aşkolsun chess :)
valla ders işleyeceğim diye etmediğim şebeklik kalmıyor :) hele sabahları ilk saat hayat bilgisinde ağızlarından kerpetenle laf alıyorum :84: ama ders dışı bir konu olsun maşaallah çeneler tam gaz
bu arada ödev konusunda ben de fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorumabartmamak şartıyla ödev olmalı , maalesef ödev verilmeyince öğrenci derslerden çok çabuk kopuyor.. 4 bölge ve 5 okulda çalıştım, istisnalar haricinde ödev olmadığı zaman günlük tekrar ederek çalışma alışkanlığı nedense bir türlü oturmuyor.. durum böyle olunca bizler de ödev vermek zorunda kalıyoruz...
mrtfth, anladığım kadarıyla oğlun sorumluluğunu bilen , işle eğlenceyi ayıran bir çocukişlerini bitirdikten sonra biraz eğlenmesinde sakınca yok.. tam tersine biraz kafasını dağıtması güzel ancak 1 saat bana biraz fazla geldi maksimum 40-45 dk yeterli diye düşünüyorum.
gızlar gızlar geleeem mi
yanaıızdan öpeeeem mi
sonunda aranılan kaynak kitap çıktı
göremiyoz canım senin yüklediğin son fotolar çıkmıyor
cıııııııık
ya hoca zorla okulun halk oyunu kursuna katılınmasını istiyo ya, oğlumda istemiyo bizde istemiyoruz, napcaz bilmiyorum tüm sene gidilcek bide mayısa kadar öff
yok chess görünmüyor )))))
Kızlar sizdede fotokopi parası toplanıyormu ? senelik 50 tl fotokopi parası istiyorlar bizden fakat biz fotokopili bir şey yapmıyoruzki
kaynak kitaplardan ödev geliyor hep sadece okulun ilk haftası saydım 3 sayfa fotokopi gelmiş
Benim oğlanda hayatta sevmez halk oyunlarını peki öğretmenine söylese senin oğlun bir işe yararmı ? zorlada yapılcak bir iş değil ki bu kurs işleri sevmek lazım :44:
okul mu topluyo canım, yoksa sınıf için mi
Valla canım sözde bizim sınıf topluyor ama her sınıftanda istenmiş genelde.Ama şöylede bir şey var 1 sene boyunca 50 tl lik nasıl bir fotokopi çözemedim ayrıca fotokopi çektirmiyorlarki ödev için kaynak kitaplar var sınıf içi yazılı filan yapacakları zamanda soru bankası aldırıldı ondan yapıyorlar çok tuhaf ))) hayır sınıf için bir şeyler alacağız deseler eyvallah ayrıca öğretmenlere kırtasiye masraf parası verilmiyor mu ? benmi yanlış biliyorum
ya bence canım o parayı okul topluyo, okul sizden para istiyomu bizden her sene 30 lira isteniyo, okul aidatı adı altında, onun gibi bişeydir diye tahmin ettim ben ama...
Okul aidatı 100 lira onuda ayrı istiyorlar.
[o zaman haklısın canım, ama tüm sınıflardan istenmişse ben okul istiyo diye düşünürüm
sanırım bu okula alınacak paralar konusuda yönetim öğretmenlere baskı yapıyo
öğretmenimizin söylemesine göre bu bahsettiğim kurs mevzusunuda okul zorunlu tutuyomuş, 85 lira kurs
çocuklar ve veli ne kadar istemesede mecbur bırakıyorlar ,biz bu halk oyunlarına anasınıfından başladıkya hoca zorla okulun halk oyunu kursuna katılınmasını istiyo ya, oğlumda istemiyo bizde istemiyoruz, napcaz bilmiyorum tüm sene gidilcek bide mayısa kadar öff
bizde deneme sınavları olunca para toplanıyor onun dışında istemiyorlaryok chess görünmüyor )))))
Kızlar sizdede fotokopi parası toplanıyormu ? senelik 50 tl fotokopi parası istiyorlar bizden fakat biz fotokopili bir şey yapmıyoruzki
kaynak kitaplardan ödev geliyor hep sadece okulun ilk haftası saydım 3 sayfa fotokopi gelmiş
ya canım serbest etkinlik saatlerinde yapcaklarmış, herkesin adına dilekçe yazmış velilere imzalamak düşmüş zorlama yani resmen, sever mi sevmezmi falan filan düşündüğü yok, başka bi hoca vercek dersi, bi de sene sonunda gösteri olcak, bu işler zorla olmaz ki ama, eğer okul illa bi kurs seçilcek diyosa ben başka bi kursu seçerim, oğlumun seveceği bişeyi satranç masa tenisi falan, anlamadım bu nasıl iş
inşallah bizimki gibi fiyasko olmazya bence canım o parayı okul topluyo, okul sizden para istiyomu bizden her sene 30 lira isteniyo, okul aidatı adı altında, onun gibi bişeydir diye tahmin ettim ben ama...
Bir okul kursu için çok para 85 tl ayrıca zorunlu tutulması çok ama çok saçma peki veremeyecek durumdakiler ne olacak
Bir okul kursu için çok para 85 tl ayrıca zorunlu tutulması çok ama çok saçma peki veremeyecek durumdakiler ne olacak
bizde para ödemeyen bir kaç aile vardı .yıl sonu gösterisine çocukları sahne almadı