İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir internette sorun yaşıyoruz.O yüzden yazamadım.
Sayfaları tek tek okudum şimdi.
Seyyahalemi;
Umarım en kısa zamanda uzun süreli,gönlünce bir yerde işe başlarsın.Geçmiş olsun ayrıca...
Meldam;
Çok geçmiş olsun.
Chess;
Öğretmeninizin bayram için ödev vermemesi beni çok şaşırttı.Darısı diğer bayramlaramı desem...:nazar:

Son düzenleme:
erkenden ders çalışma canım o konu ortaokulda:KK1::KK1:

bizdede bu sene önlük kalktı, mini mini minişler, pileli etekle pek bi sevimliler ama kullanamazlar ki:KK1:

bende pantolunu giydirmiyorum, kendi pantolonlarondan giyiyor, bi günde parçalar o pantolunu top oynarken
:KK53:
aynı dert bizde de var :KK1::KK1:top oynarken üzerini kirletmesini anlıyorum da ,bizim ki kendine çeki düzende vermiyorr :KK53:atleti sağdan soldan çıkıyor pantolonu üzerinden kaymış oluyor:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
sizinkiler de durumlar nasıl :KK34::KK34::KK34:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Bir süredir internette sorun yaşıyoruz.O yüzden yazamadım.
Sayfaları tek tek okudum şimdi.
Seyyahalemi;
Umarım en kısa zamanda uzun süreli,gönlünce bir yerde işe başlarsın.Geçmiş olsun ayrıca...
Meldam;
Çok geçmiş olsun.
Chess;
Öğretmeninizin bayram için ödev vermemesi beni çok şaşırttı.Darısı diğer bayramlaramı desem...:nazar:

saol canım :KK34:
sizde durumlar nasıl

Bizde de durumlar aynı tenefüsler hep top peşinde koşmakla geçiyor atletler dedğin gibi melda hep dışarda her gün beyaz gömlek değiştiriyoruz.

Bizde de durumlar aynı tenefüsler hep top peşinde koşmakla geçiyor atletler dedğin gibi melda hep dışarda her gün beyaz gömlek değiştiriyoruz.
bir daha savaşacakları için gerek görmüyorlar :KK14:
bizim badi ve thşörtlerimiz beyaz :KK19::KK19:annelere işkence olsun diye mi bu renkleri tercih ediyorlar :KK19::KK19::KK19:
allahtan bizde gömlek yok, üstü sweatshirt:KK53:

sweatler koyu renk galiba :KK23::KK23:

aynı dert bizde de var :KK1::KK1:top oynarken üzerini kirletmesini anlıyorum da ,bizim ki kendine çeki düzende vermiyorr :KK53:atleti sağdan soldan çıkıyor pantolonu üzerinden kaymış oluyor:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
sizinkiler de durumlar nasıl :KK34::KK34::KK34:

saol canım :KK34:
sizde durumlar nasıl

Bizimkide aynı...
Okul bahçesine veli almıyorlar,güvenlik kulübesinin yanında bekliyoruz.
Bizim oğluş bir çıkıyor okuldan,arkadaşlar seninki okuldan değilde savaştan çıkmış gibi diyorlar.
Karşıdan bakıyorum atlet,gömlek dışarda,montun kolundan tutmuş sadece,
yerleri süpürüyor mont,ayakkabıların bağcıkları çözülmüş sallanıyor.Beslenme çantası yerlerde sürünerek geliyor.
Ben onu toparlayana kadar öğlenciler ilk dersi yarılıyorlar.:KK1::KK1::KK1:

bir daha savaşacakları için gerek görmüyorlar :KK14:
bizim badi ve thşörtlerimiz beyaz :KK19::KK19:annelere işkence olsun diye mi bu renkleri tercih ediyorlar :KK19::KK19::KK19:

sweatler koyu renk galiba :KK23::KK23:

mavi, önlük mavisi aslında, en azından yakadan kurtuldu, yaka daral getiriyodu oğluma:KK1:

egitimhane.com ödevmatik programı yazıcınız varsa süper olur

kullanımı basittir ayrıca mental matematik için bir program yaptırmıştım üstte 5 sayı toplama ve çıkarma karışık olarak veriliyor çocuk hemen bu işlemleri yapıyor japon abaküsü için kullanıyorum burada dosya yükleme sayfası yok sanırım varsa onu da yüklerim

merhaba hanımlar, artık 4. sınıfta merhaba demek için bile gelmeyiz buraya:KK1::KK1:

bizimkiler bugün deneme sınavı olmuş, merak ediyorum sonuçları bizimkiler yüzyılda bir sınav olduğu için

merhaba hanımlar, artık 4. sınıfta merhaba demek için bile gelmeyiz buraya:KK1::KK1:

bizimkiler bugün deneme sınavı olmuş, merak ediyorum sonuçları bizimkiler yüzyılda bir sınav olduğu için

Pazartesi mi açıklanacakmış?
Bizim sınavlarda başlıyor haftaya.
Pazartesi türkçe
Salı h.bilgisi
Çarşamba matematik
Perşembe g.yetenek varmış.
Benim sınavlarımda başlıyor bu arada pek sık giremiyorum.

Son düzenleme:
Pazartesi mi açıklanacakmış?
Bizim sınavlarda başlıyor haftaya.
Pazartesi türkçe
Salı h.bilgisi
Çarşamba matematik
Perşembe g.yetenek varmış.

ooo maşallah siz sınav olayını aşmışınız bizimki bu dönem ilk ve muhtemelende son olcak
pazartesiymiş bakalım, ailecek merakla bekliyoruz
başarılar oğluna canım
:13:

ooo maşallah siz sınav olayını aşmışınız bizimki bu dönem ilk ve muhtemelende son olcak
pazartesiymiş bakalım, ailecek merakla bekliyoruz
başarılar oğluna canım
:13:

Teşekkürler chess.
Senin oğluşta en güzel haberle gelir inşallah.

hanımlar bu hafta ya da diğer hafta gelişim raporları verilcekmiş, ara karne yani
ne işe yarıyo hiç bilmiyorum ama, şimdiye kadar hep hepsi çok iyiydi oğlumun
galiba seneye olmıcak ara karne, yanlış bilmiyosam

...............................

$407705_441955072518620_1208578122_n.jpg

ben çocukken odam bile yoktu anne:KK43:, diye küçük emraha bağlarmışım:KK1::KK1:

Son düzenleme:

deneme sınavlarındaki başarıyı görmek istiyorsanız bir yazıcı yeterli olur çok kaliteli hem de renkli denemeler var

deneme sınavlarındaki başarıyı görmek istiyorsanız bir yazıcı yeterli olur çok kaliteli hem de renkli denemeler var

öğretmenimiz geçen sene bi defa yaptı bu senede muhtemelen bu ilk ve son, ben sınıf içindeki başarısını görmek istiyorum, öğretmen yapsın istiyorum ama araştırmamam göre 9 yaşından önce sınav olgunluğu gelişmiyormuş, belkide o yüzden öğretmenimiz sınav yapmıyordur zaten müfredatda da yok, artık sınıf içindeki yerini seneye göreceğim

iyi haftalar:KK3::KK3:

Bizimkide aynı...
Okul bahçesine veli almıyorlar,güvenlik kulübesinin yanında bekliyoruz.
Bizim oğluş bir çıkıyor okuldan,arkadaşlar seninki okuldan değilde savaştan çıkmış gibi diyorlar.
Karşıdan bakıyorum atlet,gömlek dışarda,montun kolundan tutmuş sadece,
yerleri süpürüyor mont,ayakkabıların bağcıkları çözülmüş sallanıyor.Beslenme çantası yerlerde sürünerek geliyor.
Ben onu toparlayana kadar öğlenciler ilk dersi yarılıyorlar.:KK1::KK1::KK1:
:KK1::KK1:
mavi, önlük mavisi aslında, en azından yakadan kurtuldu, yaka daral getiriyodu oğluma:KK1:
erkek çocukları için daha bir sıkıntı yaratıyordur :KK53:
ben çok severdim model model yakalar takmak isterdimm :KK12::KK12::KK12:

güzel haberlerle gelir inşallahh :KK34::KK34:
öğretmen hızını alamazmış her hafta üst üste sınavlar yaparmışş :KK1::KK1::KK1:

gül100 sınav haftasına girmişsiniz başarılar kuzuna :KK34::KK34::KK34:

öğretmenimiz geçen sene bi defa yaptı bu senede muhtemelen bu ilk ve son, ben sınıf içindeki başarısını görmek istiyorum, öğretmen yapsın istiyorum ama araştırmamam göre 9 yaşından önce sınav olgunluğu gelişmiyormuş, belkide o yüzden öğretmenimiz sınav yapmıyordur zaten müfredatda da yok, artık sınıf içindeki yerini seneye göreceğim

öğretmenlerin sınav üzerinden çocukları değerlendirmesi kötü oluyor.birçok çocukta sınav bilinci oluşmamış durumda, gereksiz sters yaşıyoruz :KK53:

X