İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sal gitsin hayatım
zaten susturula susturula bu hale geldik
yanlışa neden tepki göstermeyelim

bugün hiç konu yok ya
hiç kimse de yok
nere gitti bu millet anlamadım
çoooooook sıkıcı

evet bencede acayip sıkıcı birgün.
zaten 3 gündür sıkılmıştım:KK5::KK5:

susamam zaten ki:KK9::KK9::KK9::KK9:
ben ödevleri kontrol etmiyorum artık ya, nasılsa, topluca ediyorlarmış okulda:KK53::KK53:

bende genelde kontrol etmiyorum canım.ama bazen öğretmen kontrol etsin anneniz diyomuş.Mecbur oturup çarpma bölme yapıyom.:KK53:

evet bencede acayip sıkıcı birgün.
zaten 3 gündür sıkılmıştım:KK5::KK5:

susamam zaten ki:KK9::KK9::KK9::KK9:

bende genelde kontrol etmiyorum canım.ama bazen öğretmen kontrol etsin anneniz diyomuş.Mecbur oturup çarpma bölme yapıyom.:KK53:

bazen babasına yolluyorum, ama bu soruları baştan benimde yapmam gerekçek diyo, evet olcak o kadar diyorum:KK1::KK1:

Aksiyon mu istiyorsunuz?
Üçünüzüde geyikten banlıyalım, mapıstan çıkınca topik açar beni taşlarsınız, alın size aksiyonlu konu:KK14:

Aksiyon mu istiyorsunuz?
Üçünüzüde geyikten banlıyalım, mapıstan çıkınca topik açar beni taşlarsınız, alın size aksiyonlu konu:KK14:

Yapmazsın dimi:KK5::KK5::KK5:

Hayır bir zararımız yokki kimseye bizim.:KK5::KK5:

Hem chess yazık alışık değil cezaya,seyyahla ben alıştıkta.

Chess e yazık olur:26:

Aksiyon mu istiyorsunuz?

valla aksiyonlu konuları bunlar istedi mune, yazışmalarımızı masaya yatırabilirsin, (satışçı similey):KK1::KK1:

Yapmazsın dimi:KK5::KK5::KK5:

Hayır bir zararımız yokki kimseye bizim.:KK5::KK5:

Hem chess yazık alışık değil cezaya,seyyahla ben alıştıkta.

Chess e yazık olur:26:

Fedakarlığın gözlerimi yaşarttı, yav ben aslında sana hoşgeldin demek için geldim topiğe:KK51:
banlayan olarak ilk hoşgeldin diyen olayım dedim ama neyyyse:KK14:
Chess'e mapıs ilkelerini, kaidelerini öğret, infaza giden demir yoldan nasıl geçiliyor öğrensin

Fedakarlığın gözlerimi yaşarttı, yav ben aslında sana hoşgeldin demek için geldim topiğe:KK51:
Chess'e mapıs ilkelerini, kaidelerini öğret, infaza giden demir yoldan nasıl geçiliyor öğrensin

öğrenmek istemiyom ya banane banane, gardiyan olcam ben:KK53::KK53:

Chess'e mapıs ilklerini, kaidelerini öğret, infaza giden demir yoldan nasıl geçiliyor öğrensin

Doğru dedin,cezamı yedim çıktım uslu uslu,hoşgeldini hakettim.:KK8:

Hoşbuldum,teşekkür ederim.

Chess in hiç alışmaya niyeti yok mapus hayatına,nezaman burda sohbet cümlesi kursam hemen geyiğe gidelim diyo.:KK9:

Ama yakındır ,alışır seyyahla bana baka baka.:KK8:

Haydin gidin geyiğe, topunuzu keserim bak:KK51:

ama müne şimdi konuşuyoruz sohbet ediyoruz
insanın aklına bişi geliyo
du ben şimdi gidim geyik topiğine yazım gelim olmuyo
espri anında güzel ya
insanın ağzından kaçı kaçı veriyo

Son düzenleme:
hadi ben size edebimle bi konu açayım
hepimiz biliyoruz ailecek sayısal özürlüyüz kızım özellikle matematikten anlamıyor
gözle görünen bariz bir görsel yeteneği var
resim dersine başka bir öğretmen giriyormuş kesin ressam olacak bu çocuk kursa gönder ama iyi bir yer olsun profosyonel öğrensin diyor
öğretmeniyle de konuştuk diğer derslerde aslında problemi yok tek sorun dinlememesi dedi dinleyince herşeyi çok güzel yapıyor dedi
hiç uğraşma bu çocuk sanatçı olacak direk güzel sanatlar lisesine ver matematik falan uğraşmasın nasılsa üniversite yetenekle alıyor dedi
ne dersiniz mantılı değil mi
hoş anası babası gibi sanatçı olup aç kalacak ama :KK1:
işte yurt dışında şansı olur en azında
ne dersiniz mantıklı değil mi

Son düzenleme:
hadi ben size edebimle bi konu açayım
hepimiz biliyoruz ailecek sayısal özürlüyüz kızım özellikle matematikten anlamıyor
gözle görünen bariz bir görsel yeteneği var
resim dersine başka bir öğretmen giriyormuş kesin ressam olacak bu çocuk kursa gönder ama iyi bir yer olsun profosyonel öğrensin diyor
öğretmeniyle de konuştuk diğer derslerde aslında problemi yok tek sorun dinlememesi dedi dinleyince herşeyi çok güzel yapıyor dedi
hiç uğraşma bu çocuk sanatçı olacak direk güzel sanatlar lisesine ver matematik falan uğraşmasın nasılsa üniversite yetenekle alıyor dedi
ne dersiniz mantılı değil mi
hoş anası babası gibi sanatçı olup aç kalacak ama :KK1:
işte yurt dışında şansı olur en azında
ne dersiniz mantıklı değil mi

aceba beğenirsiniz de neden fikir vermezsiniz

X