eveeet. sıkılntı geldi çocuğa hafta sonu.günaydın kızlar..
dilek bu ödevleriniz ne kadar çok olmaya başladı..yazık ama çocuklara..bu kadar da yüklenilmez.
fadime bizimde bir sayfa fotokopimiz vardı arkalı önlü matematikten.. bölme problemleri..
ortası vardır . bize düşmedi.günaydın canım,
hay Allah nedir sizin bu ödevlerin çokluğu anlamıyorum, sizinki de kötü, bizim de hiç döevimiz yoktu. Allahım yarabbim yok mu bunların orta yolu? kadın iyice salıverdi, gidip bir konuşmanın vakti geldi bizim de sanırım.
bizimkiler de geçen hafta cuma günü geçtiler.biz daha bölmelere geçmedik biliyor musun?
problemler bizde de vardı. canımgeç kalmış ama..
biz şu anda 967:5 gibileri yapıyoruz ve problemlerde var.
aaaaaaacanım bir arkadaşla görüştüm şimd, toplu görüşmeye gidelim diye, bakalım o da bir arkadaşa söyleyecek, olmazsa gideceğiz okula, yaklaşık 2 haftadır ödev gelmiyor doğru dürüst. zaten 2 gün sonra havalar ısınır, gevşerler.
canım ödev gelmiyor derken 1 sayfa fotokopi gönderdi 2-3 kere o kadar.cumartesi günü 3 komşumu çağırdım çaya. poğaça ve kek yapmıştım.
oturduk iyi oldu
pazar emre evdeydi
dışarı çıktık . gezdik vs. ceviz aldık . ne zamandır yemiyordum. çocuklar da yer
siyah domates aldık 1 kilo. ama tadı çok yoktu. antayla tarafından gelmiş fadimem
kek de poğaça da bitti. evdekiler de tüketti
bu akşam kırmızı biber , yeşil biber, patates kızartacağım. sarımsaklı yoğutla
dün de balık kızattım.
kayınpeder ayvalıktan dondurup getirmişti.
yanına roka salatası ve havuç salatası yaptım.
günaydın kızlar.canım ödev gelmiyor derken 1 sayfa fotokopi gönderdi 2-3 kere o kadar.
ohhhh sen de iyi sardın maşallah misafirciliğe, iyi de yapmışın boşver, kafa dengi bulduktan sonra kaynaşırsın sen de.
afiyet şeker olsun kekler-poğaçalar.
siyah domates ne kız, ben hiç duymadım, biber olmasın sakın?
ohhh balıklar da mis, afiyet şeker olsun.
kızartmayı bir ben yapmadım herhalde, diye diye bana da yaptırcanız
ben de dün kereviz yemeği pişirdim, bulgur pilavım da var, 2 gün yeter. çarşambaya da pırasa aldım yine, yufkalarım var, pırasalı börek yapcam. geriye kalıyor perşembe-cuma belki o zaman da bezelye var buzlukta onu yaparım. kısmet artık.
ben hiç görmedim Dilekim bunu
canım bu siyah domates
kumato diye geçiyor.
ben ilk kez yedim canım.ben hiç görmedim Dilekim bunu
farkı neymiş peki?
canım evet . bi de mercimek çorba yaparım gidince.Dilek çağır tabii ki misafir berekettir, hem de yaş grubu da aynıymış, çok iyi olur.
ödevleri döktürmüş yine öğretmeniniz, allah kolaylık versin oğluşa.
yemekler de yapılmış, ohhh mis, akşama kafan rahat.
anladım canım, ama hiç iştah açıcı gözükmüyor aslında, siyah domates ne bileyim, kırmızı kırmızısı dururkenben ilk kez yedim canım.
farkını da bu sabah sana resim araştırırken gördüm.
kırmızı domates gibi kanser düşmanı diyor.
ama biraz daha yüksekmiş bu değerleri.
benim aldığım sera idi
yani aslında mevsiminde üretim olsa eminim daha faydalı olacaktır.
canım evet . bi de mercimek çorba yaparım gidince.
tamamdır.
senin kızçen hasta olmuş . geçmiş olsun canım.
havalar ters gidiyor yine. soğurud.
deli kız özlediği menüye bak, sen hep galeta-peynir-domates yemiyor musun zatensabah 1 kase vanilyalı puding yedim
1 bardak da süt içtim içine 1 kaşık türk kahvesi atıp .
öğlen siyah domates , peynir getirdim. marketten galeta alacağım .
çok özledim bu menüyüüü
oof üst üste gelmiş canım. geçmiş olsun.anladım canım, ama hiç iştah açıcı gözükmüyor aslında, siyah domates ne bileyim, kırmızı kırmızısı dururken
sağol canım, geçen gün üzerine yelek-ceket almadan dışarı çıkmış, anneannesine gittilerdi, parka gitmişler,, ne olacak, bir de önceki pazar da saklıkentteydik zaten, karın içinde, ki ayakları komple suydu, ordan çıkıp piknik yerine geldiğimizde, düşünsene 1 saat öyle kaldı, ne olacak, değiştirdim sonra ama ne de olsa kapcağını kapmıştır.
yok canım bir kaç gündür yemiyordum bu menüyü. araya hafta sonu da girince uzak kaldım.deli kız özlediği menüye bak, sen hep galeta-peynir-domates yemiyor musun zaten
heeee ondan diyosun.oof üst üste gelmiş canım. geçmiş olsun.
yok canım bir kaç gündür yemiyordum bu menüyü. araya hafta sonu da girince uzak kaldım.
canım çocuklar çok hırslı galibadilekcim nedir sizin sınıftaki bu hırs da anlamadım ki, 300-350 soru nedir yaaaa?
çocuklar çabuk bıkabilirler ama bu şekilde
ödevleriniz de yine çokmuş dilekim, her zamanki gibi.