İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Yeşimcim işte hepimiz aynı durumdayız, maalesef gündüzleri ödev yapmamak hepsinin ortak sorunu sanırım, ben de o kadar kızıyorum ediyorum ama bana mısın demiyor. umarım senin oğluş akıllanır canım, ne diyeyimki? koca gün oturuyorlar boş boş çok haklısın.
ohhhhhh misss kızartmalar da yapılmış, yaz gelse de yesek değil mi, lezzetli, lezzetli, özledik.
canım sende kansızlık vardı değil mi, bütün derdin o senin? bir çare bulsaydın, kan yapan kuru üzümlerden yesen canım, faydasını görürsün eminim.

ahh canım yaaa çok mu uzun vermişsin cezayı sankim...

fazla alışıyorlar bize değil mi yapacaklarını bile yapmıyorlar bu yüzden bizde de ben bıraktım yardım etmeyi çok gerekmedikçe bazen saçmalıyor ama ne yapayım yapa yapa alışacak kendi yapmaya... ama babamız hala yardım ediyor nasıl yapsın çocuk tek başına diyor hala...

ay ay ay kızartma....afiyet olsun..
ne ekmek yenir ama yanında.:)))
sorma canım ya çok iyi gitti valla.Dün işten çıkınca yürürken kızartma kokusu aldım tabi aklıma düştü bi kere eve gidince hemencik başladım kızartmaya.Oğlan bile anne enson altınolukta yapmıştık dedi.Oda özlemiş.

canım yaa
maçı bekliyormuş sıpa desene.
ay ay . o da ödevlerini yapmayacak günü bulmuş. madem ki akşam da maçı bekliyorsun. ödevlerini yap be çocuk da kurtul demi.
bence haklısın annesi
çok haklısın.
eğer ödevlerini yaparsa tableti alabilir belki ilerleyen günlerde.
benim oğlan gündüzleri bakıcı teyzesinde 1 saat oynuyor.
hatta her gün bakıcı teyzede kalıyor ipad.
bu aakşam alacağız. hafta sonu için.
bi de şarjı bittiği zamanlarda alıyoruz teyzemizden.

ama kuzuya üzüldüm gerçekten. keşke böyle olmasaymış. ödevlerini yapsaymış da maçını izleseymiş.
bizim sıpa ilk yarısını izleyebildi.
ikinci yarıda yatırdım .

Günaydın,arkadaşım siz ne kullanıyosunuz böyle sabahın beşinde kalkıp tatlı yapacak kadar bana söyleyin.Bende 6 da kalkıyorum ama beslenmeyi zor hazırlıyorum valla 6.30 dada yoldayım
aama canım ben sabah 7 . 20 de evden çıkıyorum ki.
erken kalkınca da yetişiyor. uyanıveriyorum haribucum.

dün bizim okulun biraz yukarısında bir kadını eşi başından vurmuş arabada.
sonra arabayı merkeze sürmüş ve aracı bırakıp kaçmış.
dün eve giderken yolda 2 kez polis durdurdu ve otobüsde kimlik kontrolu yaptı
bulunamamış daha koca kişisi
kadın ölmemiş . yoğun bakımdaymış. 3 tane de çocukları varmış.
az önce emniyetten geldiler . okulun kamera kayıtlarını baktılar.
öğlen de yazı ile gelip kayıtları alacaklar bizden.
ne olaylar var . kadın boşanmak isteyince ölmek zorunda mı bu dünyada yaniii.

Evet cnm var kansızlık.Demir hapı verdi ama oda kilo yapıyor ya,en güzeli doğal yolla dediğin gibi.

Ah ben evde olsam zaten varya yandı.haftaiçi bir kere öğlen okuldan çıktımı fatih belediyesinin orda kurslar açıldı çok güzel ücretsizde götürürüm.Ama babama diyemem mesela kaç yaşında adam hep bizemi koştursun.

Bizimkide 1 hafta ceza aldı pazartesi dün akşam diyor ki anne cezamın bitmesine çok az kaldı diyor. Cumartesi akşama kadar demiştim çünkü :))

oy oy
haklısın . özleniyor kızartma işte.

ayyy dilek ya ne olaylar dönüyor sizin orada çok garip ya aslında o kadar doğuda da değil insanlar neden bu kadar cahil... Allah yardımcısı olsun kadıncağızın. Kadın olmak her şartta zor helede memleketimizde...

haklıyım dimi cnm biz sadece sorumluluklarını yerine getirsinler istiyoruz onun dışında her dediği istediği yapılıyor zaten.
Benim koca kişiside yemekten hemen sonra uyudu oğlanda yattı maçı tek başıma izledim zevkle ohhh kafamda rahat.

Allahım sen koru..
nasıl insancık bunlar ya..güçleri kadına yetiyor..

Hey Allahım ya ne kadar arttı son günlerde kadına şiddet,göz göre göre öldürülüyor kadınlar.Nereye gidiyoruz böyle ya nasıl bir dünyada çocuk yetiştiriyoruz çok korkuyorum düşününce.Allahım kadıncağızıda çocuklarına bağışalasın.İnşallah kurtulur.

ana maç varken nasıl uyudu kız...sevmez mi futbol..

haftasonu sirk varmış bizim orda bir okulun spor salonunda davetiye dağıtmışlar.Büyükler girerse 15 tl miş.Bize gerek yok kapıda bekleriz dedim.Daha önce gitmiştik çünkü.
Kızlar bizde fen bilgisi ödevi gelmiyor hiç size geliyormu?oğlanada soruyorum oda bilmiyor dersi işliyolar ama bu dönem daha ödev gelmedi.

kız gülmemek için ağzımı kapadım.sen her gün sarımsaklı bişiler yap

bizede gelmedi hiç soruyorum he 5. ünitedeyiz diyor

canım şu Ora Arena varya oraya gittin mi hiç

bir iki defa geldi şu anda matematik var hep..
7 martta eğlence varmış gündüz sadece veliler çocuklar yok.
davetiye 6 tl..aldım ama gitmicem...bana göre değil..
hiç oynayasım yok eğlenesimde yok kimseyide tanımıyorum..

değişiklik olurdu aslında kız..

bendim oğlanda 6 tl istedi gönderdik ama tam olarak ne için olduğunu anlayamadık iyimi sanırım sınav parası dedi en son akşam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…