İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hanımlar çocuklarınızın gelişim raporları girilmiş mi, baktınız mı hiç e veli bilgilendirmeye, bu hafta verilcek yanılmıyosam

Günaydın hanımlar...
Nasılsınız?
Chess çok sevindim, başarılarının devamını dilerim.
Bizimde geçen haftaki sonuçlarımız açıklandı.
H.Bilgisi:20
Türkçe:19
Matematik:20
G.Yetenek:17
Sınıf için Ata yayınlarının hikaye kitapları alınmıştı.
Hepsi okuyup bitirdi ve dün o kitaplardan sınav oldular.
15 soruda 14 yapmış.
E okula bilgiler girilmemiş ama yarın ara karne alacaklarmış.

Sınıftan kimseyle görüşmediğim için öğretmene ne hediye alınıyor hiç bilgim yok.
Oğluş birgün okula gitmese açıpta ödev ne diye sorabileceğim kimse yok.
Açıkçası çok memnunum bu durumdan.Ne kadar az insan o kadar çok huzur.(Ne kadar az insan diyerek, abartıp hiç insan mı olmuş ne?)
O vıcık vıcık ilişkilerinin içinde olmamak en iyisi.

teşekkür ederim canım, senin oğlununda başarıları daim olsun

hanımlar okul sütü kabusu geri dönüyormuş haftada 3 gün olarak

maşallah maşallah
kızım da 8 yanlışla rekor kırmış kendi rekorunu =))
öğretmen bu kadar devamsız ilgisi bir çocuk için büyük başarı dedi
sevinsem mi erken mi henüz bilemedim
3 gündür de büyük şevkle ödev yapıyor aman nazar değmesin
hanımlar çocuklarınızın gelişim raporları girilmiş mi, baktınız mı hiç e veli bilgilendirmeye, bu hafta verilcek yanılmıyosam
hiç bakmıyorum durum ne bilmiyorum
hanımlar okul sütü kabusu geri dönüyormuş haftada 3 gün olarak
kendileri içsinler ben alıyorum kızıma süt misler gibi
yahu siz böle söledikçe korkuyorum bizim sınıftan
toplantılar günler piknikler kahvaltılar
sonumuz hayrolsun bakalım

saol canım, demekki sıla sizin sandığınız kadar alakasız değilmiş okulla, yani zeki bi çocuk istediği kadar ilgisiz olsun algıları açık olur sonuçta, bende kızını tebrik ediyorum:13:

korkma canım sizin veliler normaller demekki

Bizimde sınıfta tutturmuşlar pikniğe gidilecekmiş oğlum söyledi çocuk bizde gidelim anne diye tutturdu aman allahım bu soğukta ne pikniği dememe kalmadan öğretmeni eğer annen gelmek istemezse sen tek başına gelebilirsin demiş haftaya piknik yolu gözüktü bize şimdiden oğlum götüreceklerimizi yazmış bile yaprak sarması başı çekiyor.
Kızlar bu arada matematikten biz bu sıralar çok kötüyüz testlerde çok yanlış çıkıyor bütün sınıf böyle diyor ama matematikten eksik giden bir şey var

canım benim doktor herşeyi dikkat eksikliğine bağlıyor
bu ilaç günlük etkili bir ilaç dikkatini derslere ödevlere verecek
başarılı olacak ,başarılı olup kendine güveni arttıkça da ilaca ihtiyacı kalmayacak diyor
inşallah amiiin

Son düzenleme:

neden canım, sınav kağıtlarına bakarak anlamadığı konuları evde az az çalıştır bence, güvenderin konu anlatımları bence özeti güzel veriyor sen almıştın galiba

inşallah canım, tedavi faydalı olmaya başladı demek ki, ne güzel
:13:

ay bu arada piknik demeyin bana bayılırım, oğlumu da tembihledim zaten, gazıda verdim, piknik olursa o da gitmek istemicek inşallah, ne kötüyüm

Son düzenleme:
ay bu arada piknik demeyin bana bayılırım, oğlumu da tembihledim zaten, gazıda verdim, piknik olursa o da gitmek istemicek inşallah, ne kötüyüm

bilmiyorum bi gaz mı yoksa ile yarıyor mu
inşallah yarar delirmek üzereyim çünkü
çıkılara gelsene canım arada bi geldin kayboldun
bana çok faydalı oldu

yahu neden böle şeyler yapıyorsunuz
çocuklara iyi geliyor böyle şeyler
bozgunculuk yapmayın

canım ben o başlığın olayını pek anlamdım, bildirimde falan mı bulunuyosunuz her hafta, yani ben bunu yapamayacağım için konu dışı parazit yapmak istemedim, başlık sahibinden de hoşgeldin gelmediğinden devam etmedim
:26: ama sohbetiniz güzeldi ona laf yok

canım benim de bi numara yaptığım yok
geçineyim de birikim kalsın şimdilik
sohbet muhabbet işte
ev idaresi ile ilgili çok şey öğrendim
birikim de sonraya
ay sonunda ne kadar birikim yapıldığı yazılıyor ama şimdi ay başında hedef de kondu
düzenli gelir olsa çok güzel bi sistem
mesajı da arayıp buldurma bana şimdi
farmasi girince cevap yazdı diye hatırlıyorum

Seyyah umarım düzelir sorunlarınız.
Dikkat eksikliği bende ve oğlumdada var ,çok üzerine düşme,ilacını düzenli kullanın ama.
Bende yıllar boyu ilaç kullanmamakta direndim,ama arttı iyice.1 aydır ilaca başladım.
Hangi ilacı yazdı doktorunuz,özelden yazabilirmisin canım.

Son düzenleme:
arkadaşlar çocuklarınızdaki dikkat eksikliğini nasıl fark ettiniz, belirtileri nelerdi:26:

veliGİLler ben geldim

nasılsınız hanımlar

parkon ritalin kullanıyoruz günde 2 kez dört saat etkili günü kurtaran bir ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…