- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
aşkolsun chess :)
valla ders işleyeceğim diye etmediğim şebeklik kalmıyor :) hele sabahları ilk saat hayat bilgisinde ağızlarından kerpetenle laf alıyorum :84: ama ders dışı bir konu olsun maşaallah çeneler tam gaz
bu arada ödev konusunda ben de fırtına öncesi sessizlik diye düşünüyorum abartmamak şartıyla ödev olmalı , maalesef ödev verilmeyince öğrenci derslerden çok çabuk kopuyor.. 4 bölge ve 5 okulda çalıştım, istisnalar haricinde ödev olmadığı zaman günlük tekrar ederek çalışma alışkanlığı nedense bir türlü oturmuyor.. durum böyle olunca bizler de ödev vermek zorunda kalıyoruz...
mrtfth, anladığım kadarıyla oğlun sorumluluğunu bilen , işle eğlenceyi ayıran bir çocuk işlerini bitirdikten sonra biraz eğlenmesinde sakınca yok.. tam tersine biraz kafasını dağıtması güzel ancak 1 saat bana biraz fazla geldi maksimum 40-45 dk yeterli diye düşünüyorum.
ya canım ne bileyim, oğlum hep şikayet ediyor 3 senedir hep aynı şeyler ya diye söylenip duruyor, onun öğretmeni nasıl ders işliyor bilmiyorum tabii ama gözlemlediğim kadarıyla sınıfın seviyesi düşük olduğundan başarılı bi kaç öğrenci harcanıyor
ödev olsun tabii de tüm yazdıklarımı okuyorsan eğer, bi öğretmen olarak bana hak verirdin:13: aşırı ödevde okuldan soğutuyor bence, kendi öğretmen arkadaşlarım bile şaşırıyor bazen