Öğretmenini sevmiyor bunu yüzüne karşıda söylemiş arkadaşlarınıda söylemiş onlarda gitmişler sınıfın ortasında öğretmene söylemişler
Bu yüzden öğretmen çok gergin bir şekilde beni aradı neden böyle diye ....Öğretmenin her söylediği batıyor sevgi yok saygıda duymuyor zorundasın dediğimde hayır değilim diyor
1.sınıftan beri sevmiyor.TUVALET ihtiyacı olduğu zaman izin vermemiş olmaması,düştüğü zaman annemi istiyorum dediğinde hayır gelmeyecek demesi,bize sürekli yaramazlık yaptığını şikayet etmesi,1.sınıfta uyum süreci haftasında tuvalette erkek çocuklarının birbirini ıslaması ve karşılığında bağırıp sınıftan çıkarması ve babannesi almaya gittiğinde bıktım artık diye azarlaması çocuğun sıkıntıdan hasta olması,Ayrıca dün akşamda ateşi çıktı sıkıntıdan
aahhahalütfen sizin gibi öğretmen bir hanıma gil eki hiç yakışmıyor Ben saray soyundan gelen biri olarak böyle konuşmalrı hiçççç tasvip etmem
aslında bu çocuğun kendi fikirleri olduğunu gösterir ,başkasından etkilenmediğini ,bu güzel bir durumÖğretmenini sevmiyor bunu yüzüne karşıda söylemiş arkadaşlarınıda söylemiş onlarda gitmişler sınıfın ortasında öğretmene söylemişler
Bu yüzden öğretmen çok gergin bir şekilde beni aradı neden böyle diye ....Öğretmenin her söylediği batıyor sevgi yok saygıda duymuyor zorundasın dediğimde hayır değilim diyor
çok üzüldüm canım hiç anlatmamıştın, bence sakın çocuğun için şımarıklık yapıyo, dikkat çekmek için yapıyo gibi şeyler düşünme düşünüyorsan eğer, önce çocuğunun duygularına kulak ver. akıl vermek gibi olmasın ama bence öğretmenini değiştirmelisin, şimdi olmuyosa seneye mutlaka, çünkü seneye notlarda başlıcak, öğretmen gıcık olduğu için notlarını hak ettiğinden düşük verebilir, çocğunun özgüveni sarsılabilir, okula tepki oluşturabilir
burayı okuyan öğretmenler lütfen öğretmenler öyle yapmaz demesin, hepimiz okula gittik iyisi kadar kötüsünüde bolca gördük öğretmenlerin
canım bence çocuğun depresyona falan girmeden sınıfını değiştirmelisin ya da okulunu, en güzeli okul değiştimek bence ama imkanınız varsa
1.sınıftan beri sevmiyor.TUVALET ihtiyacı olduğu zaman izin vermemiş olmaması,düştüğü zaman annemi istiyorum dediğinde hayır gelmeyecek demesi,bize sürekli yaramazlık yaptığını şikayet etmesi,1.sınıfta uyum süreci haftasında tuvalette erkek çocuklarının birbirini ıslaması ve karşılığında bağırıp sınıftan çıkarması ve babannesi almaya gittiğinde bıktım artık diye azarlaması çocuğun sıkıntıdan hasta olması,Ayrıca dün akşamda ateşi çıktı sıkıntıdan
öğretmenimizle konuşmaya gittim. bizim geçen yıllardan kaygıları, korkuları olan bir çocuk olduğu için okulda neşe içinde olmasından hoşnuttu.bu yıl kişilik olarak evrim geçirdiğinden bahsetti,dikkat eksikliği için gözlem yapacağından bahsetti,ders açısından hiç bir sıkıntısı yokmuş sadece çok uçlarda cevap veriyormuş .sınıfa koyunun nesinden yararlanırsınız diye soru sorulduğunda bizimki gübresinden cevabını veriyormuş.kabuk ile cümle kurmasını istediğinde selülitlerin portakal kabuğu gibi görünmesi midemi bulandırıyor gibi cümleler kuruyormuşdiğer çocuklarla aynı pencereden bakmadığından bahsetti .bu tür çocukların fikirlerine engel olmamak lazım köreltmemek lazım dedi .
öğrtmenin err lafından biri bu tür üstün zekalı çocuk olduben nasıl bu çocuktaki üstün zekayı görmedim onu da anlamadım :44::44::44:
öğretmeninizin böyle güzel şeyler söylemesi beni şok etti,şaka bi yanada bence nerde yapılıyosa yaptırın ölçmesini, gerçekten böyle bişey varsa bilmeniz lazım
geçmiş olsun canımiyi haftalar hanımlar, oğlumda sezonun ilk gribini oldu, hayırlı olsun
öğretmeninizin böyle güzel şeyler söylemesi beni şok etti,şaka bi yanada bence nerde yapılıyosa yaptırın ölçmesini, gerçekten böyle bişey varsa bilmeniz lazım
iyi haftalar hanımlar, oğlumda sezonun ilk gribini oldu, hayırlı olsun
merhaba, yeni üyeyim. 2004 doğumlu 3.sınıfa giden kuduruk bir oğlum var.
geçmiş olsun. oğlumun sınıfında da bir sürü hasta çocuk var. okuldan geri kalmasınlar diye o halde anneleri gönderiyor okula.oğluma bulaşacak diye korkuyorum ama yapacak birşeyde yok..
bu sene öğretmen değiştirdik ve yeni öğretmenle ilgili kafamda bir sürü soru işareti var. ben türkçe de çok geride olduğumuzu düşünüyorum. defter tutturmadığı için takip edemiyorum, okulun verdiği kitaptan yapıyorlarmış sınıfta. oda dolaplarında kalıyor zaten. mesela dün ismin halleriyle ilgili bir soru vardı testte unutmuş çocuk. ben hatırlatınca aklına geldi ve hemen yaptı ama demek ki hiç işlememişler bu dönem..geçen seneki dil bilgisi konularını tekrar ettiniz mi siz ?
veliGİLler ben geldim
nasılsınız hanımlar
parkon ritalin kullanıyoruz günde 2 kez dört saat etkili günü kurtaran bir ilaç
hoşgeldin canım, bize katılmana çok sevindim:13:
teşekkür ederim canım, ama diğer taraftan çocuklar en az 5-6 kere hasta oluyorlar hepsi 5 gün sürse devamsızlıkları aşırı olur, zaten bulaştırdıktarı evre daha da geniş, yani malesef birbirlerine bulaştırmamaları pek mümkün değil
hiç kaynak kullanmıyolar mı, ismin halleri sorusu bizim çocukken okulda gördüğümüz gibimiydi,
çünkü artık o şekilde öğretmiyolar
en azından 3. sınıfta
matematikten matematik gezegenini aldık ama türkçeden aldırmadı. ismin hallerini geçen sene öğrenmişlerdi. dosya kağıtları geliyordu ödev olarak ..ev eve evde evden diye ekliyorlardı.
hoşgeldinbu sene öğretmen değiştirdik ve yeni öğretmenle ilgili kafamda bir sürü soru işareti var. Ben türkçe de çok geride olduğumuzu düşünüyorum. Defter tutturmadığı için takip edemiyorum, okulun verdiği kitaptan yapıyorlarmış sınıfta. Oda dolaplarında kalıyor zaten. Mesela dün ismin halleriyle ilgili bir soru vardı testte unutmuş çocuk. Ben hatırlatınca aklına geldi ve hemen yaptı ama demek ki hiç işlememişler bu dönem..geçen seneki dil bilgisi konularını tekrar ettiniz mi siz ?
ben mesajı görmeden seyyah pasif olmuş,
oda benim gibi rahat duramıyor.
Ritalin bayağı ağır olmuş diye düşündüm ama uyum problemlerinizi de düşünürsek heralde uygun gördü doktor.
Neyse,sen mapıstan çıkınca konuşuruz.
hoşgeldin
3. Sınıf müfredatını hatırlamıyorum ama bu konuyu 3. Sınıf çocukları yapamaz
çoğu chessin dediği gibi sezdirme amaçlı oluyor
testlerde çıkması zaten derste işlendiği anlamına gelmez
bazen henüz işlenmemiş konulardan da sorular oluyor
3 günlük esaretten çıktım geldim
özledim valla
cıktım cıktım geldim
Siz de çıkın çıkın gelin (evde kalmak yaramıyor bana,zap arası esra erol bile bilinçaltıma işlemiş)
hiç de bişicikler yapmamıştım ama :26:
Valla parkon bilmiyorum ki
önce daha hafifini verdi işe yaramadı
ritalin de yarım verilecek
ama bence benim kıza bu da bana mısın demez
Güldüğüme bakma deliriyoruuuuum