- 23 Ekim 2012
- 135
- 0
canım d&r larda falan üçgen yayıncılığın küçük boy kitapları var, hem konu anlatımı hem alıştırma hem test ben yazın almıştım 3. sınıfını yazın hepsini yaptı, arkalarında da cevap anahtarı var
konuları kısa kısa anlatmış sıkıcı değil, çıtır çıtır gider boşvakitlerinde. zaten çok yeni bişey yok o yüzden konu anlatımı için çok endişelenmene gerek yok, geçen seneyle çok benzer rakamlar 2 basamaklı değilde 3 basamaklı falan
diğer kitaplar büyük boy olduğundan biraz korkutucu gelebilir bitmeyecek hissi verebilir
hanımlar öğretmenler günü için düşünülen bişey var mı?
Evet bak o konuda haklısın bizdeki formül yayınlarının testinde de aynı şekilde muhakkak 1 yada 2 tane böyle sorulardan vardı.
Hatta geçen sene eurovıson da ülkemize 1.cilik getiren şarkıyı seslendiren kimdir diye bir soru vardı Benim oğlanı aşan bir soruydu açıkcası
güvender çok hafif kalıyor, tudem ,bilgibaşarı,bahçeşehiri öneririm
genel yetenekte bize de böyle abuk sabuk sorular çıkıyordu
chess bizim sınıfta öğretmenler günü için bir kıpırtı yokbize pahalıya patlayacak gibi
cumartesi günü öğretmenimiz tören için çocukları istedi. siz törene katılacakmısınız?
Bu söylediklerinide araştırayım dediğin gibi çok hafif kaldı güvender çocuk bile dedi anne bunlar çok kolay diye.Bizim sınıftada bir kıpırtı yok henüz büyük ihtimalle 10 tl toplanır bir hediye alınır
Bizim törenle ilgili bir şey söylemediler.Genelde hafta sonu olan törenlere bizi çağırmıyorlar
çocuklara çerez gibi geliyor
bizden para toplandığında 20 tlden aşağı istemiyorlarsınıf mevcudu 43
ben 20 tl ye de razıyımerkek olunca öğretmen hediye seçmekte mesele oluyorr
o parayla tatmin edici bir hediye alınır .Geçen sene 10 tl toplamışlardı herhalde bizim sınıf mevcudu 43 bur arada 20 tl toplasalar 860 tl yapar iyi para güzel bir şey alınır herhalde :44:
böyle böyle zengin olacaklar yabizim sınıftan bu sene çok zor para çıkar herhalde çünkü sene başında toplanınlan 100 liraları bile yarısı ödememiş, halbuki tüm çocuklar iki çeşit kaynak kullanıyo şuan, onların parasınıda biz parayı verenler ödemiş olduk, insanlar ne kadar düşüncesiz ya, o zaman toplantıda deyin ki hocam ben bu parayı veremem kaynak almayın desin, yok, toplantıda hepsi süt dökmüş kedi, sonradan sonradan ben onu yapmam bunu etmem şunu vermem
valla çok bozuldum bu konuya, resmen insanı enayi yerine koyuyorlar, çoğunun da maddi bi sorunu yok, sadece bi kaç kişi, onların masrafıda diğerlerine yayılıyo zaten gönüllü olarak
bizim de haftasonu tören var
para toplanmadı henüz toplanır heralde
ama ben ikisinde seramik yaptım onları vericem
toplanırsa da katılırım
kaynak kitap ben de almadım chess
her yıl aldım ama çocuk yapmıyor
belki yüz tane test kitabı var evde
öğretmenin aldıkları benim aldıklarım bana kitap getiren kitapçıların örnekleri
bomboş duruyor hepsi
öğretmene de dedim hocam uyarım ben herşeye ama çocuk yapmıyor gerek var mı almaya
yapmıyorsa alma boşuna dedi
almadım
biz artık akapunktura başladık kızlar
haftada 3 gün gidicez
inşallah bunun bir faydasını görürüz
çocuk deneme tahtası oldu
var mı bu konuda bilgisi fikri olan
bizim sınıftan bu sene çok zor para çıkar herhalde çünkü sene başında toplanınlan 100 liraları bile yarısı ödememiş, halbuki tüm çocuklar iki çeşit kaynak kullanıyo şuan, onların parasınıda biz parayı verenler ödemiş olduk, insanlar ne kadar düşüncesiz ya, o zaman toplantıda deyin ki hocam ben bu parayı veremem kaynak almayın desin, yok, toplantıda hepsi süt dökmüş kedi, sonradan sonradan ben onu yapmam bunu etmem şunu vermem
valla çok bozuldum bu konuya, resmen insanı enayi yerine koyuyorlar, çoğunun da maddi bi sorunu yok, sadece bi kaç kişi, onların masrafıda diğerlerine yayılıyo zaten gönüllü olarak
bizim de haftasonu tören var
para toplanmadı henüz toplanır heralde
ama ben ikisinde seramik yaptım onları vericem
toplanırsa da katılırım
kaynak kitap ben de almadım chess
her yıl aldım ama çocuk yapmıyor
belki yüz tane test kitabı var evde
öğretmenin aldıkları benim aldıklarım bana kitap getiren kitapçıların örnekleri
bomboş duruyor hepsi
öğretmene de dedim hocam uyarım ben herşeye ama çocuk yapmıyor gerek var mı almaya
yapmıyorsa alma boşuna dedi
almadım
biz artık akapunktura başladık kızlar
haftada 3 gün gidicez
inşallah bunun bir faydasını görürüz
çocuk deneme tahtası oldu
var mı bu konuda bilgisi fikri olan
En güzel senin hediyen bence Bu para toplayıpta alınan hediyeler benim hiç hoşuma gitmiyor açıkcası öğretmene sorulupta ne ihtiyacın var onu alalım demek çok saçma geliyor hediye olmaktan çıkıyor ama çocukların kendi öğretmenleri için bir hediye seçmeleri onların kendi vermesi çok farklı ben o duyguyu yaşasın diye ayrıca kendi istediği bir hediyeyi aldırıyorum iyi oluyor.
Bu arada bizdede aynı şekilde o kadar çok test almışızki geçen sene bom boş duruyor çoğu onları ayırdım 2.sınıfa giden birkız çocuğu var ona vermeyi planlıyorum.Akapunkturu bende merak ettim açıkcası Dikkat et bir yan etkisi olmasın
1 sınıfta kolye 2.sınıfta vazo aldılar bEn hiç görmedim hediyeler nasıl diye oğlandan duyduklarım sadece
valla bizde bi kere takım elbise alındı, diğerinde ne alındı haberim bile olmadı, toplanan parayı verdim sadece