İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Konular değiştirildi.Anlama ve anlatıma öncelik veriliyor.Dil bilgisi kuralları çok basit şekilde veriliyor.İsim (çoğul ,tekil) abartı ifadeleri ,duygu ifadeleri,hayal ifadeleri,karşılaştırma ve neden sonuç ifadeleri, özel isim, cins isim,topluluk isimleri.yeni kelime türeten ekler(yapım eki denmiyor) sayılabilir.Zaten SBS'de ağırlığı 1-2 soruya düştü.Hev okullarına girip günlük ödev alabilirsiniz.Kolej konularını görebilirsiniz.

hoşbulduk.biz bu konuları geçen sene gördük. tayini çıkan öğretmenimiz sanırım önden gidiyordu biraz. 2.sınıfta veli-çocuk birlikte şiir dinletisi yaptığımızı düşünürsek.
şu andaki öğretmen daha müfredatı takip ediyor sanırım.

aynen, meroza ya bunları söylemek istemiştim bende, zaten klasik dil bilgisini 3. sınıfların anlayabileceğini sanmıyorum, anlasalar bile hemen unuturlar herhalde

bu kolej sınavları ne zaman oluyor ki, bildiğim bi kolej zambak deneme sınavını yaptırıyormuş, zambak ne kadar belirleyici olabilir şüpheliyim, sanırım hem sınav hem maddi duruma bakacaklar burs için

topiğimizin en çok banlanan üyesi ödülünü sana veriyorum

oğlumun öğretmeni etüdlü olduğu için az ödev veriyor, bu aralar bulmaca tarzı kağıtlar veriyor. ben eve gidene kadar genelde bitmiş oluyor. ben de geçen haftadan beri akşamları bir tane türkçe, birtane matematik testi veriyorum yapması için. geçen hafta sınıflarında yapılan değerlendirmede 60 sorudan 11 yanlışı çıktı ve bu beni biraz endişelendirdi. 3 matematik, 2 hayatbilgisi, 6 türkçe. acaba benim verdiğim bu testlerin bir faydası olacak mı diye merak ediyorum yeni yapılacak değerlendirmede.bol test çözerse pratik kazanır diye düşünüyorum ama sıkılır diyede korkuyorum.

unutuyorlar zaten, hatırlatmak gerekiyor.

hanımlar geçen oğluma çocuklar için programlama diye bi kitap aldım odtü yayıncılığın, d&r dan aldım, çocuğu bilgisayarda oyun dışı şeylerle de ilgilenenlere tavsiye ederim, oğlumun bayağı ilgisini çekti:13:

chess anlatım dili nasıl, akıcı mı . aldığımız bazı kitaplar kısa sürede biterken bazıları sürünüyor..

chess anlatım dili nasıl, akıcı mı . aldığımız bazı kitaplar kısa sürede biterken bazıları sürünüyor..

canım 9+ yazıyo üstünde, ama bu tip kitaplar tamamen ilgi alanıyla alakalı, ilgi alanına giriyosa elinden bırakmaz, ilgi alanına girmiyosa iki sayfa bile okumaz
oğlum 3 gündür elinden bırakmadı, önünde monitör elinde kitap yaptı bişeyler
oyun oynamasından çok daha iyi, kitap baskı kalitesine görede ucuz bence 14 lira
şüphen varsa kitapçıda oğlun iyice bi karıştırsın, beğenirse alsın
ben riske girdim, beğenip beğenmeyeceğini bilmiyorum o okuldayken aldım

meroza hoşgeldin topiğe
biz sebep sonuç ilişkisi, eş anlam zıt anlam 5N1 K derken şu an yapım ekleri çekim eklerini öğreniyoruz
chees hafta sonu bahsettiğin kitaba bakarım bizimkinin ne istediği belli değil oğlun nasıl oldu :2::2::2:
benim oğlumda beden eğitimi dersinde şifayı kaptı :2::2::2:ne zaman kendine dikkat etmeyi öğrenecek
seyyahalemi hoşgeldin bahsi geçen ilacın yan etkisi olmuyor mu? yeğenime doktor kesinlikle içmemesini söylemişti .

geçmiş olsun canım, valla sadece bi gün ateşi çıktı, ertesi gün iyileşti, hiç bu kadar hızlı grip geçirmemişti
acaba grip değilmiydi dedim ama gripti ya, burnu akıyodu sesi değişmişti
evet ya yapım eki, çekim eki de vardı onları unutmuşum

kitapçıya gidince gösteriyim ilgisini çekebilir. oğlum yatmadan önce yatakta okumayı sevdiği için bu kitap gün içerisinde de okuması için faydalı olabilir..

kitapçıya gidince gösteriyim ilgisini çekebilir. oğlum yatmadan önce yatakta okumayı sevdiği için bu kitap gün içerisinde de okuması için faydalı olabilir..

yok bu yatakta okuncak bi kitap değil, bilgisayarını açcak, kitabınıda açıp, oradaki basit talimatlara göre basit programlar yazcak, smallbasic . com... diye bi program kurcak bilgisayarına, eğlenceyle yazılımı sevdirme amaçlı

dün hayatbilgisi testinde bir soru vardı. en büyük ve en vazgeçilmez iletişim aracı hangidir ? seçenekler telefon, mektup, dil..oğlum tutturdu mektup diye :) bir türlü kabul ettiremedim doğru cevabın dil olduğunu :) hep karşı bir görüşle mektubu savundu..

chess söylediğin kitabı bulamadım .....

kitabın adı: çocuklar için programlama
yazarı: doç. dr. selçuk özdemir
yayın evi: odtü yayıncılık
d&r dan istetirsen bu bilgilerle getiriyolar canım, almak zorunda da değilsin, sen istet, incelersin beğenirsen alırsın

çocuklar için teknoloji eğitim serisi diye bi seri olcakmış bu serinin 1. kitabı

d.r nin öyle hizmeti varmı canım ? cahilliğimi mazur gör hani telefonla istetip kitap getiriyorlarmı öyleyse kendim içinde kitap sipariş edeyim

d.r nin öyle hizmeti varmı canım ? cahilliğimi mazur gör hani telefonla istetip kitap getiriyorlarmı öyleyse kendim içinde kitap sipariş edeyim

valla canım özellikle böyle bi hizmetleri var mı bilmiyorum ama ben bi kaç defa mağzada kitap sormuştum yok dediler, getirtebilir misiniz demiştim getirtmişlerdi bi hafta sonra
telefonla oluyor mu hiç bilmiyorum, zaten bu kitap d&r ın online satışında da var hem orda 10 lira, ordan arat bak kitabın adını, link veremedim yasak diye, orada varsa mağzayada getirtebilirler.

Son düzenleme:
Timaş Yayınları Levent ve Şirin dizisi dikkate değer.Patates Spor dizisi %50 rağbet gördü.Çılgın Hademe dizisi de fazla dikkat çekmedi.Ben karikatür hazırlayıp renkli çıktı aldım.Hiç kitap sevmeyenlere birebir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…