oo neler yapmışsın afiyetler olsun..hiç oturmamışsın..iyiyim canım önceki günlere göre ama tamamen iyileşmedim tabi ilaç almaya devam ediyorum. geç gidiyorum canım eve zaman yetmiyor inan ki akşam yine 8 e gelmişti eve gittiğimde düşün o saatten sonra yemek bulaşık ertesi güne hazırlık derken yetmiyor ki zaman.
Düğün çorbası yaptım, bulgur pilavı, nuget kızarttım birde havuçla lahana kavurdum.
Oğlan yoldayken aradı anne puding alsana diye markete uğrayıp toz puding alıp onu pişirdim birde ama ancak bugün yer dolaba koyduk.
Evde waffle altlığım vardı muzlarda dolapta kendin geçmiş eşimle oğlana waffle yaptım yediler.
Sonra yatağa girdim bende biraz kitap okudum yatma vakti geldi zaten...
günaydın..
bizimde aynı fotokopi varmış yapmış.bende bakmadım artık misafir gelecek olunca.
misafir gelene kadar da kitap okuttum.
ne çalıştı bilgisayardan.
oo neler yapmışsın afiyetler olsun..hiç oturmamışsın..
düğün çorbası mercimek ve bulgur ile yapılan dimi..
kız dolu kitap oldu evde, hangi ara okuyacaksın diyeceğim ama yollar senin için büyük fırsat değil mi? fuar da güzel olur ne güzel, oğluşla iyi eğlenceler size.Çorba şu hani et suyu ve etle yapılan var ya o işte.
dün yeni kitap aldım 2 tane 101 den kendime, yarından fuar var İstanbul'da bu akşamdan işlerimin büyük kısmını halledip yarına fuara gitmek istiyorum nasip olursa olanla birlikte...
kız dolu kitap oldu evde, hangi ara okuyacaksın diyeceğim ama yollar senin için büyük fırsat değil mi? fuar da güzel olur ne güzel, oğluşla iyi eğlenceler size.
canım sen de hamarat hatunsun.oh maşallah ne zor sorulara geçtiler hemencecik, çarpım tablosunu bir oturtsalardı?
bizim de türkçe de mi hayat bilgisinde mi hatırlayamadı 5 yanlışı varmış yine, e tabii salınca ipin ucu kaçıyor. sıpa boşladı bu aralar.
ödev de kendisi çarpma işlemleri yaptı defterine, hemen çantaya şutladı, kontrol bile etmedim. başka da ödev yok dedi.
maç izlemedik, kurtlar vadisi izliyordu eşim, ben de namaz kıldım, biraz yatak odamı topladım, kızları yatırdım, kitap okuyayım dedim, canım istemedi, yatak odasında oturdum sessizce, azıcık kafamı dinledim. İyi geldi valla.
maşallah hamarat hatun 5 de kalkmışın, çok erken değil mi kız? kahveyi kime yaptın sabah sabah kendine mi? kahvaltı yapmışsın inşallah rahatsız olmazsın. bir geçseydi şu bulantılar iyi olacaktı.
günaydın canım,
aminnn inşallah.
ellerine sağlık. hamarat arkadaşım.iyiyim canım önceki günlere göre ama tamamen iyileşmedim tabi ilaç almaya devam ediyorum. geç gidiyorum canım eve zaman yetmiyor inan ki akşam yine 8 e gelmişti eve gittiğimde düşün o saatten sonra yemek bulaşık ertesi güne hazırlık derken yetmiyor ki zaman.
Düğün çorbası yaptım, bulgur pilavı, nuget kızarttım birde havuçla lahana kavurdum.
Oğlan yoldayken aradı anne puding alsana diye markete uğrayıp toz puding alıp onu pişirdim birde ama ancak bugün yer dolaba koyduk.
Evde waffle altlığım vardı muzlarda dolapta kendin geçmiş eşimle oğlana waffle yaptım yediler.
düğün çorbası et suyu et , ve yoğurt ile yapılan canım. ben de sık yaparım. nefis oluroo neler yapmışsın afiyetler olsun..hiç oturmamışsın..
düğün çorbası mercimek ve bulgur ile yapılan dimi..
Günaydın canım,bizimkide türkçeden 80 almış utana sıkıla söyledi çünkü bir soruda hikayenin anafikrini sormuş onu yazmamış bir sorudada cümlede ayırma yapmamış çok basit hatalar.günaydın canım,
kontrol etmeyince ipin ucu kaçıyor Zeliş, ben de biraz boş bıraktım yanlışlar çoğaldı hemen.
sen nasıl oldun, daha iyi misin?
Günaydın,arkadaşım siz ne kullanıyosunuz böyle sabahın beşinde kalkıp tatlı yapacak kadar bana söyleyin.Bende 6 da kalkıyorum ama beslenmeyi zor hazırlıyorum valla 6.30 dada yoldayımellerine sağlık. hamarat arkadaşım.
kitabını da okmuş arkadışm.
ben de sabah 5 de kalktım. hazır d. otker kazan dibi vardı. onu pişirdim. dün süt getirmişti sütçü arkadaşım.
balkona koydum. evden çıkmadan buzdolabına alacaktım. unuttum balkonda. gerçi kuzeye bakıyor balkonum . soğuk. akşama kadar bi şey olmaz inşallah. yarın arkadaşları çağırırım dedim tatlı yer kahve içeriz diye.
Günaydın zeliş,tüyap fuarımı var?Aslında gidebilsem banada iyi olur ama bu haftasonu saçlarımı boyatayım diyorum beyazlar yarıya indi.Çorba şu hani et suyu ve etle yapılan var ya o işte.
dün yeni kitap aldım 2 tane 101 den kendime, yarından fuar var İstanbul'da bu akşamdan işlerimin büyük kısmını halledip yarına fuara gitmek istiyorum nasip olursa olanla birlikte...
Günaydın zeliş,tüyap fuarımı var?Aslında gidebilsem banada iyi olur ama bu haftasonu saçlarımı boyatayım diyorum beyazlar yarıya indi.
ohh ellerine sağlık,bayağa uğraşmışsın akşam buna rağmen kitabada zaman kalmış bravo arkadaşım.Bende 7 de evdeydim akşam canım kızartma çekti patlıcan,biber havuç,patates kızarttım sarımsaklı yoğurtla.En son eylülde yemişiz kızartma :)iyiyim canım önceki günlere göre ama tamamen iyileşmedim tabi ilaç almaya devam ediyorum. geç gidiyorum canım eve zaman yetmiyor inan ki akşam yine 8 e gelmişti eve gittiğimde düşün o saatten sonra yemek bulaşık ertesi güne hazırlık derken yetmiyor ki zaman.
ohh ellerine sağlık,bayağa uğraşmışsın akşam buna rağmen kitabada zaman kalmış bravo arkadaşım.Bende 7 de evdeydim akşam canım kızartma çekti patlıcan,biber havuç,patates kızarttım sarımsaklı yoğurtla.En son eylülde yemişiz kızartma :)
sorma gittimmi tüm günüm orda geç,cek biliyorum.Ağda falanda var birde gitmişken dip boyadan sonra balyaj attırayım diyorum bakalım.ayy çok fena şu beyazlar meselesi bende geçen hafta hallettim :)
Yok canım fuar Yeşilköyde
günaydın canım..günaydın kızlar,akşam bende oğlana sinirlendim çok koca gün anneannede boş boş oturmuş ne ödev yapmış nede kitap okumuş hal böyle olunca yaz tatiline kadar tablet yasaklandı,birde artık ödev yap demicem dedim ödev akşama kadar yapılmıyorsa (en azından yapabilecekleri)yapmadan gidersin ben yardımcı olmıcam dedim.Alıştı ya türkçedende mesela ben söylüyorum o yazıyor sonuçta yapabileceği ödevler.Matematikte tamam anlamadıklarını bırak diyorum yada internetten araştırma ödevi olduğunda akşam yaparız diyorum ama artık aştı kendini.
Akşam derslerini bitirdi banyosunu yaptı yatırdım hemen maçıda seyredemedi cezalıydı.Üzüldü ama yapıcak bişey yok.Abimde aramış demin kızım maçı bekliyodu çocuk bi hevesle ceza verecek günümü buldun dedi ee öyle dedim.Yapsaydı gündüzden ödevlerini,yok bu sefer kararlıyım inleticem onu.Her dediği yapılıyor o yüzden böyle oldu.
sorma gittimmi tüm günüm orda geç,cek biliyorum.Ağda falanda var birde gitmişken dip boyadan sonra balyaj attırayım diyorum bakalım.
ay ay ay kızartma....afiyet olsun..ohh ellerine sağlık,bayağa uğraşmışsın akşam buna rağmen kitabada zaman kalmış bravo arkadaşım.Bende 7 de evdeydim akşam canım kızartma çekti patlıcan,biber havuç,patates kızarttım sarımsaklı yoğurtla.En son eylülde yemişiz kızartma :)
yok yok benimki sınırını bilmiyor.Gidişata göre değişir.Ona demedim tabi ama benim istediğim gibi davranırsa daha kısada sürebilir belki enazından bazı haftasonları olabilir.Kendisine bağlı.günaydın canım..
offf çok kötü esmişsin arkadaşım akşam..yaz tatiline kadar tablet yasağı çok değil mi canım ya.
keşke 1-2 hafta verseydin..senin oğlan yerine koydum kendimi