İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

şu soruları düzgün okusalar yapamayacakları soru yokta, anlatamıyorsun ki veletlere..
genelde basit sorularda hata yapıyorlar zaten..

gül canım, bilgisayarın tamir oldumu

Evet sonunda oldu.
Ama ne kadar uzak kalmaya çalışsamda yokluğu büyük eksiklikmiş.
Deyimleri komik ve ilginç anlatmaya çalışmışlar.Bende başta bu ne anlatmak istiyor diye uzun uzun bakıyordum resimlere.
Sonra hem oğlumun hem benim hoşuma gitti.Şimdi konuşurken aralara deyim sıkıştırıyor beyefendi.

Bende çalıştırmadım hiç ama bunları görünce kulak aşinalığı olsun istedim.
Oyun gibi oynuyoruz eğlenceli oluyor.Tavsiye ederim canım.

oğlum böyle kutulu kartlı oyunları sever ama bu öğretici olduğu için oyun olarak görmiyip, sıkılabilirde..haftasonu bir bakayım..teşekkürler tavisyen için.

gözün aydın o zaman:13:

zaten komikse daha çok aklına girer, bu yaşta işleri gücleri komedi, seneye çok görcekler atasözü ve deyim, hazırlık olur şimdiden

beklenen gün geldi çattı, okul çok sıkıcıymış, aptallara göreymiş, keşke hep tatil olsaymış

Selam kızlar,bende pek giremedim bu aralar.
Heyecandan sabah 6:30 da kalktı benimki bugünama heyecan meselesi karne için değil,okula serbest kıyafetle gideceği için yarım saat kıyafet seçip sonra saçımı fönle diye tutturdu,uzun pazarlıklar sonunda fön çekmemeye ikna ettim.
Dün İngilizce sertifikası vermişler,60 soruluk ingilizce sınavı sonucuna göre.1 yanlış yapmış ,notu AA gelmiş.Şaşırdım açıkçası,çünkü benim kız bana göre ortalama bir öğrenci ,sırf öğretmeni çok iyi diye başarılı olduğunu düşünüyodum,adam 1 e bir ilgileniyor çocuklarla.İngilizcedende okul 2. si olması beni biraz umutlandırdıdemekki başka öğretmenlede başarılı olabiliyomuş,çooook sevindim.

beklenen gün geldi çattı, okul çok sıkıcıymış, aptallara göreymiş, keşke hep tatil olsaymış

Oğluşuna sonuna kadar katılıyorum chess,bencede işe gelmek aptal işibide benim tatilim geleydi

Bütün kuzucuklara başarılar iyi tatiller artık giremiyorum kk ya pek fazla işlerimi yoluna koyunca uzun uzun yazacağım

karne alan bütün kuzucukları tebrik ederim..bu sene başarı belgesi gibi birşey vermiş öğretmen sınıftan 10 kişiye, oğlum da aralarında. çok mutlu oldum, gurur duydum. akşam eve gidince sımsıkı sarılıcam kuzuma..

tebrik ederim parkon..çocuklar ne yapsalar yaranamıyorlar bize maalesef, sanki hep birşey eksikmiş gibi geliyor bana da ..sen en azından öğretmenine güveniyorsun bu süper birşey..

bütün kuzucukları tebrik ediyorum karneleri için hep böyle başarılı olsunlar işallah bizimki de almış karnesini öğretmeni karnesine çok güzel bir yazı yazmış ve sınıfta 5 kişinin karnesine nazar boncuğu takmış tabiki oğluşuma da

ay chess ne güldüm oğluşuna ya bunlar hepsi aynı okul olmayınca sıkıldım okula gitmek istiyorum derler okul başlayınca da tatil gelsin diye dört gözle bakarlar

Bütün kuzucuklara başarılar iyi tatiller artık giremiyorum kk ya pek fazla işlerimi yoluna koyunca uzun uzun yazacağım
sizin kuzularada öpücükler kızlar
hepsine maşallah
tebrik ederim parkon..çocuklar ne yapsalar yaranamıyorlar bize maalesef, sanki hep birşey eksikmiş gibi geliyor bana da ..sen en azından öğretmenine güveniyorsun bu süper birşey..

Evet canım,kızıma güvenmiyorum ama öğretmenine güvenim sonsuz Allah tan

herkese selamlar,
biz de aldık karnemizi, afferin oğluşa ve herkesin yavrularına.
bize hediye sbs deneme sınavından geldi. 3. sınavmış bu, bizimki sınıf 3. sü, il 8. si olmuş. ay pek sevindirdi sıpa
bunların sınıf gene uçmuş yaf.:44::44::44:

herkese mutlu huzurlu tatiller dileğiyle
kuzucuklarımız tatili çoktannnnnnnn hakkettiler ama tatilde malum rehavete yer yok

2 kuzumun da karnesi hamd olsun çok güzel ( hepsi 5)
küçük kuzum okuma yazmayı çoktan kavradı
şimdi bu hallerde ( tatil kitabıyla meşgul test çözüyor )

Eki Görüntüle 616384 Eki Görüntüle 616385

büyük kuzum da bugün deneme sınavındaki 1. liğinden dolayı madalyasını aldı , çok sevinçli ve de motivasyon kaynağı oldu...

Eki Görüntüle 616382

hepimizin kuzucuğuna Rabbim her daim zihin açıklığı versin

AA nedir yahu:26: başarılar canım kızına çok güzel 60 soruda 1 yanlış, allah bilir o soruda bildiği bi sorudur.
benimkide bugün 7 de kalktı ya, oğlum heyecanlandın mı diyorum, zaten sonuçlar belli ama, yok heyecanlanmıyorum diyo ama ben anlıyorum. Parkon sizin okul formayla devam etme kararı almamışmıydı. kızların bakımı daha zor tabii, süslülerin. Bu arada bende oğluma katılıyorum

evet canım, bi kaç sayfa önce andıydım seni, arıyor gözlerim:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…