İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

eğer direk video olarak çıkıyorsa, onu tıkladığında yukarda www yazan yer varya komple orayı boyayıp, yapıştır yapcen.

dilekcim bu satırın sonunda D harfi var, link gözüksün diye böyle yaptım, bu satırın sonuna D getirip kopyala yapıştır yap.
ya en iyisi LESLİE SANSONE YAZSIN googledan, ordan çıkar zaten, youtube videolarından yapsın. her seferinde videoyu gösteriyor.

boyayamiyırımmmmmmmmmm
olmuyırrrrrrrr

google ye elfony blogspot yazmak gerekiyor. linki kabul etmiyor site.

haribu cuğum . sen soruyordun geçenlerde.

blog sahibi oğlunu kucağına aldı . bloğunda da yazdı. ağlattı yine beni.
okumak isteyenler olur belki.
Allah yardımcısı olsun böyle annelerin. Evlatlarımızla sınamasın inşallah.

Biliyorum cnm instgramda takip ediyorum onu, yazıları çok güzel çok dokunaklı o kadar zor şeyler yaşadıki evet Allahım hiçbir anneye yaşatmasın.Bloğunuda okudum inşallah bundan sonra her şey gönüllerince olur.

canım evet. inşallah gönlünce olur her şey bundan sonra onun için. onlar için .

devam canım tabii ki, ben senin gibi fit bir hatun değilim ki, 60 a kadar durmak yok, yola devam.
sen de fit olacaksın fadimem . az kaldı. ha gayret .

günaydın kızlar.
yine geldik kürkçü dükkanına
dün akşamki ödevlerimiz .
çarpmalarla ilgili problemler vardı.
9 un 7 katı ile 4 ün 8 katının farkı nedir?
7 nin 5 katı ile 3 ün 9 katının toplamı nedir ?
3 litre sütü 5 tl ye alan bir adam 50 tl verirse kaç lira para üstü alır?
vs vs
sonra hayat bilgisi vardı.
fen den dün test olmuşlar. 2 soru yanlış yapmış.
bi tanesinde bitkiler ile ilgili hangileri doğrudur diye sormuş
5 madde demiş.
doğru şeçimler yapmış ama 1 doğru olan maddeyi elemiş.
madde şu:
kendi besinlerini kendileri üretirler.
Bu maddeyi atlamış.
bitkiler değil insanlar kendi ürünlerini kendileri üretir anne diyor. tarlaya eker ve sonra biçer. besinlerini üretmiş olurlar dedi.
neyse kendisine açıkladık.
öyle değil böyle diye.

akşam maç vardı. maçın ilk yarısına kadar tüm aile izledik.
sonra yattık. ben de dahil.çocuklar uyudu . ben 9.30 da yattım.
emre iş için çiftliğe gitti. maçın 2. yarısını da izleyip öyle gelmiş.
sabah 5 de uyandım tabi erken yatınca. kalktım süt ısıttım. kahve yaptım.
2 yumurta kırdım.
bol peynir ve pekmez yedim. 2 dilim de ekmek. acısı çıkmaz inşallah.
şimdilik midem kabarmaya başladı.

günaydın canım..
evet geldik dükkana..hayırlı işler olsun..
ödeviniz çok değilmiş..
maşallah o kadar da yanlış olur artık..
bizde maç izledik akşam misafirde vardı.
eşimin kuzeni geldi oturduk yedik içtik..
kurabiye vardı zaten. hemen milföy yaptım iyi oldu..
afiyet olsun bak ne güzel yemişsin.
pekmez yakmıştır belki.

Günaydın kızlar,

Bizimkinin akşam matematik ödevi varmış açılarla ilgili kitaptan son sayfalarmış onları kendi yaptı ama kontrol etmedim açıkçası nasıl yaptı Allah bilir.

Sonra ben yemek yaparken yanımda kitap okudu biraz. Yemekten sonrada bilgisayardan ders çalıştı...

oh maşallah ne zor sorulara geçtiler hemencecik, çarpım tablosunu bir oturtsalardı?
bizim de türkçe de mi hayat bilgisinde mi hatırlayamadı 5 yanlışı varmış yine, e tabii salınca ipin ucu kaçıyor. sıpa boşladı bu aralar.
ödev de kendisi çarpma işlemleri yaptı defterine, hemen çantaya şutladı, kontrol bile etmedim. başka da ödev yok dedi.
maç izlemedik, kurtlar vadisi izliyordu eşim, ben de namaz kıldım, biraz yatak odamı topladım, kızları yatırdım, kitap okuyayım dedim, canım istemedi, yatak odasında oturdum sessizce, azıcık kafamı dinledim. İyi geldi valla.
maşallah hamarat hatun 5 de kalkmışın, çok erken değil mi kız? kahveyi kime yaptın sabah sabah kendine mi? kahvaltı yapmışsın inşallah rahatsız olmazsın. bir geçseydi şu bulantılar iyi olacaktı.

günaydın canım,
aminnn inşallah.

günaydın canım,
kontrol etmeyince ipin ucu kaçıyor Zeliş, ben de biraz boş bıraktım yanlışlar çoğaldı hemen.
sen nasıl oldun, daha iyi misin?

günaydın canım,
kontrol etmeyince ipin ucu kaçıyor Zeliş, ben de biraz boş bıraktım yanlışlar çoğaldı hemen.
sen nasıl oldun, daha iyi misin?

iyiyim canım önceki günlere göre ama tamamen iyileşmedim tabi ilaç almaya devam ediyorum. geç gidiyorum canım eve zaman yetmiyor inan ki akşam yine 8 e gelmişti eve gittiğimde düşün o saatten sonra yemek bulaşık ertesi güne hazırlık derken yetmiyor ki zaman.

Düğün çorbası yaptım, bulgur pilavı, nuget kızarttım birde havuçla lahana kavurdum.

Oğlan yoldayken aradı anne puding alsana diye markete uğrayıp toz puding alıp onu pişirdim birde ama ancak bugün yer dolaba koyduk.

Evde waffle altlığım vardı muzlarda dolapta kendin geçmiş eşimle oğlana waffle yaptım yediler.

Sonra yatağa girdim bende biraz kitap okudum yatma vakti geldi zaten...

haklısın canım, senin işin de kolay değil? Allah yardımcın olsun.
düğün çorbası nasıldı ki? bayağı bir hamaratlığın üstündeymiş akşam, pudingler, waffler?

haklısın canım, senin işin de kolay değil? Allah yardımcın olsun.
düğün çorbası nasıldı ki? bayağı bir hamaratlığın üstündeymiş akşam, pudingler, waffler?

Çorba şu hani et suyu ve etle yapılan var ya o işte.

dün yeni kitap aldım 2 tane 101 den kendime, yarından fuar var İstanbul'da bu akşamdan işlerimin büyük kısmını halledip yarına fuara gitmek istiyorum nasip olursa olanla birlikte...

günaydın..
bizimde aynı fotokopi varmış yapmış.bende bakmadım artık misafir gelecek olunca.
misafir gelene kadar da kitap okuttum.
ne çalıştı bilgisayardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…