İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

cevabı tek bir ifadeyle gösterimm

öğretmenini çok iyi tanımış

bende hepinizin bayramını kutluyorum sağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram olsun

Ödev yapılınca güzel ama yapamayan çok olunca sıkı oluyor bu bayram bayram etsinler diye hiç ödev vermedim

Kızlar Cumhuriyet bayramınız,ve geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum.

Bizimde ödevimiz azdı,ilk gün bitirdik neyseki.Güzel bir tatil oldu çocuklarım için.

öncelikle okuma alışkanığı ve oturma alışkanlığı kazanması gerekiyor bu dikkatini de arttırır isteyenlere önerebileceğim kştaplar var
hoşgeldin alabiliriz zevkle tavsiyelerini
Kızlar Cumhuriyet bayramınız,ve geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum.

Bizimde ödevimiz azdı,ilk gün bitirdik neyseki.Güzel bir tatil oldu çocuklarım için.

ödev var da yapan yok

slmm hepinizin bayramı güzel geçmiştir umarımm
bir bayram geleneğini daha bozmadık hasta olduk
ödevlerde tuzu biberi oldu
örüntü ve süslemelerle işimiz var bizim

içim bayıldı o süslemelerden, benimki seviyor allahtan

geçmiş olsun canım bu arada, kış uzun yavaş olun

kuzucuklar başladı okula bizim saatlerde değişiklik yokmuş bu sene.Bende şu örüntüleri hiç sevmiyorum yani anlaşılmamak için ellerinden geleni yapmışlar bizim zamanımızda obep okek diye bir matematik formülü vardı hayatımda hiç bu kadar gereksiz bir matematik konusu görmemiştim ne işimize yarayacak diye düşünmüştüm hala bir işime yaramadı bakalım belki bir gün karşıma çıkar.

o konu hala var canım, kurtuldun sanma

Seyyah açtığın konunun sonlarını takip edememiştim.
Kızının sınıfını değiştirmişmiydiniz,alışamadımı henüz.:26::26:
biz değiştirmedik de canım öğretmen bizi değiştirdi
okul açıldıktan bir ay sonra görevlendirme gitti norm fazlasından
yazın yapamazlar zaten bu işi
2 aydır ilaç kullanıyor ama hiç bir değişiklik yok
9unda tekrar psikiyatrda randevumuz var bakalım nolucak
merhaba hanımlar, bayram rehaveti geçmedi değil mi
çok sıkılıyorum çooooooook
aman diyim
gördünüz mü amerikada heryer tatil okullar kurumlar kasırga geliyor
fransa almanya polonya avrupa kar altında
rusya en soğuk kışı geçirecekmiş
doğalgaza bu zamla bu kış nasıl geçer bilmem geçen sene 300den aşağı vermedim
elektirik kesilmese de soğukta kalmasak faturaya da razıyım
biz de hastayız bu arada
geçmiş olsun
allahım o konu hala kpssde çıkıyor 2-3 soru olarak
nefretlik bir konu ve hiiç anlamıyorum

amaan canım genel şeyler her zamanki
hele ev bana hiç yaramıyor
çalışmadan kendimi çok boş hissediyorum

canım öğretmenlikten ayrıldığını söylememiştin ya da ben kaçırdım söylediysen, üzüldüm, umarım en kısa zamanda iş bulursun

Son düzenleme:
merhaba mavi önlükler tamamen tarihe karıştı bu sene galiba.bizim okul direniyo ama hala mecbur tutmamış yeni formaları

ülkemiz disipilin isteyen asya halkı ile serbestlik isteyen batı roplumları arasında kaldı ne olduğumuz belli değil serbest olunca abartanlar olacaktır moda evi zannedenler mutlaka çıkacaktır.Fakir kesimler için ise külfet bu harcama bence lokal uygulamalar zengin ailelerin yaşadığı semtlerde mecbur diğer kesimlerde serbest olmalı biz hala yerinden yönetime geçememenin sıkıntısını yaşıyoruz

canım öğretmenlikten ayrıldığını söylememiştin ya da ben kaçırdım söylediysen, üzüldüm, umarım en kısa zamanda iş bulursun
ayrılma değil hayatım
ben zaten dönem dönem çalışıyorum ya
görevlendirme olunca
geçendönem çalıştıkm bitti zaten beşinci sınıftı orta bölüme geçtiler
ücretli kölelik benimkisi işte

bence hepsi eşofman giymeli
hem rahat hem ucuz

içim bayıldı o süslemelerden, benimki seviyor allahtan

geçmiş olsun canım bu arada, kış uzun yavaş olun
saol canım
seviyorsa çok şanslısın
bende okul yıllarında ne gereksiz konular diye düşünüp dururdum gün geldi o konular karşıma sayfa sayfa ödevler olarak geri geldi hayatım boyunca karşıma çıkmaz diyordum bir şekilde çıkıyormuş
o konu hala var canım, kurtuldun sanma
o konulara gelmeden ben bir tekrar yapiim o zaman aklımda pek fazla birşey kalmadı
kış sert geçecek gibi bir cigarada bunun için yakimm
sizede geçmiş olsun canım
amaan canım genel şeyler her zamanki
hele ev bana hiç yaramıyor
çalışmadan kendimi çok boş hissediyorum
çalışan için evde olmak çok zor

erkenden ders çalışma canım o konu ortaokulda

bizdede bu sene önlük kalktı, mini mini minişler, pileli etekle pek bi sevimliler ama kullanamazlar ki

bende pantolunu giydirmiyorum, kendi pantolonlarondan giyiyor, bi günde parçalar o pantolunu top oynarken

Son düzenleme:
3. sınıfta en önemli konu ritmik saymalar.Fakat bunu kavrayan bir programımız yok.Ben her gün ileri geri ritmik sayma veriyorum problemi kavrama yeteneği olan zaten çözüyor.Sayılarla arasını düzeltmek gerekiyor.1'er saydırırken sadece 100'e kadar gideriz yanlış her zaman 110'a kadar saydırmalıyız. 1000 değil de 1100'e kadar saymalılar.
Örüntüler çok önemli bir konu.Özellikle kurallı örüntüler çocuğun mantık ve kavrayış kapasitesini ölçüyor.Her insan örüntüyü farklı kavrayabilir.Sizin zorlandığınız bir örüntü çocuğunuz için o kadar basit gelir ki şaşırırsınız.Evinizde yazıcı varsa size 6. sınıfa kadar kullanacağınız bir program önerebilirim.Çok işinize yarayacaktır.

önerini bekliyoruz
kitap önerisi de demiştin sanırım

günaydın hanımlar, öğretmen değiştirmek zorunda kalanlar, umarım yeni öğretmeninizden memnunsunuzdur, nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…