İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Afiyet olsun canım. ayran yok muydu, şu asitlilerden uzak dursan.
halkalı solucan nasıl bir benzetmedir kız ilahi hiç güleceğim yoktu.
ayran da vardı. onu da içtim.
fenayım fadimemmmmmmmmmmmm
eliyrummmmmmmm
halkalı solucanın da tam orta yerinde var ya bi kalka.
benim de uzun boyum ve ince yapıma karşılık karnım kocaman oldu. içeceklerden de çok tükettim.halkalı solucana benzedim o yüzden.

kız işyerinde gülemiyorum da, o ne biçim bir haldir öyle, ilahi varya Allah da seni güldürsün emi, soda iç soda.

o zaman bol bol dinlen fadimem . kivi ye bi de bu aralar. hasta olmaktan korkuyorsan . ya da limon sık iç.
zaten suyumu hep limonlu içiyorum canım. Kivi de günde 1 tane yerim genelde, var evde, 2 yapayım olmazsa.
dinleneceğim zaten, iyi ki haftasonu geliyor.

zaten suyumu hep limonlu içiyorum canım. Kivi de günde 1 tane yerim genelde, var evde, 2 yapayım olmazsa.
dinleneceğim zaten, iyi ki haftasonu geliyor.
o zaman dinlen yeterli fadimem .
hiç bi iş yapma. bırak dağınık kalsın

hafta sonu için planlarınız var mı
Gönül çok şeyler yapmak istiyor ama bakalım ne kadarını yapabilicem.Mesela cam silmek istiyorum,kuaföre gidip işlerimi halletmek istiyorum,yine 3 çeşit yemeğimi ve ütülerimi yapmak istiyorum,bu arada dışarı çıkıp gezmek te istiyorum.İstiyorumda istiyorum dilekcim.Pazartesi bi bakmışsın hiç birini yapamadım diye yazmışım

Alemsin cnm ya,mide alışkın değil tabi özellikle şu 3 ayı nerdeyse aç geçiriyodun.Mide fesatına uğramışsın resmen :)

hahahahaha
ay çok güldüm yaaaaaaaaaaaaa
bi de 3 çeşit yemek de yapmak istiyorsun bu arada. inşallah canım .
pazartesi görcem seni.
gerçi faceye atarsın sen resim. ordan da görürürm ben . çıkıp gezersin . akraba buluşması yok mu bu yoğunluğun içinde

Alemsin cnm ya,mide alışkın değil tabi özellikle şu 3 ayı nerdeyse aç geçiriyodun.Mide fesatına uğramışsın resmen :)
he ya. gözleme olunca bak ne bulantı ne bişe.
yedikten sonra çıkıyor acısı emme boş ver. gelecek olan bulantı gözlemeden gelsin demi

Bu haftasonu akraba buluşması yok onun için diğer angarya işlerimi halletmek istiyorum.Kız ben her haftasonu 3 çeşit yemeğimi yapıyorumki gezsem bile,onun için pazarteside işe gelip dinleniyorum işte.Yarın yağmurlu gösteriyo belki cam silmem yağarsa ama 2 makina çamaşır yıkamam lazım bu akşamda temizlik offf offf

he ya 2 makina çamaşır şart
ütü de şart
ben de her hafta yağmur yağsa bile cam silerim. camlarım büyük değil ve kolay silinir.
3 çeşit yemek her hafta yapmıyorum herhalde canım ben.
ama pazar gününden kalan yemeği yiyoruz pazartesi. sonraki günler ise yeni yemekler yapıyorum.
buluşma niye yok kuzum.
oğluşunla planların yok mu, ya da koca kişisiyle.
biz bolu dağında bi alışveriş merkezi var oraya gitmeyi düşünüyoruz pazar günü
ediz için spor ayakkabı bakmak lazım. daha küçülmedi ama bi numara büyük bulursam alırım ayakkabı
outlate mağza oluduğu için ihtiyaç oludğunda bulunmuyor.
bir de şunu gözlemledim haribucum.
adidas ayakkabı hiç yıpranmıyor.
puma ve nike da kullandık ama adidas olduğu gibi durabiliyor.
şimdi 3 numara da gelecek ya nasip olursa. adidas alırsam ediz e . hiç olmazsa parkta vs de yedek diye giydirebilirim. çok yeni kalırsa yedek değil asil ayakkabı olur 3. ye.

ah o çamaşır işini hiç sormayın, 1 makina içinde kaldı yıkanıyordu sabah, 2 makina daha var, bir de okul kıyafetleri, 4 makina çamaşır nerde kuruyacak bilmem, yağışlı gösteriyor haftasonu da, Allah bir fırsat verir de güneş açtırır inşallah.
sizin plan da güzelmiş, gitmişken gezin hemi de, tabii kaliteli olursa giderler canım. ben genelde normal pazar ayakkabısı alırdım, hiç ufaklığa kalmadı o yüzden, ablası giydi giydi attık.

Çok katılıyorum sana bir kere para vericen iyisini alıcan yoksa dayanmaz bizimkilere.Bende adidastan kranpon aldım geçen hafta indirime girmişti yalnız spor ayakkabısıda lazım malum önümüz bahar büyümüş ayağı bizimkinin.Adidasın internette modellerine bakıyodum bende.

Buluşma önümüzdeki pazar var ablamda sıra ona gidicez 8 martta tamda kadınlar gününe denk geliyor aramızda gülüştük hatta servisi jest olsun diye erkekler yapar herhalde diye.Bu haftasonu kendimize ayırdık.Fırsat bulabilirsem işte avm yaparım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…