İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

arkadaşlar çocuklarınızdaki dikkat eksikliğini nasıl fark ettiniz, belirtileri nelerdi:26:
ben hiç bişe farketmedim valla
hatta hoşuna giden şeyleri yaparken gayet de dikkatliydi
okula başlayınca başladı ya tüm problemler
ders dinlememe ödev yapmama sorumluluklarını yerine getirmeme şeklinde çıktı ortaa
rama gidince de testler yapıldı anlşıldı
ama ramdaki testte dehb çıkmadı aslında
psikiyatriste gidince anlaşıldı
2 öğrencim kullanıyor 2 si kullanmıyor başarıları %100 artıyor dikkatleri de ailelerin korkuları bence boş

ritalin mi kullanıyorlar yoksa başka bişey mi

tebrik ederim senin oğlunuda
bugün bir çok okulda ara karne veriliyor
tebrik ediyorum sılayı da
:26::26:öğretmen çocuğa gazı vermiş çocuğu tek başına göndermeye cesareti olan bir veli var mı ki :26::26:
geometride mi sorun yaşıyorsunuz :44:
matematik konusunda şöyle bir durumda var çocuklar tekrar tekrar aynı konuyu işledikleri zaman sıkılıyor dikkatleri bir yerde dağılıyor yapmak istemiyor
ay bu arada piknik demeyin bana bayılırım, oğlumu da tembihledim zaten, gazıda verdim, piknik olursa o da gitmek istemicek inşallah, ne kötüyüm

oğlunun bu durum için fikri ne bizim olsa isyan bayrağını çekerdi

Ara karneyi vermişler dün bize müzik bütün hepsi iyi matematıik hepsi çok iyi türkçe hepsi iyi hayat bilgisi iyi şu sıralar oğlumla ilgili sorunlar yaşıyoruz malesef buda derslerini etkilemeye başladı gibi ama müzik neden iyi onu anlamadım

arkadaşlar çocuklarınızdaki dikkat eksikliğini nasıl fark ettiniz, belirtileri nelerdi:26:

chess ben bugün bu konuyla ilgili öğretmenimizle görüşmeye gidiyorum .
bizim bu yönde şüphelerimiz var
ders başına oturduğu sıra sıkça yer değiştiriyor su içmeye tuvalete çok gidiyor ,
sınavlarda çok fazla sıkılıyor ,dikkatini bir yere odaklamıyor konuşurken beni çok fazla dinlemiyor "sürekli ben ne anlatıyorum oğlum ne diyor" diye kendi kendime söyleniyorum bunlar dikkat eksikliği belirtisi mi bilmiyorum ama bizim için sıkıntı yaratmaya başladı
derslerde çok başarılı ,çevresiyle çok ilgili bir çocuk ama sınavlarda zor olan soruları yapıyor kafa yorduğu için en basit soruları dikkate bile almıyor

müzikle ilgili ne öğrendiler ki

veliGİLler ben geldim

nasılsınız hanımlar

parkon ritalin kullanıyoruz günde 2 kez dört saat etkili günü kurtaran bir ilaç

lütfen sizin gibi öğretmen bir hanıma gil eki hiç yakışmıyor Ben saray soyundan gelen biri olarak böyle konuşmalrı hiçççç tasvip etmem

neden sorun yaşıyosunuz canım anlatsana:26:

valla bende ondan sordum, yani acaba bizde de olabilir mi diye, benimki sınıfta nasıl bilmiyorum ama evde çok konuşuyor, bizim konuştuklarımıza dikkatini vermiyor, aynen dediğin gibi zor şeylere konsantre olurken, kolay soruları dikkatli okumadığından yanlış yapıyor

baltayı taşa vurdumm
bende panik atak olduğu için mi bilmiyorum vesvese yapmayı ,komplo teorileri üretmeyi çok seviyorumm

ya güvendiğim bi anne vardır da ondan bende cesaret aldım, öğretmenden fırçayı yemiştik ondan göndermiştim

sende bir gözlemle bakalım
sınavlar ve ilerisi için sıkıntı yaratacak bir durum .biz dersten ödevden sıkılmıştır diyoruz, işine geldiği gibi bizi dinliyor hareket ediyor diye kalıplar uyduruyorduk bakalım ne olacak

ne sorun yaşıyosunuz canım anlatsana belki bizde yaşamışızdır, sizde de mi e veli bilgilendirmeye girilmeden verilmiş ara karne

ben oğlumun hep dikkatsiz olduğunu düşünürdüm zaten ama bu öylesine basit bi dikkatsizlik mi yoksa teşhis konulacak derece bi dikkatsizlik mi bilemiyoruz tabii

beynini yıkadım evet bencede piknik sıkıcı demeye başladı

ya kk da sorun mu var, sağlıklı okuyup, alıntı yapıp yazamıyorum
bana da öğret bu işin inceliklerini senin çocuk çok inanmış
şimdi olamasa da ilerisi için fikirlerime inanması lazım
ya güvendiğim bi anne vardır da ondan bende cesaret aldım, öğretmenden fırçayı yemiştik ondan göndermiştim

öğretmen baskısı neler yaptırıyor
güvendiğin birisi varsa iş tamamdır

canım ben piknik faaliyetini zaten sevmem, bebekliğinden beri ne zaman piknik konusu olsa dırdır ettiğimden inanmak zor olmadı onun için

Öğretmenini sevmiyor bunu yüzüne karşıda söylemiş arkadaşlarınıda söylemiş onlarda gitmişler sınıfın ortasında öğretmene söylemişler
Bu yüzden öğretmen çok gergin bir şekilde beni aradı neden böyle diye ....Öğretmenin her söylediği batıyor sevgi yok saygıda duymuyor zorundasın dediğimde hayır değilim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…