ne güzel .Bizde velilerle konuşuyoruz ayda bir buluşalım haftasonu dışarda çocuklarda olmasın hatta diyoruz çünkü onlar olunca çok gürültülü oluyor gittiğimiz mekanada.Gerçi arada kaçamaklar yapıyoruz ama daha oturtamadık ayda bir olayını
Ohhh miss valla afiyet olsun şekerim kan olsun can olsun ye sen.Benimde akşamdan kızartmam vardı getirdim yanınada yoğurt alıcam buradanöğlen ne yiyorsunuz kızlar.
bizim okulda 3. gözleme şenlikleri düzenlendi bugün.
okulda organik tarım bölümünün yetiştirdiği ıspanaklarla gözleme pişiriliyor
hamuru da öğrenciler açıyor.
bi tane aldım. bi tane daha alcam birazdan.
Evet cnm 4-5 veli kaynaştık bayağa,fırsat buldukça görüşüyoruz iştene güzel .
siz anlaşmışsınız.
ben çabuk kaynaşırım genelde herkesle.
ama bizim sınıftaki velilerle benim kafa yapım hiç uymaz gibime geliyor.
ohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.öğlen ne yiyorsunuz kızlar.
neaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.
bizde de tavuk çorbası-biber dolma-yoğurt var. bu arada 65,9 kg. olmuşum Dilek, ucundan da olsa 65 i gördüm
maşallah canım, sana ben de imreniyorum, enerjim yok diyorsun ama bak sosyalleşmeye fırsat buluyorsun. biz ot gibiyiz valla, ne büyükte, ne küçükte kızların hiçbirinin sınıf arkadaşlarıyla irtibatım olmadıEvet cnm 4-5 veli kaynaştık bayağa,fırsat buldukça görüşüyoruz işte
4-5 kişi rahat rahat yeter sana. sohbetiniz bol olsunEvet cnm 4-5 veli kaynaştık bayağa,fırsat buldukça görüşüyoruz işte
afiyet olsun sana da şekerim.Ohhh miss valla afiyet olsun şekerim kan olsun can olsun ye sen.Benimde akşamdan kızartmam vardı getirdim yanınada yoğurt alıcam buradan
afiyet olsun sana da bebeemmohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.
bizde de tavuk çorbası-biber dolma-yoğurt var. bu arada 65,9 kg. olmuşum Dilek, ucundan da olsa 65 i gördüm
evet sağolsunlar onlarda dışlamadı,bende sıcak kanlıyım biraz galiba ama kafa dengilerde yoksa diyalog kuramazdım.Benim oğlanıda sahipleniyolar çok ben çalıştığım için,bir yere gidilecekse mesela onuda alıyolar ayırt etmiyolar.Bana telefon ediyolar onayımı alıp götürüyolar.maşallah sana canım ya..hem çalışıyorsun hem de iyi diyalog kurmuşsun velilerle..
ay dur kız heyecan yapma altı üstü daha verdiğim 2 kg., biraz da senin sayende oldu, iyi de oldu inşallah daha da iyi olacak, kalıplaşmış bir göbek var sinir oluyorum, elime geliyor böyle, sanki hiç gitmeyecekmiş gibineaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
gerçekten miiiiiiiiiiiiiii
ay kız biravooooooooooo
Aynen fadimecim tatilinin bir gün olması seni çok kısıtlıyor.İnsan nereye zaman ayıracağını bilemez olur.Ama biz velilerle eşlerlede görüşüyoruz akşamları falan oturmaya gidip gelme var yani haftasonları.Onlarda kaynaştı yani.maşallah canım, sana ben de imreniyorum, enerjim yok diyorsun ama bak sosyalleşmeye fırsat buluyorsun. biz ot gibiyiz valla, ne büyükte, ne küçükte kızların hiçbirinin sınıf arkadaşlarıyla irtibatım olmadı
biz anca varsa yoksa bir köye gideriz, köydekiler bize gelir, bir de annemlere işte öyle. hiç arkadaş gezmesi bile yapamıyoruz yani, vakit yok ki.
cumartesi bizim de tatil olsaydı belki birşekilde bişeyler yapabilirdik ama bir pazar nereye yetcek
afiyet olsun..öğlen ne yiyorsunuz kızlar.
gözün aydın canım.. görünen dağın arkası yakındır..ohhhh afiyet olsun, sıcak sıcak ye canım, yarasın bebişe. hem de organik mis gibi.
ne güzel Allah daim ettirsin.evet sağolsunlar onlarda dışlamadı,bende sıcak kanlıyım biraz galiba ama kafa dengilerde yoksa diyalog kuramazdım.Benim oğlanıda sahipleniyolar çok ben çalıştığım için,bir yere gidilecekse mesela onuda alıyolar ayırt etmiyolar.Bana telefon ediyolar onayımı alıp götürüyolar.
evet canım haklısın.Aynen fadimecim tatilinin bir gün olması seni çok kısıtlıyor.İnsan nereye zaman ayıracağını bilemez olur.Ama biz velilerle eşlerlede görüşüyoruz akşamları falan oturmaya gidip gelme var yani haftasonları.Onlarda kaynaştı yani.
afiyet olsun canım, güzel menü.afiyet olsun..
bizde göveç, pilav, salata ve puding var..
ay inşallah canım, evet sabır gerekiyor.gözün aydın canım.. görünen dağın arkası yakındır..
sen yeter ki iste. o göbek erir kuşum.ay dur kız heyecan yapma altı üstü daha verdiğim 2 kg., biraz da senin sayende oldu, iyi de oldu inşallah daha da iyi olacak, kalıplaşmış bir göbek var sinir oluyorum, elime geliyor böyle, sanki hiç gitmeyecekmiş gibiama eriyecek o göbek, başka çaresi yok.
Afiyet olsun canım. ayran yok muydu, şu asitlilerden uzak dursan.ben ancak geldim.
gözleme yedim yine .
kola ve fanta da içtim.
halkalı solucan gibi görünüyorum şu an