insan seve seve verir o parayıbilmiyorum ki canım, bende imzalamadım dilekçeyi bakalım nolcak, inşallah öğretmenle papaz olmayız, çok zorlarsa elimiz mahkumda biraz daha şansımız zorlucam katılmamak için
ne kadar acı ya, çocukların ekonomik durumları yüzünden fişlenmesi, bizde de var böyle bi kaç aile, sene başında diğer veliler bu aileler için fazla para ödüyo, kim olduklarını bilmiyoruz sadece sınıf annesi ve öğretmen biliyo, ben her sene fazla para veriyorum bu çocukların kaynak kitaplarına katkım olsun diye
biz bayramda röportaj yapacakmışızödevlerimizde çok fazla olacakmış hergün çok az geliyormuş gibi
oğlum dün akşam ödev çok olduğu için okula gelmeyen arkadaşlarım olacak bende gitmesem olur mu dedi
böyle olacağı belliydibayramdan sonra öğretmenle bu konuyu konuşmaya giderim artık
okula gitmeyince ödevden kaçılabiliyomu ki, arkadaşından alsaydın deniliyo
ne röportajıymış bu ya, nerde o eski bayramlar röportajı deme sakın
bende bekliyorum akşamı, merak ediyorum bizimkinin bayram ödevi ne kadar çok
yok canım ödevleri yetiştiremeyeceklerini bildikleri için okula gitmemeyi tercih ediyorlar
röportajın ne olduğu akşam belli olacakbana da eski bayramlar konu edilecek gibi geliyor
umarım korktuğun başına gelmez chess
hee bugünkü ödev kontrolünden kaçıyolar, kesin bunadım ben,bu günlerde okuduğunu anlamama problemim var, oğlumun türkçe ödevlerini ben mi yapsam napsam
çifte bayram var evinizdeşoklar içerisindeyim hiç ödevi yokmuş
çocuk aklı işteBizde kaçış yok ödevlerden gidilmeyen günlerin ödevleri bile geliyor en iyisi gitmeleri
çifte bayram var evinizde
çocuk aklı işte
kaçışları yok tabi
Dün akşam bizim oğlana hemen sordum ödev varmı anneciğim diye verdiği cevap ne yani 6 gün boyunca öğretmenin bizi boş boş oturtacağını düşünebiliyormusun ? tam 20 sayfa ödev varmış dün akşamdan yapmaya başladı tatilde bol bol ve boş boş oynamak için 6 sayfamız dün akşam bitti herhalde bu gayretle bugünde geri kalanını bitirir.
cevabı tek bir ifadeyle gösterimmsizde nasıl durumlar korktuğunuz kadar varmıymış ödev
öğretmenini çok iyi tanımışDün akşam bizim oğlana hemen sordum ödev varmı anneciğim diye verdiği cevap ne yani 6 gün boyunca öğretmenin bizi boş boş oturtacağını düşünebiliyormusun ? tam 20 sayfa ödev varmış dün akşamdan yapmaya başladı tatilde bol bol ve boş boş oynamak için 6 sayfamız dün akşam bitti herhalde bu gayretle bugünde geri kalanını bitirir.
Kızlar bu arada hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sağlık ve mutlulukla ve sevdiklerinizle çocuklarınızla nice nice bayramlar geçirin (ilk bayram mesajı benden olsun dedim )