öğretmenlerin sınav üzerinden çocukları değerlendirmesi kötü oluyor.birçok çocukta sınav bilinci oluşmamış durumda, gereksiz sters yaşıyoruz
valla haklısın aslında, bu yüzden 1,2,3 de sınav yok, gerçi sizin öğretmen buna hiç uymadı galiba
yok meldam bu defa büyük konuşabilirim:26:
bizim öğretmen asla hızını alamayıp arka arkaya sınav yapmaz
Kızlar hafta sonu yaprak test aldım güvender yayınları ilk defa aldım bilmiyorum sizce zorluk yada kolaylık derecesi nedir ? Kırtasiyeci çok övdü aldım.Bir kaç kişidende duymuştum.
popüler yayınlardan, tudem, formül, final gibi... bildiğim kadarıyla zorluk derecesi orta, sen zor mu olsun istiyosun canım
Ben biraz zor olsun istiyorum çünkü okuldaki kaynak kitapları orta dereceli.Bunuda zor zannettim ama eve gidince göz gezdirdim dediğin gibi orta seviye sanki.Neyse bunu bitirelim zor olanı sonra alırız Bu sene karar verdim aldığım test kitaplarından biri bitmeden başka kitap almıyacağım dün dolabını düzeltirken bitmemiş 3-4 tane test kitabı vardı bu bitsin dediğin yayınlardan alacağım geçen sene formül almıştım finalle formül aynı yayınevi galiba
en zor tudem diye biliyorum, ben test kitabı almıyorum ya, şimdiye kadar sadece tudemin test kitabını almıştım galiba geçen sene yalan olmasın
okulda yaptıklarından daha zordu sorular ama bazı sorular sırf çocuklar yapamasın diye konmuş onada gıcık olmadım değil
Evet bak o konuda haklısın bizdeki formül yayınlarının testinde de aynı şekilde muhakkak 1 yada 2 tane böyle sorulardan vardı.
Hatta geçen sene eurovıson da ülkemize 1.cilik getiren şarkıyı seslendiren kimdir diye bir soru vardı Benim oğlanı aşan bir soruydu açıkcası
konu tarama testleri yerine üçgen yayıncılık konu anlatım artı test kitabı alın derim hem uygulama hem de test var test konu ataramasıdır eksiklikleri gösterir uygulama kitabı şart benceböyle abuk sabuk sorularda çocukların moralini bozuyo işte, belki çocuk full çıkarcak derslerinde çok başarılı ama böyle yanlış yaptığı bi kaç soru yüzünden kendini sorguluyo morali bozuluyo
bizim öğretmenin işine geliyor
mantıklı olan sizin öğretmenin yaptığısınav soruları hangi yayın evinin
oğlum bunu hayatta hatırlamaz
deneme sınavından da bi yanlışı varmış
o da türkçeden bi eş anlamlı sorusu, münzara mı müzakere mü.. yle başlayan bişey işteeş anlamlısını yanlış işaretlemiş
bunlar hep çok kitap okumadığından diye nutuk çekmeye gün doğdu
Deneme sınavları sanki öğretmeni veya veliyi ölçmeye yönelik yapılmış gibi oluyor.Haydi gidelim o yayınevinin testlerini bulalım ,kitaplarını alalım yetmedi geçen seneki kitaplarını bulalım.Biz kendimiz hazırlıyoruz deneme sınavlarını işlediğimiz konulardan oluyor.Bundan önemli konular var bence.Örneğin 1 dakika içinde 1 basamaklı sayılar ile 40 tane toplama yapabiliyor mu çocuğunuz?
40 tane 1 basamaklı çıkarma işlemini ne kadar sürede yazılı ve sözlü yapabiliyor?
40 tane 1 basamaklı çarpma işlemini ne kadar sürede yapabiliyor?
Hiç okumadığı bir parçada 1 daikakada okuduğu kelime sayısı kaçtır?
oğlum bunu hayatta hatırlamaz
deneme sınavından da bi yanlışı varmış
o da türkçeden bi eş anlamlı sorusu, münzara mı müzakere mü.. yle başlayan bişey işteeş anlamlısını yanlış işaretlemiş
bunlar hep çok kitap okumadığından diye nutuk çekmeye gün doğdu
doğum önümüzdeki ay :18::18::18:karamuk hiç gelmiyo artık, meldam da gelmez ocaktan sonra
gökyüzündedans, ben, seyyahalemi takılırız, arada gul100 gelir
Dün akşam aldığımız kitaptan matematik testlerini biraz çözdük dediğim gibi çok kolay oğlana basit geldi bizim Benim oğlan tam konu anlatımlı kitap istiyor testlerle uğraşmak istemiyormuş hem konuları okur hemde testini çözerim diyor
final yayınlarının baktım internette ama terüddetteyim açıkcası alıp kenara koymasından korkuyorum