İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bize hiç ezber ödevi gelmedi ki canım, bakalım görcez seneye ezberleri nasıl, derslerde ezber yapmaları gerekcek seneye sınavlara çalışmak için

bize hiç ezber ödevi gelmedi ki canım, bakalım görcez seneye ezberleri nasıl, derslerde ezber yapmaları gerekcek seneye sınavlara çalışmak için

özel gün ve haftalar için şiirler veriliyordu ilk yıllardan .siz birden ezbere geçeceksiniz demek ki

Son düzenleme:
ingilizce kursu için ne kadar direniş göstersem de oğlum kursa gitmek için ısrar etti .eşim eğitimin önüne geçtiğim için sert çıkış yaptı
sonuç hafta sonu kursa başlıyor umarım söylediklerimden utanırım

neden direniş gösterdin ki canım, istiyosa gitsin, benimki istemiyor

neden direniş gösterdin ki canım, istiyosa gitsin, benimki istemiyor
kurstan çok beklentim yok
oğlum maymun iştahlı arkadaşlarının gideceğini duyduğu için gitmek istiyor.
evin karşısındaki kursa göndermedim, gidiş gelişi sorun olacak kursa gönderiyorum işin o kısmı da var

anladım canım, okul kursu sandım ben, uzaksa problem tabii

anladım canım, okul kursu sandım ben, uzaksa problem tabii

okul kursu değil öğretmenin anlaştığı yabancı dil kursu
getir götür olayı sorun oluyor ,artık babası ilgilenir bazı annelere bakıyorum çocuklarıyla kurstan kursa koşturuyor ben bu konuda üşengecim. bir iki kez götürür sonra çamura yatarım

acaba o annelerin kurslarda sosyalleşmesi bir etken olabilir mi kurstan kursa koşmalarında

banada çok zor geliyor, zaten araba kullanmayıda öğrenemedim, ne beceriksizim ya

acaba o annelerin kurslarda sosyalleşmesi bir etken olabilir mi kurstan kursa koşmalarında

banada çok zor geliyor, zaten araba kullanmayıda öğrenemedim, ne beceriksizim ya

hiç işleri olmaz mı hiç yorulmazlar mı :44::44:sosyal faaliyet için yaptıkları kesin
sen becerirsin chess yeter ki azim olsun araba kullansan üşenir miydin peki :26::26:

hiç işleri olmaz mı hiç yorulmazlar mı :44::44:sosyal faaliyet için yaptıkları kesin
sen becerirsin chess yeter ki azim olsun araba kullansan üşenir miydin peki :26::26:

canım o kadar üşenmezdim belki, arabadan inmeme gerek kalmadığı sürece
yok canım ya benim bu konuda psikolojik tedaviye ihtiyacım var sanırım, arabayı çalıştırdım anda tüm hücrelerimle beraber kasılıyorum, kitleniyorum

rahat bir yerde kullandığın süreç içinde sorun yok . yayaların birden aracın önüne atlamasından,başka araçların taciz edip sıkıştırmasından rahatsızım kavgacı yapım var maleseff
paniksen yada fevri bir yapın varsa ehliyetinde olsa, uzun soluklu kullanamıyorsun

Kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor yoksa bayram hazırlıklarınamı başladınız ?

Kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor yoksa bayram hazırlıklarınamı başladınız ?

bayrama hazırlık yok bizde
ödevlerden ve sınav stersinden gerilmiş durumdayım.biz yazılılara başladık oğlum yanında oturan arkadaşına kopya veriyor.
yanındaki arkadaşı full yaparken kendisi 90 alıyor türkçede soyut somut kavramında hatası var

inanmazsınız son 3 gündür ödev gelmiyo, fırtına öncesi sessizlik
muhtemelen bayram ödevi bizi ailecek şoka sokcak, daha önceki bayramlar olduğu gibi

bizde de yok bayram hazırlığı, olabilirdi belki yine olurbilir bakalım haftasonu keyfime göre

tadını çıkar bugünlerin

arkadaşlar size bir şey soracam. Şimdi benim oğlan akşam 6.20 de çıkıyor dersten.Eve geliyor yemeğimizi yiyoruz dersinin başına oturuyor sonra menarın abaküsüne çalışıyor yani akşam en geç 8 de her işi bitmiş oluyor ve bilgisayarla oynamak istiyor bende izin veriyorum 1 saat kadar oynuyor biraz yanımıza geliyor sonrada yatıyor zaten. Sabahlarıda uyanınca kahvaltı hazırlanan kadar mutlaka hikaye kitabını okuyor sonra yine bilgisayara bakıyor. Yani sorumlulukları yerine getiriyor ama bilgisayarla çok mu oynuyor oynatmazsam çocuk ne yapacak ben çalışıyorum evde bakıcıyla kalıyorlar ödevini yaptıktan sonra oynamasının bir zararı olur mu ki. siz de durumlar nasıl?

oynasın canım nolcakki, sonuçta sorumluluklarını bilen aksatmayan, düzenli bir çocuk gibi anlatımına bakılırsa
şiddet içerikli oyun oynadığınıda sanmıyorum anlatımına göre, bence bir zararı olmaz bu şartlar altında bi kaç saat bilgisayar başında oturmanın
onlarında nefes almaya kafa dağıtmaya ihtiyacı var, okul sıkıcı, ödevler sıkıcı...

ben sadece haftasonları izin veriyorum çünkü çok pazarlık ediyor, 5 dk daha lar 10 dk daha lar bitmiyor, ödevlerini son ana bırakıyo, o yüzden ben ödevlerini bitirdikten sonra haftasonu izin veriyorum sadece, ödevlerini bitirip tüm haftasonu oynayabilirsin diyorum

okul sıkıcı, ödevler sıkıcı...

aşkolsun chess :)
valla ders işleyeceğim diye etmediğim şebeklik kalmıyor :) hele sabahları ilk saat hayat bilgisinde ağızlarından kerpetenle laf alıyorum :84: ama ders dışı bir konu olsun maşaallah çeneler tam gaz
bu arada ödev konusunda ben de fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorum abartmamak şartıyla ödev olmalı , maalesef ödev verilmeyince öğrenci derslerden çok çabuk kopuyor.. 4 bölge ve 5 okulda çalıştım, istisnalar haricinde ödev olmadığı zaman günlük tekrar ederek çalışma alışkanlığı nedense bir türlü oturmuyor.. durum böyle olunca bizler de ödev vermek zorunda kalıyoruz...
mrtfth, anladığım kadarıyla oğlun sorumluluğunu bilen , işle eğlenceyi ayıran bir çocuk işlerini bitirdikten sonra biraz eğlenmesinde sakınca yok.. tam tersine biraz kafasını dağıtması güzel ancak 1 saat bana biraz fazla geldi maksimum 40-45 dk yeterli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…