elbet dediğin gibi bir ipe sap olurlar canım, Allah büyük, rızkı veren Allah, dünyaya gelen her kulunu düşünür elbet. biz elimizden geleni yapalım da.canım çocuklar çok hırslı galiba
yani sınıf birincisi sanıyorum şu an 3-4 kişi vardır.
sürekli 100 alan.
bizim oğlan az soru çözer aslında. hatta çözmediği günler de vardır .
ama her gün öğretmen kaç soru çözülmüş bakıyor çocukların eve getirdikleri günlük tablodan.
biz yazıyoruz ve imzalıyoruz o tabloyu.
gün gün oluşturmuş öğretmen.
yani çok sıkı bi öğretmen sanıyorum. iyi olabilir diye düşünmüyor değilim.
hani temel sağlam atılırsa ilerde kendini salsa bile tekrar toparlanabilir gibi düşünüyorum. bilemedim ki. kim bilir ne olacak bu çocukların ilerisi.
Allah ömür versin de fadimem . bi meslek sahibi yaparız bu sıpaları elbet.
olmadı bi hamburger büfesi açarız diyorum ben eşime. oğlan için.
hamsi resmini atayım dur . ama olmoooor
evet zaten onun için tepside yapıyorum.Allah allah olmuyor, ben de denedim de.
ama harika gözüküyor balıklar, bilmem ki denesem yerler mi? bizimkiler de cinstir şimdi, o kadar balığı riske atamam ya, ama güzel olurdu benim için, hem kokusuz,hem ocak batmıyor.
evet arkadaşım.elbet dediğin gibi bir ipe sap olurlar canım, Allah büyük, rızkı veren Allah, dünyaya gelen her kulunu düşünür elbet. biz elimizden geleni yapalım da.
günaydın . nerelerdesin sen canım.Bilsem sınavı nasıl geçti kızlar.Günaydın.
İyi gibi .Teyzemiz öğretmende mülakata çağırırlar diyo.Bakalım artık haftada 3 gün üni ye gidiliyormuş .Kendim götürür getiririm artık zor olacak ama napalım.günaydın . nerelerdesin sen canım.
ne kadar uzun zaman oldu gelmedin.
bizim sınav zordu.
sonuçları bekliyoruz işte.
sizin nasıldı.
anladım canım .İyi gibi .Teyzemiz öğretmende mülakata çağırırlar diyo.Bakalım artık haftada 3 gün üni ye gidiliyormuş .Kendim götürür getiririm artık zor olacak ama napalım.
Görüşürüz gene.
canım çağırıldınız mı mulakata.İyi gibi .Teyzemiz öğretmende mülakata çağırırlar diyo.Bakalım artık haftada 3 gün üni ye gidiliyormuş .Kendim götürür getiririm artık zor olacak ama napalım.
Görüşürüz gene.
Evet gecen hafta mulakata girdik.Haziranın 8 inden sonra belli olur ama tarih belli değil dediler.Yine bir surü soru sordular anne dedi.Bilmiyorum sonuc nasil olur.canım çağırıldınız mı mulakata.
nasıl geçti. bizim olmadı canım
inşallah hakkınızda hayırlısı olur .Evet gecen hafta mulakata girdik.Haziranın 8 inden sonra belli olur ama tarih belli değil dediler.Yine bir surü soru sordular anne dedi.Bilmiyorum sonuc nasil olur.
yaz tatili geliyor çok şukurEvet gecen hafta mulakata girdik.Haziranın 8 inden sonra belli olur ama tarih belli değil dediler.Yine bir surü soru sordular anne dedi.Bilmiyorum sonuc nasil olur.
Heryil oldugu gibi yüzmeye gidecek.gitar caliyo kendi kendine internetten ogrendi.Belki kurs bulurum .Teyzesi ing ozelders verecek .Butun sureleri 2 yil once gittigi ozel yaz okulunda ogrendi.Kuran ı kerim biraz unuttu gibi ben calıstırırim onuda.yaz tatili geliyor çok şukur
yaz okuluna göndermeyi düşünüyor musun.
canım ben de üniversitenin bi kolu açıldı.Heryil oldugu gibi yüzmeye gidecek.gitar caliyo kendi kendine internetten ogrendi.Belki kurs bulurum .Teyzesi ing ozelders verecek .Butun sureleri 2 yil once gittigi ozel yaz okulunda ogrendi.Kuran ı kerim biraz unuttu gibi ben calıstırırim onuda.
Bakalim gezeriz oglumla kalan vakitte de.Teyzeler anane turlarız artık .
Siz ne yapiyosunuz yazın .
Mutlulukla bebegini kucagina alirsin umarim.canım ben de üniversitenin bi kolu açıldı.
çocuk ve ergenlik için araştırma uygulama merkezi.
onun yaz okulu oluyor
yüzme , deney , proje vs
ona yollamayı düşünüyorum.
geçen yıl yaşı tutmuyordu. bi üst yaş grubunu almışlardı
sayı olarak da sadece 50 kişi oluyor kontenjan
üni. personeli olduğum için hakkımız var.
ben onu düşünüyorum canım.
sadece 40 gün sürüyor bu yaz okulu.
sonrasında da ben doğum iznine ayrılıyorum.
akçay ve ayvalık arasında gidip geliriz .
annemde doğum yapacağım . kaynanam ve annem o tarafta oturuyor.
böyle işte canımcım.
amin inşallah .Mutlulukla bebegini kucagina alirsin umarim.
2 oglan var .Biri 15 biri 9.Cabalamadan çocuklarla ilgilenmeden olmuyor butun cocuklar zeki bence.Lisedekine hala matematik calıstıriyorum.amin inşallah .
sende kaç tane vardı çocuk.
3 tane diye hatırlıyorum
evet . takip şart2 oglan var .Biri 15 biri 9.Cabalamadan çocuklarla ilgilenmeden olmuyor butun cocuklar zeki bence.Lisedekine hala matematik calıstıriyorum.
Ne is yapiyorsun.
Tatil olsada denize gitsek .
evet . takip şart
ben üni de teknikerim. zırai makinalar teknikeriyim .
tatilde denize girme fırsatımız olur inşallah.
sen çalışıyor muydun
oo baya kalabalık gidiyorsunuz . o da güzel . eğlenceli geçer.Bende textilciyim .Calısmiyorum .
Ben çocukları 40 ı çıktımı attim denize.
Deniz için ayarladık heryıl aynı yere gideriz .Tüm aile 20 kişi fln.İnşallah bu yılda iyi geçer tatil nasip.Dört gozle bekliyorux tatili.