İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın hanımlarr yeni bir eğitim öğretim yılımız bizlere ve kuzucuklara hayırlı olsun işallahhh:nazar:

günaydın hanımlarr yeni bir eğitim öğretim yılımız bizlere ve kuzucuklara hayırlı olsun işallahhh:nazar:

amin canım ..hiç mutlu değildi bizimki sabahleyin..bugün de tatil olsaydı falan diye söyleniyordu..üzülüyorum ben de böyle konuşunca, severek gitsin istiyorum. bu seneye kadar öyleydi zaten, öğretmenimizin değişmesi hiç iyi olmadı.diğer taraftan büyümesinin de etkisi vardır heralde.

amin canım ..hiç mutlu değildi bizimki sabahleyin..bugün de tatil olsaydı falan diye söyleniyordu..üzülüyorum ben de böyle konuşunca, severek gitsin istiyorum. bu seneye kadar öyleydi zaten, öğretmenimizin değişmesi hiç iyi olmadı.diğer taraftan büyümesinin de etkisi vardır heralde.

işte bazen öyle gitmek istemiyorlar malasef ama bizimki özlemiş akşam öyle diyorud güzelce çantasını falan hazırladı öğlende gidecek bakalım biz farkında değiliz belki ama büyüyorlar canım bizimkinin de konuşma tarzı bile değişti daha böyle bir büyük edalarında konuşmaları bir bakmışız ki işallah bir gün üniversitedeler:nazar:

yeni yarı dönem kuzucuklara ve de bizlere hayırlı olsun:KK16:

haydi bakalım,

okul yolu düz gider, çocuklar bayram falan etmez
:KK1:

Bizde durum böyle gibi chess cim,tatil boyunca arkadaşlarını öğretmenini özledi ama ...
Sabah bu kadar erken kalkmak olmasa daha mutlu olacak.Tek şikayeti bu.
Beş dakika sonra ilk teneffüse çıkacaklar.

yeni yarı dönem kuzucuklara ve de bizlere hayırlı olsun:KK16:

amin canım amin

Bizde durum böyle gibi chess cim,tatil boyunca arkadaşlarını öğretmenini özledi ama ...
Sabah bu kadar erken kalkmak olmasa daha mutlu olacak.Tek şikayeti bu.
Beş dakika sonra ilk teneffüse çıkacaklar.

canım neden o kadar erken:44: kaçta ders başalıyor:26:

Öğlenci olarak başlamıştık ama iki hafta kadar sonra sabahçı oldular.
Saat yedide okulda oluyorlar.7:10 da ders başlıyor.

aaa çok erken geldi canım bana o ne öyle ee kuzucuk o zaman çok erken kalkmak zorunda kalıyordur kıyamam biizm okulda sabhaçılar anladığım kadarı ile 7.45 de falan derse başlıyorlar çünkü ben sabah 7.30 da servis beklerken sabahçılar okula gidiyor oluyor o nedenle şaşırıdm canım:26:

Öğlenci olarak başlamıştık ama iki hafta kadar sonra sabahçı oldular.
Saat yedide okulda oluyorlar.7:10 da ders başlıyor.

benim oğlan 7:20 de zor uyanıyor, babaneye bırakıyorum, hazırlanıp okula gidiyor..9:00 da derse giriyorlar..bu tempoya bile söyleniyor, saat 7 de derse girse okulu bırakırdı heralde :)

başladık yine
hayırlısı olsun
forma geri geliyormuş diyorlar
gül o nasıl iş ya
o saatte çocuklardan ne istiyorlar

Saat 06:30 da uyandırıyorum.Kahvaltı yaptırmıyorum çünkü ilk teneffüs beslenme saati.Elini yüzünü yıkayıp üstünü giyiyor 15 dk.İki kaşık pekmez veriyorum.Eline yarım elma,armut ne varsa işte.06:50 de evden çıkıyor babası arabayla bırakıyor ordan işe geçiyor.12:10 da ben gidip alıyorum.
Bu kadar erken kalkmak zorunda olduğum için yakında okuldan nefret edicem diyor zaten.Ama dilinde,hastalandığında bile bir gün zor dayanıyor.
İlk dönemi böyle devirdik,ikinci dönemide bir atlatsaydık seneye belki öğlenci olurlar.
Şimdi yine hava aydınlıyor.İlk zamanlar uyandığında hava daha karanlık,evde lamba yanıyor inanmıyordu çocuk sabah olduğuna.Kargalar kahvaltısını etmeden yola düşüyor.
Evet seyyah ya ne istiyorlar çocuklarımızdan.Altını üstüne getirdiler herşeyin.

Son düzenleme:
başladık yine
hayırlısı olsun
forma geri geliyormuş diyorlar
gül o nasıl iş ya
o saatte çocuklardan ne istiyorlar

hayırlı olsun canım
evet yeni bakan açıkladı geçen tv de forma geri gelecekmiş bunun için çalışmalara başlıyacaklarmış

Saat 06:30 da uyandırıyorum.Kahvaltı yaptırmıyorum çünkü ilk teneffüs beslenme saati.Elini yüzünü yıkayıp üstünü giyiyor 15 dk.İki kaşık pekmez veriyorum.Eline yarım elma,armut ne varsa işte.06:50 de evden çıkıyor babası arabayla bırakıyor ordan işe geçiyor.12:10 da ben gidip alıyorum.
Bu kadar erken kalkmak zorunda olduğum için yakında okuldan nefret edicem diyor zaten.Ama dilinde,hastalandığında bile bir gün zor dayanıyor.
İlk dönemi böyle devirdik,ikinci dönemide bir atlatsaydık seneye belki öğlenci olurlar.
Şimdi yine hava aydınlıyor.İlk zamanlar uyandığında hava daha karanlık,evde lamba yanıyor inanmıyordu çocuk sabah olduğuna.Kargalar kahvaltısını etmeden yola düşüyor.
Evet seyyah ya ne istiyorlar çocuklarımızdan.Altını üstüne getirdiler herşeyin.

kıyamam ya gerçekten çok erken ama dedeğin gibi çocuğu soğutacak bu kadar erken kalkmak

hayırlı olsun canım
evet yeni bakan açıkladı geçen tv de forma geri gelecekmiş bunun için çalışmalara başlıyacaklarmış

kıyamam ya gerçekten çok erken ama dedeğin gibi çocuğu soğutacak bu kadar erken kalkmak

oynatıyor bunlarda insanı..çocuklar serbest olacak diye seviniyorlar ..

bu döneme hızlı başladık. kümeler oluşturuldu, gruplara görevler verildi..sırası gelen küme 3 konuyu sınıfta sunum yapacak..benim oğlum geçen dönemde hazıladığı slaytlar çok beğenildiği için grubun içinde slayt hazırlamadan sorumlu:) 3 tane slayt hazırlayacak..bakalım neler yapacak..çaktırmadan izlemek isterdim onları sınıfta..sizler de durum nasıl ?

Arkadaşlar neler yapıyorsunuz?
Meroza hızlı bir giriş yapmışsınız yeni döneme.
Bizim bugün öğretmenler toplantısı vardı.Sadece üç ders işledi çocuklar.
Saat onda evdeydi oğlum.Ödevde vermemiş öğretmenimiz.
Bir arkadaşını davet etti oynadı,eğlendi.Şimdide biraz kitap okuyor.

Chess nerelerdesin?
Merak ettim.

Arkadaşlar neler yapıyorsunuz?
Meroza hızlı bir giriş yapmışsınız yeni döneme.
Bizim bugün öğretmenler toplantısı vardı.Sadece üç ders işledi çocuklar.
Saat onda evdeydi oğlum.Ödevde vermemiş öğretmenimiz.
Bir arkadaşını davet etti oynadı,eğlendi.Şimdide biraz kitap okuyor.

Chess nerelerdesin?
Merak ettim.

bizimde dün öğretmenler toplantısı vardı. Etüd yapmadılar. Ödev pazartesinden beri veriyor öğretmen , sınıfta da genel tekrar yaptırıyormuş konuları..
2.dönemde ses çıkmıyor kimseden, hayırdır inşallah..

X