İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

lazer akapuntur olacak
bugün 2. kez gidecektik ama psikiyatrla da randevumuz vardı
biraz bekleyin ilaçla birlikte sürmesin tedavi dedi
etkileşimden değil de ilaç fayda edecek mi diye sanırım
ben de atamalar falan var yarım kalmasın diye öle karar verdim şimdilik bi ay geçsin bakalım

biz sınıfça para topluyoruz
ben biraz karışıyorum açıkçası
geçen sene bıraksam 200 milyona bi kazak alıp gideckelerdi
güzel bir takım,içine buluzuyla birlikte ,canlı çiçek -onu da öle götürmelerine izin vermedim seramik saksı aldık,bir de şık sulama kabı aldık
kazaktan çok daha iyiydi bence

ayrıca biz para toplayınca şu verdi bu vermedi diye söylemiyoruz zaten sınıfın hepsi vermiş gibi oluyor
hediyeyi de çocuklar ortaya toplaşıp veriyor
para vermeyen çocuğun de para vermediğinden haberi olmadığından üzülmüyor
yine herkes evinde bişeyler yapıp getiriyor
yiyip içip hediyeleşiyoruz ,güzel oluyor
tek tek verince ucuz alan pahalı alan güzel alan çirkin alan hikayesi oluyor
bence daha çirkin
anneler gününde de yine herkez bişiler yaptı piknik yaptık,o zaman da sanırım çiçek mi vermiştik ne
bu sene benim hediyemi hazırlamamın sebebi öğretmen yeni olduğundan bişey yapılıp yapılmayacağından emin olamadım,hazır elimde olsun dedim,hem de el emeği olsun dedim sıla çok istedi çünkü
ikisine yaptım fotoları koyarım

hediyeleşmek çok güzel bir şey
bunu bu kadar geren öğretmenler bence
öğretmenler gerilmese ve bunu da hissettirmese olay bu kadar büyümez
öğretmenlerin zaten emeğinin karşılığını almıyor
yılda bir iki kez hediye almış çok mı
yarım elma gönül almadır
zaten öğretmenimiz de çocuklara her fırsatta hediye veriyor,kalemdir defterdir

velhasıl can canandır hediyeler

bu durumda kendi adıma son yazan arkadaşa da katılmıyorum

ben ne kadar mutlu olurdum ilkokulda öğretmenize hediye verince, masası dolar taşardı, o da çok mutlu oluyordu bence, gülümsemesi eksik olmazdı o gün, çok güzel bi gülüşü vardı,
hafızam berbat olmasına rağmen öğretmenler günlerini net hatırlıyorum, bi de yerli malı haftalarını net hatırlıyorum

valla ben diğer velilerin yanına pek yanaşmıyorum fikirde beyan etmiyorum, bi kaç tanesi atmaca gibi maşallah beni yerler diye korkuyorum
bizde kim kaç para verdi listeleniyo, bi de ayrıca alanlar oluyo, hediyeyide sınıf annesi veriyo
biraz garip oluyo yani anlayacağın, günün anlam ve önemine hiç uymuyo aslında

canım ne zaman belli olcak sonuç atanma konusunda
:26::26:

amaaan deyip gülelim eğlenelim ,işte chess
hediyeye sevinmeyen insan yoktur
onlar da sevinir bence

atama kasım sonunda
umudum yok ama
yanılır şaşar da bişey olursa müze olmasa da belki memuriyet olabilir

ama müzeyle ilgili başka bir iş durumu var
eğer olursa arkeolog oldum gitti
dua edin bana

ayy inşallah canım ya:13::13::13:

Bence hediye verilmemeli zaten illa birşey yapılacaksa sınıfa için bir eşya alın.Örneğin güzel bir diz üstü bilgisayar en iyi hediyedir.Hem öğretmen kullanır hem de sınıfta kullanılır.Zaten hiç bir öğretmen beklenti içinde de değil.Köy okulunda yumurta aldığımız da oldu:) öğrenciden onların gülümsemesi yeter . Zaten hiç kimse ilkokul öğretmenini unutmaz.

Son düzenleme:

valla açıkcası ilkokul için konuşuyorum, öğretmenin beklenti içinde olup olmamasından ziyade, çocukların öğretmenime hediye aldım diye mutlu olması bence önemli olan, öğretmeninin özel gününü kutlaması, bu tip kavramları öğrenmesi, yoksa tabii ki bişey beklediklerinden değil
zaten laptop almıştık 1. sınıfta, ama hediye olarak değil gerekli olduğu için sene başında
:13:

Son düzenleme:
iyi haftalar
inşallah herşey istediğin gibi olurr

mazide kaldı o günler

önemli olan çocukların ufak bir hediye alıp öğretmeni mutlu etmesi ama bu durumu veliler saptırıyor
beklenti içinde olmayan öğretmenler vardır mutlaka ,ama köyden salça,zeytin yağı asma yaprağı gelince "bu getirdiklerinin altında bir şekilde ezilmem" diyen öğretmenlerde var

öyle, velilerin ego savaşı her durumda patlak veriyor

Kaynak konusunda internette olan bazı siteler var bunlarda da deneme sınavları oluyor.Hatta on-line süreli sınav olan bile var. turgayyagmuroglu.com cengiztekerci.com

deneme sınavının resmi sonuçları açıklanmış, oğlum okul birincisi olmuş, 8-9 tane 3. sınıf şubemiz var, çok sevindim, siz alışıksınız tabii, bizde ilk defa genel bi sınav oldukları için

Son düzenleme:

ÇOK SEVİNDİM canım sizin adınıza inşallah hep böyle devam eder başarısı.EEE sanada soralım şimdi başarısı neye bağlı oğluşunun

umarım başarısı hep böyle devam eder

ÇOK SEVİNDİM canım sizin adınıza inşallah hep böyle devam eder başarısı.EEE sanada soralım şimdi başarısı neye bağlı oğluşunun

teşekkür ederim canım
:13::13: başarısını düzenli çalışmasına borçlu dermişim yok canım ya, özel yaptığı bişey yok valla:13:

umarım başarısı hep böyle devam eder
saol canım, hepimizin çocukları başarılı mutlu olsun:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…