İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım yaa.
bizim bu memleket teksas gibiydi önceleri. kabadayı ve mafya olayları çok fazlaydı.
anneannem dayımlar burda ya.
neler neler olurdu.
anneannemlerin evlerinin önünde dinlenme tehsisleri vardı
annemin amcasının çocukları işletiyodu.
o zaman biz çocuktuk.
ben 10 yaşında falandım. bayram günüydü.
bi bomba patladı dinlenme tehsisinde.
biz çocuk aklıyla koştuk baktık.
polis jandarma geldi.
wc de bi komi ölmüştü.
başka firmalar bomba koydurmuş bi yere. çocuk da bulmuş . merak etmiş ve wc de açmıştı.
elinde patlamıştı. babası gelmişti vs. oğlu hırsızlık yaptı sanmıştı. yazdım galiba bunu burda daha önce.
en yakınımızda olan olaylar işte bunlar.
sonra biz taşındık ayvalık tarafına ya.
o zamanlarda kabadayılardan arındırılmaya çalışılmış burası.
baya baya ayıklanmış.
ama insanların geninde var kavga ve silah. burda malesef en ufak bir sorunda herkes belindeki silaha sarılır.

silahsız gezen de pek yoktur. severler silahlı olmayı.

hahahah.
oh be haribucum.
ohh
mis gibi
koca kişisi nasıl oldu da maç duruken uyudu.

enteresan böyle bir eğlence organizasyonu.Gitseydin keşke velilerlede kaynaşırdın.
Biz geçen cuma yaptık birkaç kafa dengi veli olarak tabiki bayanlar ve çocuklar sahlep içmeye gittik ordan çıktık başka bir cafeye gittik kesmedi gelemeyen bir arkadaş vardı o çağırdı kahveye gece 12 dede ona kahveye gittik.Eşi balığa gitmiş.Sonra ben 1 de eşimi aradım gel bizi al arabayla kızlarıda evlerine bırakalım dedim.Felekten bir geceydi çok güzeldi.

sonuna kadar arkandayım.
ben de olsam aynını yapardım
fakatttttttttttttt
ben eminim ki senin hassa oğluşun seni hiç üzmemek için yakın zamanda özür diler ve kendini affettirmek için ödevlerinde daha hassas davranır. senin oğluşun sana çok düşkün. seni üzmek istemeyecektir . ve dikkat edecektir. eminim ben
ve o tableti de hak edecektir.

yok cnm senden duyuyorum ilk.Avm mi orasıda?

AVM olarak açıldı ama avm tarafı kapandı rağbey görmedi nedense, gerçi 2 adım ötede foruma hep gidiyoruz oraya bende hiç gitmedim...

Çok büyük bir salonu varmış, bende face de gördüm gidenler paylaşmışlar, foruma giderken önünden geçiyorum haziran ayında mı yoksa hazirana karar mı bilmiyorum atlarla ilgili bir gösteri varmış ondan sordum biliyor musun gittin mi diye...

değişiklik olurdu aslında kız..

bendim oğlanda 6 tl istedi gönderdik ama tam olarak ne için olduğunu anlayamadık iyimi sanırım sınav parası dedi en son akşam :)))
çok girişken ve konuşkan değilim zaten..sadece bizim sınıf değil okulun hepsi çok kalabalık olur..
bizim sınıftaki annelerle de sadece merhaba nasılsın dan öte değil konuşmalarımız.. yalnız kalırım orda..
cumartesi anneme gitmeyi tercih ederim..

inşallah canım .
benim bulunduğum ilçede insanların maddi imkanları çok kısıtlı.
fakirlik çok fazla.
genelde çiftçilik var.
yani zaten garip yaşıyorlar . neden bi de başlarına bunlar geliyor demi.

çocuklarımızı özellikle erkek çocuklarımızı ne olursa olsun kadına el kaldırmaması için yetiştirmeliyiz.
kadın aldattı mı. boşa. dön arkanı git evden. ama elini kana bulama.
boşanmak mı istiyor. boşa . ama elini kana bulama. çok eğitmek lazım. çokk.
işte böyle.
yine yakınlarda olmuş doktor kadın öldürülmüş. bu olay duyulunca o da duyuldu.
kadın zengin doktor. ama kızının velayetini almak istiyormuş . sebep bu olabilir mi acaba. sapanca taraflarında ölü bulunmuş.

yok cnm bir bilgim yok ama sen öğrenirsen yaz bana atlarla olan eğlenceyi

doğru canım erkeğide eğiten kadın nihayetinde o yüzden ilk önce vicdanlı evlat yetiştirmek çok önemli.

bakalım beklicez görücez inşallah dediğin gibi olur :)

canım aslında gitsen belki bi kaç veli ile kaynaşırsın.
ben olsam giderdim sanıyorum.
oğluşun istemez mi gidelim anne demez mi.

bizim oğlan da 5 tl götürdü geçen gün.
konser varmış . ne konseriyse artık. hiç bir bilgim yok.
emir i almaya babası gidiyor son zamanlarda.
ben evde yemek ile uğraşıyorum .
mayıs sonu gibi kermes oluyor bizim okulda. ama çok da eğlenceli oluyor.

Bizde velilerle konuşuyoruz ayda bir buluşalım haftasonu dışarda çocuklarda olmasın hatta diyoruz çünkü onlar olunca çok gürültülü oluyor gittiğimiz mekanada.Gerçi arada kaçamaklar yapıyoruz ama daha oturtamadık ayda bir olayını

maşallah sana canım ya..hem çalışıyorsun hem de iyi diyalog kurmuşsun velilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…