İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

oo neler yapmışsın afiyetler olsun..hiç oturmamışsın..
düğün çorbası mercimek ve bulgur ile yapılan dimi..

günaydın..
bizimde aynı fotokopi varmış yapmış.bende bakmadım artık misafir gelecek olunca.
misafir gelene kadar da kitap okuttum.
ne çalıştı bilgisayardan.

Okulistikten çalıştı canım Türkçe çalışıyordu baktığımda arada da oyunlar filan var oraya da giriyor. Şimdilik iyi oldu bu okulistik inşallah sıkılmaz. Aslında normalde dinleneceği oyun oynayacağı zamanda çalışıyor bilgisayardan kendi isteyerek.

Kitabımız kalmadı bizim okuldan da almıyor çünkü hikaye haritası çok uzun zaman alıyor o yüzden kendimiz kitap alıyoruz okusun diye. Yeni kitaplar almamız lazım yarın...

oo neler yapmışsın afiyetler olsun..hiç oturmamışsın..
düğün çorbası mercimek ve bulgur ile yapılan dimi..

yok canım et suyu ile yapılıyor içine et de katıyorsun minik minik parçalar şeklinde üstüne birde terbiye bu kadar :)

kız dolu kitap oldu evde, hangi ara okuyacaksın diyeceğim ama yollar senin için büyük fırsat değil mi? fuar da güzel olur ne güzel, oğluşla iyi eğlenceler size.

kız dolu kitap oldu evde, hangi ara okuyacaksın diyeceğim ama yollar senin için büyük fırsat değil mi? fuar da güzel olur ne güzel, oğluşla iyi eğlenceler size.

Saol canım tamda dediğin gibi şu trafikte harcadığım zamanın bana faydası da kitaplar oluyor işte :) İnşallah gidebiliriz fadimem...

canım sen de hamarat hatunsun.
toparlayıp kitap okumak için fırsat bilem bulmuşsun.
namazını kılmışsın. Allah kabul e tsin
canım . sütü ısıtıp türk kahvesi katıyorum içine. bi zararı olmaz türk kahvenin sanırım.
sıcak sıcak içtim.
bulantılar geçmedi.
haftaya randevum vardı. çarşambaya bulamadım . cuma ya alabildim randevu . 11 de aldım.

ellerine sağlık. hamarat arkadaşım.
kitabını da okmuş arkadışm.
ben de sabah 5 de kalktım. hazır d. otker kazan dibi vardı. onu pişirdim. dün süt getirmişti sütçü arkadaşım.
balkona koydum. evden çıkmadan buzdolabına alacaktım. unuttum balkonda. gerçi kuzeye bakıyor balkonum . soğuk. akşama kadar bi şey olmaz inşallah. yarın arkadaşları çağırırım dedim tatlı yer kahve içeriz diye.

günaydın kızlar,akşam bende oğlana sinirlendim çok koca gün anneannede boş boş oturmuş ne ödev yapmış nede kitap okumuş hal böyle olunca yaz tatiline kadar tablet yasaklandı,birde artık ödev yap demicem dedim ödev akşama kadar yapılmıyorsa (en azından yapabilecekleri)yapmadan gidersin ben yardımcı olmıcam dedim.Alıştı ya türkçedende mesela ben söylüyorum o yazıyor sonuçta yapabileceği ödevler.Matematikte tamam anlamadıklarını bırak diyorum yada internetten araştırma ödevi olduğunda akşam yaparız diyorum ama artık aştı kendini.

Akşam derslerini bitirdi banyosunu yaptı yatırdım hemen maçıda seyredemedi cezalıydı.Üzüldü ama yapıcak bişey yok.Abimde aramış demin kızım maçı bekliyodu çocuk bi hevesle ceza verecek günümü buldun dedi ee öyle dedim.Yapsaydı gündüzden ödevlerini,yok bu sefer kararlıyım inleticem onu.Her dediği yapılıyor o yüzden böyle oldu.

günaydın canım,
kontrol etmeyince ipin ucu kaçıyor Zeliş, ben de biraz boş bıraktım yanlışlar çoğaldı hemen.
sen nasıl oldun, daha iyi misin?
Günaydın canım,bizimkide türkçeden 80 almış utana sıkıla söyledi çünkü bir soruda hikayenin anafikrini sormuş onu yazmamış bir sorudada cümlede ayırma yapmamış çok basit hatalar.

Günaydın,arkadaşım siz ne kullanıyosunuz böyle sabahın beşinde kalkıp tatlı yapacak kadar bana söyleyin.Bende 6 da kalkıyorum ama beslenmeyi zor hazırlıyorum valla 6.30 dada yoldayım

Günaydın zeliş,tüyap fuarımı var?Aslında gidebilsem banada iyi olur ama bu haftasonu saçlarımı boyatayım diyorum beyazlar yarıya indi.

Günaydın zeliş,tüyap fuarımı var?Aslında gidebilsem banada iyi olur ama bu haftasonu saçlarımı boyatayım diyorum beyazlar yarıya indi.

ayy çok fena şu beyazlar meselesi bende geçen hafta hallettim :)

Yok canım fuar Yeşilköyde

ohh ellerine sağlık,bayağa uğraşmışsın akşam buna rağmen kitabada zaman kalmış bravo arkadaşım.Bende 7 de evdeydim akşam canım kızartma çekti patlıcan,biber havuç,patates kızarttım sarımsaklı yoğurtla.En son eylülde yemişiz kızartma :)

of offf offf menüye bak hem de akşam akşam süper olmuş :)

günaydın canım..
offf çok kötü esmişsin arkadaşım akşam..yaz tatiline kadar tablet yasağı çok değil mi canım ya.
keşke 1-2 hafta verseydin..senin oğlan yerine koydum kendimi

sorma gittimmi tüm günüm orda geç,cek biliyorum.Ağda falanda var birde gitmişken dip boyadan sonra balyaj attırayım diyorum bakalım.

gitti bir gün olsun kuaförde geçirilen zamana acımıyorum ben cidden iyi hissediyorum kendimi :)

ay ay ay kızartma....afiyet olsun..
ne ekmek yenir ama yanında.:)))

günaydın canım..
offf çok kötü esmişsin arkadaşım akşam..yaz tatiline kadar tablet yasağı çok değil mi canım ya.
keşke 1-2 hafta verseydin..senin oğlan yerine koydum kendimi
yok yok benimki sınırını bilmiyor.Gidişata göre değişir.Ona demedim tabi ama benim istediğim gibi davranırsa daha kısada sürebilir belki enazından bazı haftasonları olabilir.Kendisine bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…