allah kolaylık versin canım.izin istesem hayır demezde işler çok..
atlatıyoruz ayakta..Allahtan kemiklerim sızlamıyor..
ilkinden tecrübeli olur insan bir zaman sonra eşinde ufakta farkına daha çok varacak bu yaşlarda bunların olabileceğini.Umarım dediğin gibi ufakta daha yaşamazsın her çocuk bir olmuyor çünkü.evet ip atlamak çok faydalı canım.
hımmm demek ki aynı canım kitaplar. biter inşallah canım, akşamları takip etcez artık ne yapalım.
iyi olmuş tiyatro da, tam tatil zamanı.
geçmiş olsun, ıhlamur iç, limonlu faydası olur.
evet canım haklısın, ahhh ah o orta yolu bulmak için zaten ne uğraşıyom bir bilsen, ona ayrı anlat- buna ayrı anlat.
inşallah artık atlatır şu ergen triplerini de, akıllı-uslu-sorumluluğunu bilen bir çocuk olur canım yaa, inanki o kadar çok yoruldum ki, düşünmekten-üzülmekten, umarım toparlar. az çok geçen yıldan beri siz de biliyorsunuz, neler yaşadığımı.
inşallah ufaklarla yaşamayız bu kadar problem.
iyi bari yanında söylememiş..yok canım, bugün evde kaldı, biz işe gelirken arabada konuştuk.
ilkinden tecrübeli olur insan bir zaman sonra eşinde ufakta farkına daha çok varacak bu yaşlarda bunların olabileceğini.Umarım dediğin gibi ufakta daha yaşamazsın her çocuk bir olmuyor çünkü.
inşallah kızlarr, Allah çocuklarımızın bahtını açık etsin, vatana-millete bizlere hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin.iyi bari yanında söylememiş..
düzelir ama zamanla..
benim kızda bu sene 4 elle sarıldı derslerine.
şu ana kadar hep teşekkür getirdi zayıfı olmadı hiç ama istese daha iyi olabilirdi.
şimdi iyi çalışıyor bakalım..
canım hayırdır bi sıkıntı mı var kızın ile ilgilievet ip atlamak çok faydalı canım.
hımmm demek ki aynı canım kitaplar. biter inşallah canım, akşamları takip etcez artık ne yapalım.
iyi olmuş tiyatro da, tam tatil zamanı.
geçmiş olsun, ıhlamur iç, limonlu faydası olur.
evet canım haklısın, ahhh ah o orta yolu bulmak için zaten ne uğraşıyom bir bilsen, ona ayrı anlat- buna ayrı anlat.
inşallah artık atlatır şu ergen triplerini de, akıllı-uslu-sorumluluğunu bilen bir çocuk olur canım yaa, inanki o kadar çok yoruldum ki, düşünmekten-üzülmekten, umarım toparlar. az çok geçen yıldan beri siz de biliyorsunuz, neler yaşadığımı.
inşallah ufaklarla yaşamayız bu kadar problem.
canım .herkese günaydınlarr
bugün çok mutluyum kızlar, 66,9 kg. olmuşum, Allahım inşallah tez zamanda 60 ı da görürüm.
akşam yine fazla ödev yoktu, hayat bilgisi arkada kalan etkinlikleri bitirdi. Biraz da kitap okudu, erken yattı, önceki gün 22 de yatınca dün 20,30-21 arası yattı. öğretmeni son günde ders işleyeceğiz demiş.
büyük kız bugün gitmedi, fazla kimse gelmiyormuş, dediğine göre ders çalışacak, umarım çalışır. Ters çocuk işte, ne var vaktinde çalışsan da,şimdi tatil yapsan, offfffffff ne bileyim kızlar, inşallah biran önce aklını başına toplar.
ben de biraz kitap okudum, ben de 22 gibi yattım.
bize aldı öğretmen. para toplamıştı. ama cuma günü verecekmişbize yazı göndermiş akşam istediğiniz tatil kitabını alabilirsiniz diye tatilden sonra yaptıklarınızı bana getirin demiş hergün kitap okunacak ve çarpmalar ezberlenicek malum unutanlar vardı tekrardan ezberlenicek demiş
canım ya.sağolasın canım, evet dikkat ediyorumya, çok keyifli oluyor zayıflarken kıyafetlerinin bol gelmesi.
ohhh siz iyiymişsiniz, bizim son gün bile ders yapcaz demiş öğretmeni.
inşallah canım farkına varsın artık değil mi?
babasıyla konuştuk sabah da, o kadar negatifti ki, 2 dakika içinde canımı sıktı.
ne çalışcak, tembel işte, akşama kadar yatar vs.vs.vs. hiçççç inancı yok, bir de çemkiriyorya kız şimdi ona da, ben babasıyım da, bana saygısızlık yapıyor, bizim zamanımızda öyle miydi?
varya sabah sabah tüm cinleri üstündeydi, oysaki ben umutluydum kızdan, inşallah düzelir diye. akşam 1 saat kadar internetten konuştu işte ders aldığı kızla, nasıl yapayım edeyim diye.
üşüttüm evet..pazar günden olabilir.canım hayırdır bi sıkıntı mı var kızın ile ilgili
anne olunca hiç düşünceler bitmiyor demi.
fatmacım geçmiş olsun. üşüttün mü ne yaptın şekerim ya.
kivi , limon , portakal . ne bulursan tüket .
her gün ye bi meyve. kış sert geçiyor
maşallah oğluşuma..bize aldı öğretmen. para toplamıştı. ama cuma günü verecekmiş
bugün 2. ders saati için yiyebileceği kadar kahvaltılık koyun çocuklara diye yazı geldi. 2. ders saatini kahvaltı ile geçireceklermiş.
ödevleri yaptı
dün test olmuşlar.
3 tane yanlışı vardı.
şu karşılaştırma , azlık çokluk gibi pekiştirme konusunda test oldular . anlamamış anlaşılan konunun özünü.
Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize..canım ya.
ay bizim zamanımızda öyle miydi.
anaya babaya böyle mi yapılır. büyüklerden öyle mi görmüş . napcaz biz bu gençlikle fadimem. ne yol izliycez.
çok ergenlik ergenlik diye diye biz de sokmayalım onları bu ergen psikolojisine.
benim eşim hiç gelemez saygısızlığı. ağzının ortasına çakar yeminlen.
hele ki bana bi laf çevircek. şimdiden büyük tepki veriyor eşim.
bi daha annene bağırdığını duyarsam bacaklarını kırarım diye. ama söylerken ben bile tırsıyorum eşimden.
iyi de yapıyor. yılanın başını küçükken ezeceksin. yoksa bunlar dev gibi büyüycek nasıp olursa. ben yetişemem onların çemkirmesine. yanarım vallahi fadimem. onları bu kadar düşünürken . uykusuz geceler yaşarken. bakıcıyla nasıl konuşurum da çocuklarımın huzuru gelir diye kendimi yerken. onlar büyüyüp de bana çemkirirse çok üzülürüm fadimem
sağol canım..Günaydın kızlar,
Bulgarcım çok geçmiş olsun.
Fadime bazı çocuklarda ergenlik zor geçiyor inşallah kızın düzelir, daha fazla üzmez seni.
Biz de de oğlan bronşit oldu onunla uğraşıyoruz.
ahhh Dilekim ahhh, neler göreceksin daha dur bakayım, bir o günlere gelsinler de, ben de senin gibiyim, çok üzülüyorum bağırıp-çağırdı mı ama inan ki haketmediğin neler yapıyorlar-neler diyorlar insana.canım ya.
ay bizim zamanımızda öyle miydi.
anaya babaya böyle mi yapılır. büyüklerden öyle mi görmüş . napcaz biz bu gençlikle fadimem. ne yol izliycez.
çok ergenlik ergenlik diye diye biz de sokmayalım onları bu ergen psikolojisine.
benim eşim hiç gelemez saygısızlığı. ağzının ortasına çakar yeminlen.
hele ki bana bi laf çevircek. şimdiden büyük tepki veriyor eşim.
bi daha annene bağırdığını duyarsam bacaklarını kırarım diye. ama söylerken ben bile tırsıyorum eşimden.
iyi de yapıyor. yılanın başını küçükken ezeceksin. yoksa bunlar dev gibi büyüycek nasıp olursa. ben yetişemem onların çemkirmesine. yanarım vallahi fadimem. onları bu kadar düşünürken . uykusuz geceler yaşarken. bakıcıyla nasıl konuşurum da çocuklarımın huzuru gelir diye kendimi yerken. onlar büyüyüp de bana çemkirirse çok üzülürüm fadimem
sağol canım inşallah düzelir.Günaydın kızlar,
Bulgarcım çok geçmiş olsun.
Fadime bazı çocuklarda ergenlik zor geçiyor inşallah kızın düzelir, daha fazla üzmez seni.
Biz de de oğlan bronşit oldu onunla uğraşıyoruz.
muhabbet olsun diye galiba. öğretmen değil tüm okul böyle yapacak.maşallah oğluşuma..
canavar gibi anlar yakında..
1 ders boyunca kahvaltı dimi..neden öyle yaptılarki..
ay canım ya .bi şey olmaz gibi hareket ediyoruz bazen hepimizüşüttüm evet..pazar günden olabilir.
cam kapı açtım.cam sildim temizlik yaptım hava biraz güneşli diye.. o zaman olmuştur.
canım yaaa...yandık desene.ahhh Dilekim ahhh, neler göreceksin daha dur bakayım, bir o günlere gelsinler de, ben de senin gibiyim, çok üzülüyorum bağırıp-çağırdı mı ama inan ki haketmediğin neler yapıyorlar-neler diyorlar insana.
tabii hepsi öyle olacak değil ama Allah ufaklarımıza akıl fikir versin.
ne güzel olmuş ama dimi..muhabbet olsun diye galiba. öğretmen değil tüm okul böyle yapacak.
mesaj geldi telefonlara ayrıca.
ay canım ya .bi şey olmaz gibi hareket ediyoruz bazen hepimiz
güzel olur canım, ama bizde lokma, şerbetli suyun içine atılır, tatlı olur yani, biz buna mayasız pişi deriz.http://www.zennube.com/mayasiz-kahvaltilik-lokma-tarifi.html
pazar günü kahvaltıya misafirlerim var bu lokmadan yapmak istiyorum,bakalım nasıl olacak..