sizin çocukların ezberi nasıldün türkçe ders kitabındaki 5 kıtalık şiir ezberlenecekti. oğlum bir kaç defa okuyup ezberlediğine inandı, inatla ezberlediğini savundu neyse şiiri ezberledi bu defa ruhsuz, heycansız,vurgusuz okumaya başladı
bize hiç ezber ödevi gelmedi ki canım, bakalım görcez seneye ezberleri nasıl, derslerde ezber yapmaları gerekcek seneye sınavlara çalışmak için
ingilizce kursu için ne kadar direniş göstersem de oğlum kursa gitmek için ısrar etti .eşim eğitimin önüne geçtiğim için sert çıkış yaptı
sonuç hafta sonu kursa başlıyorumarım söylediklerimden utanırım
kurstan çok beklentim yokneden direniş gösterdin ki canım, istiyosa gitsin, benimki istemiyor
kurstan çok beklentim yok
oğlum maymun iştahlıarkadaşlarının gideceğini duyduğu için gitmek istiyor.
evin karşısındaki kursa göndermedim, gidiş gelişi sorun olacak kursa gönderiyorum işin o kısmı da var
anladım canım, okul kursu sandım ben, uzaksa problem tabii
okul kursu değil öğretmenin anlaştığı yabancı dil kursu
getir götür olayı sorun oluyor ,artık babası ilgilenirbazı annelere bakıyorum çocuklarıyla kurstan kursa koşturuyor ben bu konuda üşengecim. bir iki kez götürür sonra çamura yatarım
acaba o annelerin kurslarda sosyalleşmesi bir etken olabilir mi kurstan kursa koşmalarında
banada çok zor geliyor, zaten araba kullanmayıda öğrenemedim, ne beceriksizim ya
hiç işleri olmaz mı hiç yorulmazlar mı :44::44:sosyal faaliyet için yaptıkları kesin
sen becerirsin chess yeter ki azim olsunaraba kullansan üşenir miydin peki :26::26:
canım o kadar üşenmezdim belki, arabadan inmeme gerek kalmadığı sürece
yok canım ya benim bu konuda psikolojik tedaviye ihtiyacım var sanırım, arabayı çalıştırdım anda tüm hücrelerimle beraber kasılıyorum, kitleniyorum
Kızlar sesiniz soluğunuz çıkmıyor yoksa bayram hazırlıklarınamı başladınız ?
inanmazsınız son 3 gündür ödev gelmiyo, fırtına öncesi sessizlik
muhtemelen bayram ödevi bizi ailecek şoka sokcak, daha önceki bayramlar olduğu gibi
bizde de yok bayram hazırlığı, olabilirdi belki yine olurbilir bakalım haftasonu keyfime göre
arkadaşlar size bir şey soracam. Şimdi benim oğlan akşam 6.20 de çıkıyor dersten.Eve geliyor yemeğimizi yiyoruz dersinin başına oturuyor sonra menarın abaküsüne çalışıyor yani akşam en geç 8 de her işi bitmiş oluyor ve bilgisayarla oynamak istiyor bende izin veriyorum 1 saat kadar oynuyor biraz yanımıza geliyor sonrada yatıyor zaten. Sabahlarıda uyanınca kahvaltı hazırlanan kadar mutlaka hikaye kitabını okuyor sonra yine bilgisayara bakıyor. Yani sorumlulukları yerine getiriyor ama bilgisayarla çok mu oynuyor oynatmazsam çocuk ne yapacak ben çalışıyorum evde bakıcıyla kalıyorlar ödevini yaptıktan sonra oynamasının bir zararı olur mu ki. siz de durumlar nasıl?
okul sıkıcı, ödevler sıkıcı...