İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

insan seve seve verir o parayı
eğitimi ticaret olarak gören insanların ayıbı bu

biz bayramda röportaj yapacakmışız ödevlerimizde çok fazla olacakmış hergün çok az geliyormuş gibi
oğlum dün akşam ödev çok olduğu için okula gelmeyen arkadaşlarım olacak bende gitmesem olur mu dedi
böyle olacağı belliydi bayramdan sonra öğretmenle bu konuyu konuşmaya giderim artık

okula gitmeyince ödevden kaçılabiliyomu ki, arkadaşından alsaydın deniliyo

ne röportajıymış bu ya, nerde o eski bayramlar röportajı deme sakın

bende bekliyorum akşamı, merak ediyorum bizimkinin bayram ödevi ne kadar çok

Son düzenleme:

yok canım ödevleri yetiştiremeyeceklerini bildikleri için okula gitmemeyi tercih ediyorlar
röportajın ne olduğu akşam belli olacak bana da eski bayramlar konu edilecek gibi geliyor
umarım korktuğun başına gelmez chess

hee bugünkü ödev kontrolünden kaçıyolar, kesin bunadım ben, bu günlerde okuduğunu anlamama problemim var, oğlumun türkçe ödevlerini ben mi yapsam napsam

hee bugünkü ödev kontrolünden kaçıyolar, kesin bunadım ben, bu günlerde okuduğunu anlamama problemim var, oğlumun türkçe ödevlerini ben mi yapsam napsam

devrik cümlelerle yazdığım içinde ne dediğim net anlaşılmıyor .noktalama işareti kullanmıyor olmamın da payı var :26::26::26::26::26:
ben hızlandırılmış kurs düşünüyorum

Bizde kaçış yok ödevlerden gidilmeyen günlerin ödevleri bile geliyor en iyisi gitmeleri

Dün akşam bizim oğlana hemen sordum ödev varmı anneciğim diye verdiği cevap ne yani 6 gün boyunca öğretmenin bizi boş boş oturtacağını düşünebiliyormusun ? tam 20 sayfa ödev varmış dün akşamdan yapmaya başladı tatilde bol bol ve boş boş oynamak için 6 sayfamız dün akşam bitti herhalde bu gayretle bugünde geri kalanını bitirir.

Kızlar bu arada hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sağlık ve mutlulukla ve sevdiklerinizle çocuklarınızla nice nice bayramlar geçirin (ilk bayram mesajı benden olsun dedim )

cevap güzelmiş mantıklı düşünmüş çocuk, hemen bitsin rahat etsin

sizde nasıl durumlar korktuğunuz kadar varmıymış ödev
cevabı tek bir ifadeyle gösterimm
öğretmenini çok iyi tanımış
Kızlar bu arada hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sağlık ve mutlulukla ve sevdiklerinizle çocuklarınızla nice nice bayramlar geçirin (ilk bayram mesajı benden olsun dedim )

bende hepinizin bayramını kutluyorum sağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram olsun

Iyi mutlu huzurlu hayırlı bayramlar hepimize

öncelikle okuma alışkanığı ve oturma alışkanlığı kazanması gerekiyor bu dikkatini de arttırır isteyenlere önerebileceğim kştaplar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…