olmaz. Çocukların psikolojisini bozdular

benim oğlanın sonucunu bulamıyorum. isimle, tc ile denedim çıkmıyor..arkadaşlarınınkine bakıyorum sonuçları var, okul isimleri farklı görünüyor, alakasız bir okul ismi yazılmış..tudemi aradım ulaşamadım..böyle saçmalık olmaz.. birdaha da sokmam ders olsun bana.. sinir oldum..

Günaydın,

Dün 2 kez yayınladığımız sınav sonuçlarında hatalar olduğunu tespit ettik.Ve sınavları yayından kaldırdık.Bilgi işlem bölümümüz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.Doğru sınav sonuçlarını en kısa sürede sitemizden görebileceksiniz.Anlayışınız için teşekkürler.

neden bu kadar sorun oldu acaba, o beğenmediğimiz kolay dediğimiz deneme sınavlarında hiç böyle sorunlar duymamıştım

tudemzede arkadaşlar geçmiş olsun
takmayın kafanıza kolay değil elbette çocuklar açısından

bazen çok basit görünen yayınevleri işini daha ciddi yaparak , gözümüzde büyüttüklerimiz de gayri ciddiliği ile ortaya çıkabiliyor ....
asıl mesele hangisi olursa olsun yapacaksa bir iş her türlü hassasiyetini ortaya koyarak yapacak ne o öyle milletle dalga geçer gibi
onca insanın ayırdığı zamanına enerjisine parasına en önemlisi de yavrularımızın emeklerine vs vs yazık ya daha doğrusu ayıp ya:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Son düzenleme:
tudemzede arkadaşlar geçmiş olsun
takmayın kafanıza kolay değil elbette çocuklar açısından

bazen çok basit görünen yayınevleri işini daha ciddi yaparak , gözümüzde büyüttüklerimiz de gayri ciddiliği ile ortaya çıkabiliyor ....
asıl mesele hangisi olursa olsun yapacaksa bir iş her türlü hassasiyetini ortaya koyarak yapacak ne o öyle milletle dalga geçer gibi
onca insanın ayırdığı zamanına enerjisine parasına en önemlisi de yavrularımızın emeklerine vs vs yazık ya daha doğrusu ayıp ya:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
gerçekten yazık..sabah git, çocuğu içeri sokmayı başar, soğukta bekle, çıkması için kavga dövüşün içinde strese gir, sonucu ne olacak acaba merakla bekle, çocuğun ismi olmasın..mail at cevap gelmesin..

X