sınava giren maymuncuklara başarılar dilerim
karamuk allah bağışlasın doğdu da büyüdü bile vay bee
merhaba anneler,
benim oğluş da 3. sınıfa gidiyor, bi de minnoşum var 4 aylık. ben de katılmak istiyorum grubunuza,
sevgiler
6 ayımız bitti canım kayınvalidem bakıyor sağolsun
valla kardeşine alıştı alışmasına ama kıskançlık devam ediyor onu daha atlatamadık valla kardeşimize ne alırsak aynısından istiyoruz geçen gün bebeişin emziği eskidi yeniyle değiştiriyodum eskisisni aldı bu benim olsun ben emicem dedi başladı emmeye :) düşün artık canım ama kararsız kalacak bir şey yok çok iyi oldu ben hiç ğişman değilim bizimki abisine hayran onu nerde görsün başlıyo sırıtmaya bağırmaya çok güzel oynuyorlar benim işim olduğu zamanda çok güzel bvakıyor yani birlikte güzel vakit geçiriyorlar
canım valla sorma bizim işyerimiz ben izindeyken taşındı benim oda da pc mi öyle ters yere koymuşlar kabak gibi ortada hiç nete giremiyodum şimdi kendi istediğim gibi yaptım pc mi ve artık rahatım evde de eşim pc de ders çalışıyor bu ay sınavları var biz hiç ne pc yi görüyoruz ne adamı o yüzden canım hiç girip bakamadım biyere sen nasılsın oğluşun nasıl
canım karışmak gibi olmasın yine senin kararın saygı duyarım ama ileride pişman olacağın kararlar verme derim oğluşunu kardeşsiz bırakma kardeş olmak çok güzel bişey ve oğlumda halinden çok memnun hele sabahlrı uyandığında abisinin yatağına götürüyorum o hallarni görmen lazım o kadar mutlular hem benim eşimde tek çocuk bu durumdan hem kayınvalidem çok pişman hem de eşim mutsuz o yüzden birkere daha düşün derim
merhaba anneler,
benim oğluş da 3. sınıfa gidiyor, bi de minnoşum var 4 aylık. ben de katılmak istiyorum grubunuza,
sevgiler
biz eskiden takip ettiğin gibiyiz karamuk bi değişiklik yok
allah muhabbetinizi arttırsın ne güzel
yok canım ya, allah olmayanlara isteyenlere versin bizim evde isteyen kimse yok
hoşgeldin canım aramıza benimde 3. sınıfa giden bir oğlum ve bir de 6 aylık bir oğluşum var
hoşgeldin canım, dal muhabbete destura gerek yok
aynı gündem bizde de vardı geçende, eşimle bi hafta falan konuştuk ettik, konuyu kapattık, kafam rahatladı valla, darısı başınıza, kararsız kalmak çok kötü
6 ayımız bitti canım kayınvalidem bakıyor sağolsun
valla kardeşine alıştı alışmasına ama kıskançlık devam ediyor onu daha atlatamadık valla kardeşimize ne alırsak aynısından istiyoruz geçen gün bebeişin emziği eskidi yeniyle değiştiriyodum eskisisni aldı bu benim olsun ben emicem dedi başladı emmeye :) düşün artık canım ama kararsız kalacak bir şey yok çok iyi oldu ben hiç ğişman değilim bizimki abisine hayran onu nerde görsün başlıyo sırıtmaya bağırmaya çok güzel oynuyorlar benim işim olduğu zamanda çok güzel bvakıyor yani birlikte güzel vakit geçiriyorlar
canım valla sorma bizim işyerimiz ben izindeyken taşındı benim oda da pc mi öyle ters yere koymuşlar kabak gibi ortada hiç nete giremiyodum şimdi kendi istediğim gibi yaptım pc mi ve artık rahatım evde de eşim pc de ders çalışıyor bu ay sınavları var biz hiç ne pc yi görüyoruz ne adamı o yüzden canım hiç girip bakamadım biyere sen nasılsın oğluşun nasıl
canım karışmak gibi olmasın yine senin kararın saygı duyarım ama ileride pişman olacağın kararlar verme derim oğluşunu kardeşsiz bırakma kardeş olmak çok güzel bişey ve oğlumda halinden çok memnun hele sabahlrı uyandığında abisinin yatağına götürüyorum o hallarni görmen lazım o kadar mutlular hem benim eşimde tek çocuk bu durumdan hem kayınvalidem çok pişman hem de eşim mutsuz o yüzden birkere daha düşün derim
merhaba anneler,
sevgiler
ho,geldinmerhaba anneler,
sevgiler
deneme sınavları canımsağolasın canım benim valla daha dün gibi büyüdü bile allahın izni ile
kim ne sınavına girecek canım:26: ben bakmadım hiç geçmişe
Bizde konuşuyoruz ama netlik kazanmadı henüz.Oğluş istemiyor.Ben kararsızım.Eşim çok istiyor.Darısı başımıza chess.
Seyyah 2. kız annesi olarak geldim.
Ne yapıyosunuz
Bizde konuşuyoruz ama netlik kazanmadı henüz.Oğluş istemiyor.Ben kararsızım.Eşim çok istiyor.Darısı başımıza chess.
hoşbulduk sağolun, bu arada bu sınavları ben hiç bilmiyorum, bizim oğlan hiç konuşmaz, diğer annelerden duyarım 3 ay sonra, belki burdan da bi fikrim olur artık
karamuk sen biraz yazmışsın ya, büyüdükçe azalıyo dimi bu kıskançlık durumları, benimki baya bi azalttı çok şükür, valla rüyamda görsem inanmazdım, deliricem sanıyodumdaha da azaldığını duymak içimi rahatlatıyo, yoksa arada enteresan olaylar olmuyo da diil
seni sormalı, bittimi cezan bence bi süre bdv ye takılma
bitti canım bitti.
konu varsa dalarım direkaffetmem.
ogünde ne kadar havalanmıştım nevresteye,
hiç polemikten ceza yemedim,hep geyik dediydim.
Yarım saat sonra polemike girdi
hoşgeldiiinSeyyah 2. kız annesi olarak geldim.
Ne yapıyosunuz
sen de bendensiin boşveeeeerbizde demokratik bi oylama yaptık 3 oy hayır çıktı
bitti canım bitti.
konu varsa dalarım direkaffetmem.
ogünde ne kadar havalanmıştım nevresteye,
hiç polemikten ceza yemedim,hep geyik dediydim.
Yarım saat sonra polemike girdi
Bugün geyiğede giresim yok hiç,ama yarın bakcam dedikodularınıza.geyik topiğinide sen çekiyormuşsun zaten sen olmadan bi sayfa bile gitmedi, dedikodunuda yaptım orda, haberin olsun
hoşgeldiiin
gitme yahu az kapa çeneni
ama ne zor demi insan dayanamıyorum bazı konularda
Bugün geyiğede giresim yok hiç,ama yarın bakcam dedikodularınıza.
Bu saate kadar ödev yaptık ya,şükür bitti,sinir geldi artık.
Zaten uykum var gelmiş ödevimi kontrol et diye tepeme.:2::2::2:
Evet huyumuz çok benziyo senle seyyah.
Bir öğrensek şu çeneyi tutmayı.