İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ne güzel .
siz anlaşmışsınız.
ben çabuk kaynaşırım genelde herkesle.
ama bizim sınıftaki velilerle benim kafa yapım hiç uymaz gibime geliyor.

öğlen ne yiyorsunuz kızlar.
bizim okulda 3. gözleme şenlikleri düzenlendi bugün.
okulda organik tarım bölümünün yetiştirdiği ıspanaklarla gözleme pişiriliyor
hamuru da öğrenciler açıyor.
bi tane aldım. bi tane daha alcam birazdan.

Ohhh miss valla afiyet olsun şekerim kan olsun can olsun ye sen.Benimde akşamdan kızartmam vardı getirdim yanınada yoğurt alıcam buradan

ohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.
bizde de tavuk çorbası-biber dolma-yoğurt var. bu arada 65,9 kg. olmuşum Dilek, ucundan da olsa 65 i gördüm

ohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.
bizde de tavuk çorbası-biber dolma-yoğurt var. bu arada 65,9 kg. olmuşum Dilek, ucundan da olsa 65 i gördüm
neaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gerçekten miiiiiiiiiiiiiii
ay kız biravooooooooooo

Evet cnm 4-5 veli kaynaştık bayağa,fırsat buldukça görüşüyoruz işte
maşallah canım, sana ben de imreniyorum, enerjim yok diyorsun ama bak sosyalleşmeye fırsat buluyorsun. biz ot gibiyiz valla, ne büyükte, ne küçükte kızların hiçbirinin sınıf arkadaşlarıyla irtibatım olmadı
biz anca varsa yoksa bir köye gideriz, köydekiler bize gelir, bir de annemlere işte öyle. hiç arkadaş gezmesi bile yapamıyoruz yani, vakit yok ki.
cumartesi bizim de tatil olsaydı belki birşekilde bişeyler yapabilirdik ama bir pazar nereye yetcek

Evet cnm 4-5 veli kaynaştık bayağa,fırsat buldukça görüşüyoruz işte
4-5 kişi rahat rahat yeter sana. sohbetiniz bol olsun
Ohhh miss valla afiyet olsun şekerim kan olsun can olsun ye sen.Benimde akşamdan kızartmam vardı getirdim yanınada yoğurt alıcam buradan
afiyet olsun sana da şekerim.
afiyet olsun sana da bebeemm

maşallah sana canım ya..hem çalışıyorsun hem de iyi diyalog kurmuşsun velilerle..
evet sağolsunlar onlarda dışlamadı,bende sıcak kanlıyım biraz galiba ama kafa dengilerde yoksa diyalog kuramazdım.Benim oğlanıda sahipleniyolar çok ben çalıştığım için,bir yere gidilecekse mesela onuda alıyolar ayırt etmiyolar.Bana telefon ediyolar onayımı alıp götürüyolar.

neaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gerçekten miiiiiiiiiiiiiii
ay kız biravooooooooooo
ay dur kız heyecan yapma altı üstü daha verdiğim 2 kg., biraz da senin sayende oldu, iyi de oldu inşallah daha da iyi olacak, kalıplaşmış bir göbek var sinir oluyorum, elime geliyor böyle, sanki hiç gitmeyecekmiş gibi ama eriyecek o göbek, başka çaresi yok.

Aynen fadimecim tatilinin bir gün olması seni çok kısıtlıyor.İnsan nereye zaman ayıracağını bilemez olur.Ama biz velilerle eşlerlede görüşüyoruz akşamları falan oturmaya gidip gelme var yani haftasonları.Onlarda kaynaştı yani.

afiyet olsun..
bizde göveç, pilav, salata ve puding var..

gözün aydın canım.. görünen dağın arkası yakındır..

ne güzel Allah daim ettirsin.

evet canım haklısın.
ben de isterdim öyle sosyal olmayı aslında vaktim olsaydı, kısmet artık ilerde belki.

afiyet olsun..
bizde göveç, pilav, salata ve puding var..
afiyet olsun canım, güzel menü.

gözün aydın canım.. görünen dağın arkası yakındır..
ay inşallah canım, evet sabır gerekiyor.

Ben birazdan çıkıyorum kızlar

Şimdiden iyi tatiller, iyi bakın kendinize...

sen yeter ki iste. o göbek erir kuşum.
benim de bi katkım olmuşsa ne mutlu banaaa

ben ancak geldim.
gözleme yedim yine .
kola ve fanta da içtim.
halkalı solucan gibi görünüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…