bence bu etkinlikler çok güzel ya, hatta bence müzik sanırlanın aksine matematik ve türkçe gibi derslerden daha çok disipline edici ve doyurucu:13:
valla bu verdiğin örneği oğlum hayatta tahmin edemezdi, malesef deyimler ve atasözleri konusunda çok zayıf, günlük konuşmada bile olduğu gibi algılıyo deyimleri halen
bende aynen senin dediğin gibi düşünüyorum canım, çünkü bizim okul çok büyük 8-9 tane 3. sınıf şubesi var. ama tabii bu düşüncelerimi oğluma söylemiyorum, yaptığı hatalar hep basit, hızlı yapmaya çalışmaktan olan okuma hataları, aslında soruyu biliyo yani. O da bilsem sınavından araz kaldı, hızlı yapmaya çalışmak yani, çünkü o sınavda esas olan hızlı olmaktı
gül canım, bilgisayarın tamir oldumu
biz de deyimler, atasözleri işlenmedi hiç..
Bizde pek işlemedik.Yayınevlerinin yada dersanelerinin sınavlarında birkaç tane soru çıkmıştı.
Bende ön hazırlık olsun diye aldım.
doğrusu hiç aklıma gelmedi atasözlerine, deyimlere çalıştırmak..
Bende çalıştırmadım hiç ama bunları görünce kulak aşinalığı olsun istedim.
Oyun gibi oynuyoruz eğlenceli oluyor.Tavsiye ederim canım.
Evet sonunda oldu.
Ama ne kadar uzak kalmaya çalışsamda yokluğu büyük eksiklikmiş.
Deyimleri komik ve ilginç anlatmaya çalışmışlar.Bende başta bu ne anlatmak istiyor diye uzun uzun bakıyordum resimlere.
Sonra hem oğlumun hem benim hoşuma gitti.Şimdi konuşurken aralara deyim sıkıştırıyor beyefendi.
beklenen gün geldi çattı, okul çok sıkıcıymış, aptallara göreymiş, keşke hep tatil olsaymış
beklenen gün geldi çattı, okul çok sıkıcıymış, aptallara göreymiş, keşke hep tatil olsaymış
Selam kızlar,bende pek giremedim bu aralar.
Heyecandan sabah 6:30 da kalktı benimki bugünama heyecan meselesi karne için değil,okula serbest kıyafetle gideceği için yarım saat kıyafet seçip sonra saçımı fönle diye tutturdu,uzun pazarlıklar sonunda fön çekmemeye ikna ettim.
Dün İngilizce sertifikası vermişler,60 soruluk ingilizce sınavı sonucuna göre.1 yanlış yapmış ,notu AA gelmiş.Şaşırdım açıkçası,çünkü benim kız bana göre ortalama bir öğrenci ,sırf öğretmeni çok iyi diye başarılı olduğunu düşünüyodum,adam 1 e bir ilgileniyor çocuklarla.İngilizcedende okul 2. si olması beni biraz umutlandırdıdemekki başka öğretmenlede başarılı olabiliyomuş,çooook sevindim.
Oğluşuna sonuna kadar katılıyorum chess,bencede işe gelmek aptal işibide benim tatilim geleydi
bütün kuzucukları tebrik ediyorum karneleri için hep böyle başarılı olsunlar işallahbizimki de almış karnesini öğretmeni karnesine çok güzel bir yazı yazmış ve sınıfta 5 kişinin karnesine nazar boncuğu takmış tabiki oğluşuma da
sizin kuzularada öpücükler kızlarBütün kuzucuklara başarılar iyi tatiller artık giremiyorum kk ya pek fazlaişlerimi yoluna koyunca uzun uzun yazacağım
tebrik ederim parkon..çocuklar ne yapsalar yaranamıyorlar bize maalesef, sanki hep birşey eksikmiş gibi geliyor bana da ..sen en azından öğretmenine güveniyorsun bu süper birşey..
Selam kızlar,bende pek giremedim bu aralar.
Heyecandan sabah 6:30 da kalktı benimki bugünama heyecan meselesi karne için değil,okula serbest kıyafetle gideceği için yarım saat kıyafet seçip sonra saçımı fönle diye tutturdu,uzun pazarlıklar sonunda fön çekmemeye ikna ettim.
Dün İngilizce sertifikası vermişler,60 soruluk ingilizce sınavı sonucuna göre.1 yanlış yapmış ,notu AA gelmiş.Şaşırdım açıkçası,çünkü benim kız bana göre ortalama bir öğrenci ,sırf öğretmeni çok iyi diye başarılı olduğunu düşünüyodum,adam 1 e bir ilgileniyor çocuklarla.İngilizcedende okul 2. si olması beni biraz umutlandırdıdemekki başka öğretmenlede başarılı olabiliyomuş,çooook sevindim.
Oğluşuna sonuna kadar katılıyorum chess,bencede işe gelmek aptal işibide benim tatilim geleydi
Bütün kuzucuklara başarılar iyi tatiller artık giremiyorum kk ya pek fazlaişlerimi yoluna koyunca uzun uzun yazacağım
severek gideni yok mu yahu :)
ay chess ne güldüm oğluşuna ya bunlar hepsi aynı okul olmayınca sıkıldım okula gitmek istiyorum derler okul başlayınca da tatil gelsin diye dört gözle bakarlar