aahhaha
lütfen ama ben de sarayda doğdum
fındık sarayında (fındık tarlasında doğmuşum arkadaşlar annem fındık topluyormuş)
ne mühendis öğretmen doktorGİLler istedim de beni almadılar öhöööööö
ben de böle egomu tatmin ediyorum işte
yalnız ben hep bu atraksiyonlu konuları kaçırıyorum ya bi giriyorum konu kapanmış cık cık cık
kendime yakıştıramadım şimdi
hemi de GİL diye konuşuyorum
Öğretmenini sevmiyor bunu yüzüne karşıda söylemiş arkadaşlarınıda söylemiş onlarda gitmişler sınıfın ortasında öğretmene söylemişler
Bu yüzden öğretmen çok gergin bir şekilde beni aradı neden böyle diye ....Öğretmenin her söylediği batıyor sevgi yok saygıda duymuyor zorundasın dediğimde hayır değilim diyor
aslında bu çocuğun kendi fikirleri olduğunu gösterir ,başkasından etkilenmediğini ,bu güzel bir durum
ama gerginliğe sebep olacağı muhakkak
anlatsaydın keşke oğlunun düşüncelerini
belki öğretmen de empati yapardı
bilmem ki namak lazım
çok üzüldüm canım hiç anlatmamıştın, bence sakın çocuğun için şımarıklık yapıyo, dikkat çekmek için yapıyo gibi şeyler düşünme düşünüyorsan eğer, önce çocuğunun duygularına kulak ver. akıl vermek gibi olmasın ama bence öğretmenini değiştirmelisin, şimdi olmuyosa seneye mutlaka, çünkü seneye notlarda başlıcak, öğretmen gıcık olduğu için notlarını hak ettiğinden düşük verebilir, çocğunun özgüveni sarsılabilir, okula tepki oluşturabilir
burayı okuyan öğretmenler lütfen öğretmenler öyle yapmaz demesin, hepimiz okula gittik iyisi kadar kötüsünüde bolca gördük öğretmenlerin
canım bence çocuğun depresyona falan girmeden sınıfını değiştirmelisin ya da okulunu, en güzeli okul değiştimek bence ama imkanınız varsa
bu çok çözüm olmuyor
sonuçta bunlar öğretmenler odasında konuşuluyor herkes herkesin çocuğunu biliyor
öğretmen de diğerinin arkadaşı olacak doğal olarak
mümkünse okul değiştirmek mantıklı
ama çok düşünceli bir öğretmene denk gelirse belki aşabilir
idare de eğer öğretmen istemezse pek sıcak bakmaz sınıf değişimine
belirtilerle ilgili de ekleyecektim
kızımdaki durum şöyleydi
asla seni duymaz otomatiğe bağlar kendi ne düşünüyorsa ne konuşuyorsa onunla ilgilenir
ayakta olduğu sürece asla susmaz ve oturmaz
az uyur az yer çok konuşur çok hareket eder çok gezer
resimli kitaplar hariç bir kitabın ödevin dersin başında beş dakika dahi oturamaz bakamaz
söylediğini beş dakika sonra unutur yapma dediğini 50 kere yapar sonra da ben çocuğum ama der =))