sal gitsin hayatım
zaten susturula susturula bu hale geldik
yanlışa neden tepki göstermeyelim
bugün hiç konu yok ya
hiç kimse de yok
nere gitti bu millet anlamadım
çoooooook sıkıcı
ben ödevleri kontrol etmiyorum artık ya, nasılsa, topluca ediyorlarmış okulda
seyyah sende aç bi geyik topiği
evet bencede acayip sıkıcı birgün.
zaten 3 gündür sıkılmıştım
susamam zaten ki
bende genelde kontrol etmiyorum canım.ama bazen öğretmen kontrol etsin anneniz diyomuş.Mecbur oturup çarpma bölme yapıyom.
hatta adı 30+ olsun küççükler giremesin
Sevo giremez hem böylece
Mune burda sohbet etmemiz yasak değildir inşallah:26:
Aksiyon mu istiyorsunuz?
Üçünüzüde geyikten banlıyalım, mapıstan çıkınca topik açar beni taşlarsınız, alın size aksiyonlu konu
Aksiyon mu istiyorsunuz?
Üçünüzüde geyikten banlıyalım, mapıstan çıkınca topik açar beni taşlarsınız, alın size aksiyonlu konu
valla aksiyonlu konuları bunlar istedi mune, yazışmalarımızı masaya yatırabilirsin, (satışçı similey)
Yapmazsın dimi
Hayır bir zararımız yokki kimseye bizim.
Hem chess yazık alışık değil cezaya,seyyahla ben alıştıkta.
Chess e yazık olur:26:
Fedakarlığın gözlerimi yaşarttı, yav ben aslında sana hoşgeldin demek için geldim topiğe
banlayan olarak ilk hoşgeldin diyen olayım dedim ama neyyyse
Chess'e mapıs ilkelerini, kaidelerini öğret, infaza giden demir yoldan nasıl geçiliyor öğrensin
Fedakarlığın gözlerimi yaşarttı, yav ben aslında sana hoşgeldin demek için geldim topiğe
banlayan olarak ilk hoşgeldin diyen olayım dedim ama neyyyse
Chess'e mapıs ilklerini, kaidelerini öğret, infaza giden demir yoldan nasıl geçiliyor öğrensin
Aksiyon mu istiyorsunuz?
Haydin gidin geyiğe, topunuzu keserim bak
Haydin gidin geyiğe, topunuzu keserim bak
hadi ben size edebimle bi konu açayım
hepimiz biliyoruz ailecek sayısal özürlüyüz kızım özellikle matematikten anlamıyor
gözle görünen bariz bir görsel yeteneği var
resim dersine başka bir öğretmen giriyormuş kesin ressam olacak bu çocuk kursa gönder ama iyi bir yer olsun profosyonel öğrensin diyor
öğretmeniyle de konuştuk diğer derslerde aslında problemi yok tek sorun dinlememesi dedi dinleyince herşeyi çok güzel yapıyor dedi
hiç uğraşma bu çocuk sanatçı olacak direk güzel sanatlar lisesine ver matematik falan uğraşmasın nasılsa üniversite yetenekle alıyor dedi
ne dersiniz mantılı değil mi
hoş anası babası gibi sanatçı olup aç kalacak ama
işte yurt dışında şansı olur en azında
ne dersiniz mantıklı değil mi