İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ah canım inşallah yağmaz yağmur da sen de rahat rahat kurutursun.
benim en fazla 3 çamaşır makinası çıkar bu hafta.
he ya çabuk eskitiyorlar ayakkabıyı.
kramponları güle güle giysin paşam.
ay kız dünya kadınlar günü geliyor demi.
erkekler yapsın tabi servisinizi. hahahahahah

Bende karar veremedim daha beyaz bir renkmi alsam diye gerçi beyazda bir süre sonra griye dönüyor :)

Sağolasın cnm,ee yapsınlar o kadar centilmenlik dimi ama

Bende karar veremedim daha beyaz bir renkmi alsam diye gerçi beyazda bir süre sonra griye dönüyor :)
yani canım bu renk bizde ne soldu ne de kötüleşti. aynı olduğu gibi duruyor inan ki. ben adidastan çok memnun kaldım . beyaz da parkta vs bizim çok kirleniyor. parklarımız kum bizim.

yani canım bu renk bizde ne soldu ne de kötüleşti. aynı olduğu gibi duruyor inan ki. ben adidastan çok memnun kaldım . beyaz da parkta vs bizim çok kirleniyor. parklarımız kum bizim.
Bizimkilerde okul çıkışı parka giderler havalar güzelleşince ve mutlaka top oynarlar dolayısıyla ayakkabılar renk değiştirir ama ben beyazı daha bir seviyorum spor kıyafetin altına yazın.

Bizimkilerde okul çıkışı parka giderler havalar güzelleşince ve mutlaka top oynarlar dolayısıyla ayakkabılar renk değiştirir ama ben beyazı daha bir seviyorum spor kıyafetin altına yazın.
canım daha önce beyaz kullanmışsanız bi de bu rengi kullanabilirsin.
ya da beyaz bulursan onlara bi bak.

özel tarafına da ediz in ayakkabı resmini attım. ediz in ayakkabısının aynısının laci beyazlısı yani senin resimdekinin cırtlısı abisinde var.

günaydın kızçeler
hafta sonu öyle çok ödev geldi ki. anlatamam . çüş dedim çüş
çok sıkıldı zaten kuzum
11 safya fotokopi yollanır mı ya
öyle yoğun ki içeriği de.
1 sayfada dünya kadar çarpma işlemi vardı.
problemler , sorular , ay neler neler.
türkçe vardı hayat bilgisi vardı. vardı da vardı.
oy oyyyy
bunaldı çocuuumm.
babası da çok uğraştı bu hafta sonu emir ile.
bizim emir azıcık ukala .
öyle bi şey dersin duymaz. konuşurken yüzüne bakmaz.
delirtir.
bi şey söylersin yapmaz , niye der. yapmak istemiyorum. vs vs.
babası onu bu hafta sonu bi ele aldı.
azıcık da kötek vardı.
ama yola geldi kızlar. baktım da oturuşuna kalkısına dikkat eder oldu.
mesela en sevmediğim yönlerinden biri . onca uyarmaya rağmen masaya otururken sandalyeye yan oturur. bacakları yanda durur. masaya doğru oturmaz.
otursa da ayakları rahat durmaz . masayı ittirir . kaykılarak oturur vs .
çok söylesen de hiç dinlemez , yine yine aynısını yapar.
iyi oldu azıcık.
onu lord luk okuluna yollamak istiyordum da. babası lord luk eğitimi verdi bu hafta sonu.

ah canım yaaaa 11 sayfa mı, ne yapmış öyle sizin öğretmen? bizim ne vardı hatırlamıyom bile cuma akşamından yapıp bitirecek kadar azdı yalnız onu biliyom.
baba kampa almış, arada yapmak lazım, accık efendiliği öğrensin tabii, ama 2 gün sonra yine aynı Emir olur merak etme, çocuk onlar daha çünkü.
lordluk okulu heeegüzelmiş.

he ya 11 sayfa fotokopi
hayat bilgisi çalışma kitabından da 2 sayfa vardı.
çok abartmış gibi geldi bana canım.
evet lord luk okulu.
taaa küçüklüğünden beri derim ona efendi ol . yoksa seni lordluk okuluna yollarım.
öyle bi okul var sanıyor.
çocuk sinamalarından da görüyor ya. hahahahaha

günaydın arkadaşlar.
dün akşam ödevlerimiz
yine çarpma işlemleri ve problemler.
çalışma kitabından yapılacak 2 sayfalık ödev
ve bi tane de performans ödevi vermiş.
sevgi ve saygı ile ilgili afiş , şiir , resim, slogan yazılacak , ya resim defterine , ya da renkli A4 kağıdına.
emir uyuduktan sonra aldım atasözleri klavuzunu.
karıştırdım baya. bi tane buldum . onu yazdım.
boyadım. hazır ettim.
"İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN, İSTEMEDİĞİNİ İŞİTİR."
performans ödevini ben yaptım. çantasına bile yerleştirdim .
60 tane soru kopardım. çantasına koydum.
bizim oğlan 2 hafta önce pasta cezası almış . söylemiyormuş . kızarım diye.
hafta içi kurabiye yapıp yollamam gerekiyor.

günaydın arkadaşlar.
haftasonu ödevlerimiz çoktu.
çarpma işlemleri, bölme işlemleri, çarpma işleminde verilmeyen sayıyı bulma
45
*6
----------
270
2?5
------------
*52 0
yukarıdaki gibi çarpma işleminde verilmeyenleri bulma vardı. 15 tane falan.
12 sayfa fotokopi gelmiş.
çok bunaldı
bölme işlemleri de vardı 20 -30 tane.
96/3=
45/3=
27/3=
gibi
türçe zamirler ile ilgili ödev
hayat bilgisi yine fotokopi vardı. onda da 13 soru vardı. kendisi cevapladı yaptı. kontrol edemedim. yazısını bilem okuyamıyorum yani

günaydın canım,
hay Allah nedir sizin bu ödevlerin çokluğu anlamıyorum, sizinki de kötü, bizim de hiç döevimiz yoktu. Allahım yarabbim yok mu bunların orta yolu? kadın iyice salıverdi, gidip bir konuşmanın vakti geldi bizim de sanırım.

günaydın kızlar..
dilek bu ödevleriniz ne kadar çok olmaya başladı..yazık ama çocuklara..bu kadar da yüklenilmez.
fadime bizimde bir sayfa fotokopimiz vardı arkalı önlü matematikten.. bölme problemleri..

günaydın kızlar..
dilek bu ödevleriniz ne kadar çok olmaya başladı..yazık ama çocuklara..bu kadar da yüklenilmez.
fadime bizimde bir sayfa fotokopimiz vardı arkalı önlü matematikten.. bölme problemleri..
biz daha bölmelere geçmedik biliyor musun?

geç kalmış ama..
biz şu anda 967:5 gibileri yapıyoruz ve problemlerde var.
canım bir arkadaşla görüştüm şimd, toplu görüşmeye gidelim diye, bakalım o da bir arkadaşa söyleyecek, olmazsa gideceğiz okula, yaklaşık 2 haftadır ödev gelmiyor doğru dürüst. zaten 2 gün sonra havalar ısınır, gevşerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…