- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
yok cnm senden duyuyorum ilk.Avm mi orasıda?bizede gelmedi hiç soruyorum he 5. ünitedeyiz diyor
canım şu Ora Arena varya oraya gittin mi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm senden duyuyorum ilk.Avm mi orasıda?bizede gelmedi hiç soruyorum he 5. ünitedeyiz diyor
canım şu Ora Arena varya oraya gittin mi hiç
canım yaa.ayyy dilek ya ne olaylar dönüyor sizin orada çok garip ya aslında o kadar doğuda da değil insanlar neden bu kadar cahil... Allah yardımcısı olsun kadıncağızın. Kadın olmak her şartta zor helede memleketimizde...
hahahah.haklıyım dimi cnm biz sadece sorumluluklarını yerine getirsinler istiyoruz onun dışında her dediği istediği yapılıyor zaten.
Benim koca kişiside yemekten hemen sonra uyudu oğlanda yattı maçı tek başıma izledim zevkle ohhh kafamda rahat.
enteresan böyle bir eğlence organizasyonu.Gitseydin keşke velilerlede kaynaşırdın.bir iki defa geldi şu anda matematik var hep..
7 martta eğlence varmış gündüz sadece veliler çocuklar yok.
davetiye 6 tl..aldım ama gitmicem...bana göre değil..
hiç oynayasım yok eğlenesimde yok kimseyide tanımıyorum..
sonuna kadar arkandayım.haklıyım dimi cnm biz sadece sorumluluklarını yerine getirsinler istiyoruz onun dışında her dediği istediği yapılıyor zaten.
Benim koca kişiside yemekten hemen sonra uyudu oğlanda yattı maçı tek başıma izledim zevkle ohhh kafamda rahat.
he yaaaAllahım sen koru..
nasıl insancık bunlar ya..güçleri kadına yetiyor..
yok cnm senden duyuyorum ilk.Avm mi orasıda?
çok girişken ve konuşkan değilim zaten..sadece bizim sınıf değil okulun hepsi çok kalabalık olur..değişiklik olurdu aslında kız..
bendim oğlanda 6 tl istedi gönderdik ama tam olarak ne için olduğunu anlayamadık iyimi sanırım sınav parası dedi en son akşam :)))
inşallah canım .Hey Allahım ya ne kadar arttı son günlerde kadına şiddet,göz göre göre öldürülüyor kadınlar.Nereye gidiyoruz böyle ya nasıl bir dünyada çocuk yetiştiriyoruz çok korkuyorum düşününce.Allahım kadıncağızıda çocuklarına bağışalasın.İnşallah kurtulur.
yok cnm bir bilgim yok ama sen öğrenirsen yaz bana atlarla olan eğlenceyiAVM olarak açıldı ama avm tarafı kapandı rağbey görmedi nedense, gerçi 2 adım ötede foruma hep gidiyoruz oraya bende hiç gitmedim...
Çok büyük bir salonu varmış, bende face de gördüm gidenler paylaşmışlar, foruma giderken önünden geçiyorum haziran ayında mı yoksa hazirana karar mı bilmiyorum atlarla ilgili bir gösteri varmış ondan sordum biliyor musun gittin mi diye...
yok cnm bir bilgim yok ama sen öğrenirsen yaz bana atlarla olan eğlenceyi
doğru canım erkeğide eğiten kadın nihayetinde o yüzden ilk önce vicdanlı evlat yetiştirmek çok önemli.inşallah canım .
benim bulunduğum ilçede insanların maddi imkanları çok kısıtlı.
fakirlik çok fazla.
genelde çiftçilik var.
yani zaten garip yaşıyorlar . neden bi de başlarına bunlar geliyor demi.
çocuklarımızı özellikle erkek çocuklarımızı ne olursa olsun kadına el kaldırmaması için yetiştirmeliyiz.
kadın aldattı mı. boşa. dön arkanı git evden. ama elini kana bulama.
boşanmak mı istiyor. boşa . ama elini kana bulama. çok eğitmek lazım. çokk.
işte böyle.
yine yakınlarda olmuş doktor kadın öldürülmüş. bu olay duyulunca o da duyuldu.
kadın zengin doktor. ama kızının velayetini almak istiyormuş . sebep bu olabilir mi acaba. sapanca taraflarında ölü bulunmuş.
bakalım beklicez görücez inşallah dediğin gibi olur :)sonuna kadar arkandayım.
ben de olsam aynını yapardım
fakatttttttttttttt
ben eminim ki senin hassa oğluşun seni hiç üzmemek için yakın zamanda özür diler ve kendini affettirmek için ödevlerinde daha hassas davranır. senin oğluşun sana çok düşkün. seni üzmek istemeyecektir . ve dikkat edecektir. eminim ben
ve o tableti de hak edecektir.
canım aslında gitsen belki bi kaç veli ile kaynaşırsın.çok girişken ve konuşkan değilim zaten..sadece bizim sınıf değil okulun hepsi çok kalabalık olur..
bizim sınıftaki annelerle de sadece merhaba nasılsın dan öte değil konuşmalarımız.. yalnız kalırım orda..
cumartesi anneme gitmeyi tercih ederim..
çocuklar yok sadece anneler..canım aslında gitsen belki bi kaç veli ile kaynaşırsın.
ben olsam giderdim sanıyorum.
oğluşun istemez mi gidelim anne demez mi.
hee sadece anneler mi.çocuklar yok sadece anneler..
sanırım öyle..hee sadece anneler mi.
kadınlar matinesi mi var .
maşallah sana canım ya..hem çalışıyorsun hem de iyi diyalog kurmuşsun velilerle..Bizde velilerle konuşuyoruz ayda bir buluşalım haftasonu dışarda çocuklarda olmasın hatta diyoruz çünkü onlar olunca çok gürültülü oluyor gittiğimiz mekanada.Gerçi arada kaçamaklar yapıyoruz ama daha oturtamadık ayda bir olayını