İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ya canım ne bileyim, oğlum hep şikayet ediyor 3 senedir hep aynı şeyler ya diye söylenip duruyor, onun öğretmeni nasıl ders işliyor bilmiyorum tabii ama gözlemlediğim kadarıyla sınıfın seviyesi düşük olduğundan başarılı bi kaç öğrenci harcanıyor
ödev olsun tabii de tüm yazdıklarımı okuyorsan eğer, bi öğretmen olarak bana hak verirdin:13: aşırı ödevde okuldan soğutuyor bence, kendi öğretmen arkadaşlarım bile şaşırıyor bazen

gızlar gızlar geleeem mi
yanaıızdan öpeeeem mi

sonunda aranılan kaynak kitap çıktı

Son düzenleme:
ya hoca zorla okulun halk oyunu kursuna katılınmasını istiyo ya, oğlumda istemiyo bizde istemiyoruz, napcaz bilmiyorum tüm sene gidilcek bide mayısa kadar öff

yok chess görünmüyor )))))
Kızlar sizdede fotokopi parası toplanıyormu ? senelik 50 tl fotokopi parası istiyorlar bizden fakat biz fotokopili bir şey yapmıyoruzki
kaynak kitaplardan ödev geliyor hep sadece okulun ilk haftası saydım 3 sayfa fotokopi gelmiş

ya hoca zorla okulun halk oyunu kursuna katılınmasını istiyo ya, oğlumda istemiyo bizde istemiyoruz, napcaz bilmiyorum tüm sene gidilcek bide mayısa kadar öff

Benim oğlanda hayatta sevmez halk oyunlarını peki öğretmenine söylese senin oğlun bir işe yararmı ? zorlada yapılcak bir iş değil ki bu kurs işleri sevmek lazım :44:

okul mu topluyo canım, yoksa sınıf için mi

Benim oğlanda hayatta sevmez halk oyunlarını peki öğretmenine söylese senin oğlun bir işe yararmı ? zorlada yapılcak bir iş değil ki bu kurs işleri sevmek lazım :44:

ya canım serbest etkinlik saatlerinde yapcaklarmış, herkesin adına dilekçe yazmış velilere imzalamak düşmüş zorlama yani resmen, sever mi sevmezmi falan filan düşündüğü yok, başka bi hoca vercek dersi, bi de sene sonunda gösteri olcak, bu işler zorla olmaz ki ama, eğer okul illa bi kurs seçilcek diyosa ben başka bi kursu seçerim, oğlumun seveceği bişeyi satranç masa tenisi falan, anlamadım bu nasıl iş

okul mu topluyo canım, yoksa sınıf için mi

Valla canım sözde bizim sınıf topluyor ama her sınıftanda istenmiş genelde.Ama şöylede bir şey var 1 sene boyunca 50 tl lik nasıl bir fotokopi çözemedim ayrıca fotokopi çektirmiyorlarki ödev için kaynak kitaplar var sınıf içi yazılı filan yapacakları zamanda soru bankası aldırıldı ondan yapıyorlar çok tuhaf ))) hayır sınıf için bir şeyler alacağız deseler eyvallah ayrıca öğretmenlere kırtasiye masraf parası verilmiyor mu ? benmi yanlış biliyorum

ya bence canım o parayı okul topluyo, okul sizden para istiyomu bizden her sene 30 lira isteniyo, okul aidatı adı altında, onun gibi bişeydir diye tahmin ettim ben ama...

Okul aidatı 100 lira onuda ayrı istiyorlar.

[o zaman haklısın canım, ama tüm sınıflardan istenmişse ben okul istiyo diye düşünürüm
sanırım bu okula alınacak paralar konusuda yönetim öğretmenlere baskı yapıyo
öğretmenimizin söylemesine göre bu bahsettiğim kurs mevzusunuda okul zorunlu tutuyomuş, 85 lira kurs

Son düzenleme:

Bir okul kursu için çok para 85 tl ayrıca zorunlu tutulması çok ama çok saçma peki veremeyecek durumdakiler ne olacak

çocuklar ve veli ne kadar istemesede mecbur bırakıyorlar ,biz bu halk oyunlarına anasınıfından başladık bir artısı olmadı
istemeye istemeye katılmasıda cabası
bizde deneme sınavları olunca para toplanıyor onun dışında istemiyorlarsınıfa A4 kağıdı yolluyoruz öğrtmen fotokopi çekip yolluyor

ya bence canım o parayı okul topluyo, okul sizden para istiyomu bizden her sene 30 lira isteniyo, okul aidatı adı altında, onun gibi bişeydir diye tahmin ettim ben ama...
inşallah bizimki gibi fiyasko olmaz dediğin kurslar hafta sonu oluyor sadece ,bizim serbest etkinlik derslerimizde halk oyunları her yıl aynı sahne aynı gösteri aynı kostüm hiç mi artısı olmaz
okul aidatınız çok az

Bir okul kursu için çok para 85 tl ayrıca zorunlu tutulması çok ama çok saçma peki veremeyecek durumdakiler ne olacak

bilmiyorum ki canım, bende imzalamadım dilekçeyi bakalım nolcak, inşallah öğretmenle papaz olmayız, çok zorlarsa elimiz mahkumda biraz daha şansımız zorlucam katılmamak için

bizde para ödemeyen bir kaç aile vardı .yıl sonu gösterisine çocukları sahne almadı

ne kadar acı ya, çocukların ekonomik durumları yüzünden fişlenmesi, bizde de var böyle bi kaç aile, sene başında diğer veliler bu aileler için fazla para ödüyo, kim olduklarını bilmiyoruz sadece sınıf annesi ve öğretmen biliyo, ben her sene fazla para veriyorum bu çocukların kaynak kitaplarına katkım olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…