İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın.
siz de yerli malı ile ilgili etkinlik var mı ? bizden henüz birşey istemediler. sadece patetes olmuş benim oğlan, şiir yazın demiş öğretmen..

günaydın.
siz de yerli malı ile ilgili etkinlik var mı ? bizden henüz birşey istemediler. sadece patetes olmuş benim oğlan, şiir yazın demiş öğretmen..

bizde hiç olmadıki, herhalde bu senede olmaz, herhangi bir etkinlik yapılmıyor yerli malı haftasında

bizde hiç olmadıki, herhalde bu senede olmaz, herhangi bir etkinlik yapılmıyor yerli malı haftasında

biz de 2 senedir kutlanıyordu. çalışan anneler, meyve suyu, kuruyemiş, tabak falan gönderiyordu. ev hanımları da börek, çörek, dolma gibi şeyler yapıyordu. sınıfta veliler, çocuklar yiyordu.şiir falan okuyorlardı. yeni öğretmenimiz birşey istemeyecek sanırım..zaten okula veli de sokmuyorlar artık.

dün oğlum evde "anne biz pazartesi sınav olucaz, türkiye birincisi olabileceğiz, ben türkiye birincisi olucam "dedi..bu sınavı başına annesinin çıkardığımı bilmiyor :) çok merak ediyorum sonucunu, ilk defa böyle bir sınava girecek, ben sizden duyup araştırmasam giremiyecekti de..hepinize teşekkür ederim ..

dün oğlum evde "anne biz pazartesi sınav olucaz, türkiye birincisi olabileceğiz, ben türkiye birincisi olucam "dedi..bu sınavı başına annesinin çıkardığımı bilmiyor :) çok merak ediyorum sonucunu, ilk defa böyle bir sınava girecek, ben sizden duyup araştırmasam giremiyecekti de..hepinize teşekkür ederim ..

başarılar kuzuya,:13: ata yayınlarının mı sınav

Başarılar dilerim.Haftaya bizimde deneme sınavımız var.Ama gün belli değil.
Hangi yayıncılık meroza?

kızlar selam çooooookkkk uzun zamandır uğrayamadım hepiniz iyisiniz işallahhhhhh yoktur bir yaramazlık :KK16::KK16:

hoşbulduk canım iyi valla yok bi yaramazlık
evle iş arazsında koşturup duruyorum bir de bebek olunca koşuşturmaca hepten arttı malum

Kaç aylık oldu bebiş?:nazar:
Kim bakıyor annen mi? Bakıcı mı?
Büyük oğluş alıştımı kardeşe ?Kıskançlık filan varmı?
Ne çok soru sordum bende.Bebek konusundaki kararsızlığımı netleştirmeye çalışıyorum.:44::44:

Ne çok soru sordum bende.Bebek konusundaki kararsızlığımı netleştirmeye çalışıyorum.:44::44:

aynı gündem bizde de vardı geçende, eşimle bi hafta falan konuştuk ettik, konuyu kapattık, kafam rahatladı valla, darısı başınıza, kararsız kalmak çok kötü

6 ayımız bitti canım kayınvalidem bakıyor sağolsun
valla kardeşine alıştı alışmasına ama kıskançlık devam ediyor onu daha atlatamadık valla kardeşimize ne alırsak aynısından istiyoruz geçen gün bebeişin emziği eskidi yeniyle değiştiriyodum eskisisni aldı bu benim olsun ben emicem dedi başladı emmeye :) düşün artık canım ama kararsız kalacak bir şey yok çok iyi oldu ben hiç ğişman değilim bizimki abisine hayran onu nerde görsün başlıyo sırıtmaya bağırmaya çok güzel oynuyorlar benim işim olduğu zamanda çok güzel bvakıyor yani birlikte güzel vakit geçiriyorlar

hayırdır canım, neden ayrı düştük:KK34:

canım valla sorma bizim işyerimiz ben izindeyken taşındı benim oda da pc mi öyle ters yere koymuşlar kabak gibi ortada hiç nete giremiyodum şimdi kendi istediğim gibi yaptım pc mi ve artık rahatım evde de eşim pc de ders çalışıyor bu ay sınavları var biz hiç ne pc yi görüyoruz ne adamı o yüzden canım hiç girip bakamadım biyere sen nasılsın oğluşun nasıl

aynı gündem bizde de vardı geçende, eşimle bi hafta falan konuştuk ettik, konuyu kapattık, kafam rahatladı valla, darısı başınıza, kararsız kalmak çok kötü

canım karışmak gibi olmasın yine senin kararın saygı duyarım ama ileride pişman olacağın kararlar verme derim oğluşunu kardeşsiz bırakma kardeş olmak çok güzel bişey ve oğlumda halinden çok memnun hele sabahlrı uyandığında abisinin yatağına götürüyorum o hallarni görmen lazım o kadar mutlular hem benim eşimde tek çocuk bu durumdan hem kayınvalidem çok pişman hem de eşim mutsuz o yüzden birkere daha düşün derim

sınava giren maymuncuklara başarılar dilerim
karamuk allah bağışlasın doğdu da büyüdü bile vay bee

merhaba anneler,
benim oğluş da 3. sınıfa gidiyor, bi de minnoşum var 4 aylık. ben de katılmak istiyorum grubunuza,
sevgiler:KK9:

X