Chess yoksa kimseler gelmiyor buraya
günaydın.
siz de yerli malı ile ilgili etkinlik var mı ? bizden henüz birşey istemediler. sadece patetes olmuş benim oğlan, şiir yazın demiş öğretmen..
bizde hiç olmadıki, herhalde bu senede olmaz, herhangi bir etkinlik yapılmıyor yerli malı haftasında
dün oğlum evde "anne biz pazartesi sınav olucaz, türkiye birincisi olabileceğiz, ben türkiye birincisi olucam "dedi..bu sınavı başına annesinin çıkardığımı bilmiyor :) çok merak ediyorum sonucunu, ilk defa böyle bir sınava girecek, ben sizden duyup araştırmasam giremiyecekti de..hepinize teşekkür ederim ..
dün oğlum evde "anne biz pazartesi sınav olucaz, türkiye birincisi olabileceğiz, ben türkiye birincisi olucam "dedi..bu sınavı başına annesinin çıkardığımı bilmiyor :) çok merak ediyorum sonucunu, ilk defa böyle bir sınava girecek, ben sizden duyup araştırmasam giremiyecekti de..hepinize teşekkür ederim ..
başarılar kuzuya,:13: ata yayınlarının mı sınav
Başarılar dilerim.Haftaya bizimde deneme sınavımız var.Ama gün belli değil.
Hangi yayıncılık meroza?
kızlar selam çooooookkkk uzun zamandır uğrayamadım hepiniz iyisiniz işallahhhhhh yoktur bir yaramazlık
Hoşgeldin karamuk sen nasılsın?
hoşbulduk canım iyi valla yok bi yaramazlık
evle iş arazsında koşturup duruyorum bir de bebek olunca koşuşturmaca hepten arttı malum
kızlar selam çooooookkkk uzun zamandır uğrayamadım hepiniz iyisiniz işallahhhhhh yoktur bir yaramazlık
Kaç aylık oldu bebiş?
Kim bakıyor annen mi? Bakıcı mı?
Büyük oğluş alıştımı kardeşe ?Kıskançlık filan varmı?
Ne çok soru sordum bende.Bebek konusundaki kararsızlığımı netleştirmeye çalışıyorum.:44::44:
Kaç aylık oldu bebiş?
Kim bakıyor annen mi? Bakıcı mı?
Büyük oğluş alıştımı kardeşe ?Kıskançlık filan varmı?
Ne çok soru sordum bende.Bebek konusundaki kararsızlığımı netleştirmeye çalışıyorum.:44::44:
hayırdır canım, neden ayrı düştük
aynı gündem bizde de vardı geçende, eşimle bi hafta falan konuştuk ettik, konuyu kapattık, kafam rahatladı valla, darısı başınıza, kararsız kalmak çok kötü