İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Aman 21 Aralık deme seyyah,
Gece deprem kabusu gördüm zaten bağırarak uyandım,kocama çocukları al çabuk çık ben kıpırdayamıyorum diyodum en son.''hanım sen iyimisin ne depremi dedi''

yatarken bişeyler yedin garanti

neyse okul ciddiyetimizi takınalım müdürler kızmasın, 3. sınıf topiğinde banlanırsak garip olur yani

aman 21 aralık deme seyyah,
gece deprem kabusu gördüm zaten bağırarak uyandım,kocama çocukları al çabuk çık ben kıpırdayamıyorum diyodum en son.''hanım sen iyimisin ne depremi dedi''
ahahha
hanım hanım kendine geeel
eller belde modu
parkon havalar soğudu iyi örtünmek lazım

Sen sydvsin değil mi
yakaladım
biraz geç oldu ama
olabilir valla, melda o zaman doğum yapcak kablolar yandı bende
meldam bence korkudan erken yapacak bence
neyse okul ciddiyetimizi takınalım müdürler kızmasın, 3. Sınıf topiğinde banlanırsak garip olur yani

yerim banımı otururum adabımla

Eki Görüntüle 568431 ...................................
Seyyah konunun açıklamasını istiyorum,
Bizdede var aynı sorun biliyosun.
parkon havalar soğudu iyi örtünmek lazım
Evet üstüm açık kalmış olabülür.
yatarken bişeyler yedin garanti
Ne yediğimi hatırlamıyom,ama çok kötüydü,çok korktum.:26:
neyse okul ciddiyetimizi takınalım müdürler kızmasın, 3. sınıf topiğinde banlanırsak garip olur yani

Ben banlatırım sizi burdada
Geyik topiği dışında heryerde geyik yapasım geliyo

neyse okul ciddiyetimizi takınalım müdürler kızmasın, 3. Sınıf topiğinde banlanırsak garip olur yani
müdür deel o artık big boss
şaka mı bu ciddi mi anlamadım

bilim poreje kulubünde facede yayınlanmış
heralde şaka değildir
bilemedim ki şimdi
anasına bak oğlunu al
hemen de sorgula
az he de tamam de sen bilirsin de
yoook
sivri

ha chess sen çanakkaleydedin dimi
bak suları içmeyin dediler duydun mu
içme sakın

yok canım ben başka bi kalenin şehrindeyim
valla aynı oğlum evet

ya çok mantıksız
bi kere patates karbonhidrat, kan şekeri zıp zup zıplarken insanın konsantrasyonu değil uykusu gelir

poreje ne ya
allahııım sana geliyorum

poreje ne ya
allahııım sana geliyorum

poreje ne ya
allahııım sana geliyorum

yok canım ben başka bi kalenin şehrindeyim
valla aynı oğlum evet

Ya çok mantıksız
bi kere patates karbonhidrat, kan şekeri zıp zup zıplarken insanın konsantrasyonu değil uykusu gelir

ya canım beyin şekerle çalışıyo sonuçta demek kısa süreli öle bi etkisi olabilir
doktor sılaya dedi ya aşırı tatlı yer yesin de zaten diye
heralde öle bişey

Rahat ol seyyah burda bizbizeyiz.

Kimseye sölemeyiz merak etme.
yok canııım
hızlı düşünüp hızlı yazmaktan o
biliyom ben biliyom
ya canım beyin şekerle çalışıyo sonuçta demek kısa süreli öle bi etkisi olabilir
doktor sılaya dedi ya aşırı tatlı yer yesin de zaten diye
heralde öle bişey

parkon cevabın alıntı içinde kalmış yahu

Zeka Geliştirme Enstitüsü
‎- Havuç dilimi insan gözüne benzer. Bilimsel araştırmalar havucun gözlerin kan akışını ve işlevini iyileştirdiğini göstermiştir.

- Domateste kalpte olduğu gibi dört odacık vardır ve kırmızı renklidir. Bütün araştırmalar domatesin kalp ve k
an için faydalı olduğunu göstermiştir.

--Üzüm salkımı kalp şeklindedir, her bir üzüm tanesi kan hücresi gibi görünmektedir ve araştırmalar üzümün ciddi kalp ve kan canlandırıcı bir gıda olduğunu göstermiştir.

- Ceviz küçük bir beyin görünümündedir. Beyin fonksiyonlar için faydalıdır.

- Fasulya böbrek görünümündedir ve böbrek fonksiyonlarını iyileştirir.

-Sap kereviz, Çin lahanası ve Rhubarb kemiklere benzer. Bu gıdalar kemikler için faydalıdır, sodyum oranları eşit ve %23 dür. Gıdanızda yeterli sodyum yok ise vücut kemiklerden çeker ve kemikler zayıflar. Bu gıdalar iskeletinize faydalıdır.

-Patlıcan, avokado ve armut kadınların rahim ve serviks sağlığı ve fonksiyonlarını hedefler ve görünümleri bu organlara benzerler. Araştırmalar kadınların haftada bir avokado yemeleri halinde hormonları dengelediğini, istenmeyen doğum sonrası kilolarını azalttığını ve serviks kanserini önlediğini göstermiştir.

- İncir tohum doludur ve ağaçta ikili olarak asılarak büyür. İncir sperm sayısını ve hareketliliğini arttırır ayrıca erkek kısırlığını önler.

-Tatlı patatesin görünümü pankreasa benzer ve şeker hastalarının glisemik indeksini dengeler.

- Zeytin yumurtalıkların sağlığına ve fonksiyonuna yardımcı olur.

- Greyfurt, portakal ve diğer narenciye meyveleri kadın göğüsüne benzer ve bunların sağlığına ve lenfin hareketine yardımcı olur.

- Soğan vücut hücreleri görünümündedir. Bütün vücut hücrelerinden atık maddelerin temizlenmesine yardım eder. Hatta gözlerin epitelyal katlarının yıkayan gözyaşlarına bile sebep olur.

biz akapunktura gitmiştik ya arkadaşlar
doktor hergün soğan yesin demişti sılaya
demek atacak tüm zehiri
biz de yiyek
yiyek yiyek kokak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…