aynı dert bizde de varerkenden ders çalışma canım o konu ortaokulda
bizdede bu sene önlük kalktı, mini mini minişler, pileli etekle pek bi sevimliler ama kullanamazlar ki
bende pantolunu giydirmiyorum, kendi pantolonlarondan giyiyor, bi günde parçalar o pantolunu top oynarken
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir internette sorun yaşıyoruz.O yüzden yazamadım.
Sayfaları tek tek okudum şimdi.
Seyyahalemi;
Umarım en kısa zamanda uzun süreli,gönlünce bir yerde işe başlarsın.Geçmiş olsun ayrıca...
Meldam;
Çok geçmiş olsun.
Chess;
Öğretmeninizin bayram için ödev vermemesi beni çok şaşırttı.Darısı diğer bayramlaramı desem...
bir daha savaşacakları için gerek görmüyorlarBizde de durumlar aynı tenefüsler hep top peşinde koşmakla geçiyor atletler dedğin gibi melda hep dışarda her gün beyaz gömlek değiştiriyoruz.
allahtan bizde gömlek yok, üstü sweatshirt
önerini bekliyoruz
kitap önerisi de demiştin sanırım
aynı dert bizde de vartop oynarken üzerini kirletmesini anlıyorum da ,bizim ki kendine çeki düzende vermiyorr atleti sağdan soldan çıkıyor pantolonu üzerinden kaymış oluyor
sizinkiler de durumlar nasıl
saol canım
sizde durumlar nasıl
bir daha savaşacakları için gerek görmüyorlar
bizim badi ve thşörtlerimiz beyazannelere işkence olsun diye mi bu renkleri tercih ediyorlar
sweatler koyu renk galiba
egitimhane.com ödevmatik programı yazıcınız varsa süper olur
merhaba hanımlar, artık 4. sınıfta merhaba demek için bile gelmeyiz buraya
bizimkiler bugün deneme sınavı olmuş, merak ediyorum sonuçları bizimkiler yüzyılda bir sınav olduğu için
Pazartesi mi açıklanacakmış?
Bizim sınavlarda başlıyor haftaya.
Pazartesi türkçe
Salı h.bilgisi
Çarşamba matematik
Perşembe g.yetenek varmış.
ooo maşallah siz sınav olayını aşmışınız bizimki bu dönem ilk ve muhtemelende son olcak
pazartesiymiş bakalım, ailecek merakla bekliyoruz
başarılar oğluna canım:13:
bizimkiler bugün deneme sınavı olmuş, merak ediyorum sonuçları bizimkiler yüzyılda bir sınav olduğu için
deneme sınavlarındaki başarıyı görmek istiyorsanız bir yazıcı yeterli olur çok kaliteli hem de renkli denemeler var
Bizimkide aynı...
Okul bahçesine veli almıyorlar,güvenlik kulübesinin yanında bekliyoruz.
Bizim oğluş bir çıkıyor okuldan,arkadaşlar seninki okuldan değilde savaştan çıkmış gibi diyorlar.
Karşıdan bakıyorum atlet,gömlek dışarda,montun kolundan tutmuş sadece,
yerleri süpürüyor mont,ayakkabıların bağcıkları çözülmüş sallanıyor.Beslenme çantası yerlerde sürünerek geliyor.
Ben onu toparlayana kadar öğlenciler ilk dersi yarılıyorlar.
erkek çocukları için daha bir sıkıntı yaratıyordurmavi, önlük mavisi aslında, en azından yakadan kurtuldu, yaka daral getiriyodu oğluma
öğretmenimiz geçen sene bi defa yaptı bu senede muhtemelen bu ilk ve son, ben sınıf içindeki başarısını görmek istiyorum, öğretmen yapsın istiyorum ama araştırmamam göre 9 yaşından önce sınav olgunluğu gelişmiyormuş, belkide o yüzden öğretmenimiz sınav yapmıyordur zaten müfredatda da yok, artık sınıf içindeki yerini seneye göreceğim