çocukların seveceği tarzda ,seviyelerine uygun kitapları seçebilecek velilerle gidilebilir
seyyahalemi yazılanlar çok doğruda bunları ne kadar uyguluyabiliyoruz
chess dergi çocukların seviyesine göre biraz ağır gibi eğer severek okuyorsa bravo
seviylerine uygun kitaplar hangileriydi :44::44:cin ali mi
hııım sanmıyorum canım o kadar velilerle yakın etkileşimde bulunacağını, benim bi kaç girişimim olduda seviyelerine uygun değil dedi hep geçen seneler, bu sene hiç öneride bulunmuyorum o yüzden
oğlum iyice soğudu özetler yüzünden kitap okumaktan ve biraz geçte olsa fark ettimki oğlum fantastik hiç birşeyi sevmiyor, gerçekte olabilecek ya da gerçek şeyleri seviyor, nedense çocuklar fantastik sever diye bi fikir çakılmış kafama ama doğru değilmiş meğer
son zamanlarda ona popular science diye bi dergi alıyorum hoşuna gidiyor onu okuyor bi okumak anlamında, tubitakın dergilerini okumayı bırakalı çok oldu, bu yeni almaya başladığım dergi çok sardı, tavsiye ederim sizede:13:
seviylerine uygun kitaplar hangileriydi :44::44:cin ali mikülkedisi mi :44:
özetlerin çocuk üzerinde bu etkiyi bırakacağı belliydi
oğlun hayal dünyasında değil ,gerçeklik payı olan mantıklı şeyleri seviyor
populer science dergisi bizimkinin ilgisini çekmiyor .
böyle birşeyler yazılmıştıcanım işte biliyosun yazmıştım, yazın bize aldırdığı kitapların arasında pamukprenses vardı, ve pamukprensesten çok daha kötü kitaplarda vardı, veli toplantısında bide özet çıkarttırmayan velilere fırça çekti, çocuklara mı üzüleyim velilere mi bilemedim
böyle birşeyler yazılmıştı
kusura bakma ben sizin olduğunuzu unuttum :26::26::26:
bu kitapları okumaları ve özetlerini çıkarmaları ayrı bir işkencefırçayı velilerden çok sizin öğretmen hakketmiş
öğretmen ödevlerde de basite kaçıyor mu?bizim öğretmende seviylerinin çok üstünde şeylerle bizi sınıyor :18::18:
ortaları var mı merak ediyorum
Chess dergiyi alıpta incelemedim şimdi internetten baktığım kadarıyla ağır geldi Tabiki alıp denemekte fayda var belki benim sözlerimi yalan çıkartır kimbilir...
Ayrıca bende anlamıyorum öğretmenlerin bu külkedisi pinokyo filan gibi hikayelerde diretmelerini bizim öğretmende aynı birde geçen sene bize kitap özeti çıkarma defteri aldırmıştı
Merhaba arkadaşlar...Nasılsınız?
Öğretmenimiz cuma günü matematik sınavını yaptı.Dün sınav kağıtları eve geldi.
On tane problem vardı.95 almış oğlum.Bir sorunun cevabındaki şaşırtmayı cuma eve gelince anladı.
Soru:Öykü ve Ezgi ağıla girmişler.Ağılda 12 koyun,18 tavuk,15 inek ve 8 ördek var.Ağılda toplam kaç
tane ayak var?Bizimki soruyu çözmüş ama kızların ayaklarınıda eklemesi gerektiğini eve gelince anladı.
Bütün haftasonunu çocukların ayaklarını eklemeyi unuttum diyerek geçirdi.Öğretmen burdan 5 puan kırmış.
Aklınızda olsun diye yazdım benzer soru gelirse....
Sınava ben girsem benimde aklıma gelmezdi heralde çocukların ayağını eklemek.
Bence de.bence öğretmen kimsenin 100 almasını istemiyordu,100 alan varmıydı acaba:26:
mesela ne gibi canım seviyelerinin çok üstünde derken.... şimdilik sadece fasükküllerden ödev geliyor onlarda kolay ama hep geçen senede gördükleri konular olduğundan sıkıcı, zorla yapıyo, bu sene pek fotokopi ödevi gelmedi
ayy bişey demiyim şimdi başıma gelmesinama inşallah özet defteri alacak kadar ileri boyutta ve sürekli olmaz bu özet işkencesi
Gül bu tam ales mantığı sorusu
kızlar bikaç yeni foto ekledim seramik
fikirleriniz beklerim
chess sizin öğretmen geçen sene gördükleri konulara bağlı kalıp ödev veriyorsa bu çocuklara sıkıcı bunaltıcı geliyor, bizim öğretmen de bu durumu düşünmüş olmalı ki kendi hazırladığı soruları ev ödevi olarak yolluyor sorularda kolay değil kapasitelerinin üzerinde kalıyor .
konuların ağırlaştırılmış hali
gül100 sizin sınavda çıkan soru bizim önümüze geçen yıl gelmeye başladı ilk başlarda dikkat etmiyorlar zamanla sistem kafalarında oturuyor
chess sizin öğretmen geçen sene gördükleri konulara bağlı kalıp ödev veriyorsa bu çocuklara sıkıcı bunaltıcı geliyor, bizim öğretmen de bu durumu düşünmüş olmalı ki kendi hazırladığı soruları ev ödevi olarak yolluyor sorularda kolay değil kapasitelerinin üzerinde kalıyor .
konuların ağırlaştırılmış hali
gül100 sizin sınavda çıkan soru bizim önümüze geçen yıl gelmeye başladı ilk başlarda dikkat etmiyorlar zamanla sistem kafalarında oturuyor
Gül bu tam ales mantığı sorusu
kızlar bikaç yeni foto ekledim seramik
fikirleriniz beklerim
öyle olacak gibiBizim bu yıl başladı.Demekki sık karşılacağız artık.
bence en güzelini yapıyor, bu fasüküller geçen senenin aynısı, çok basit, oğlum sınıfta bunalıyorum anne çok sıkılıyorum diyor, hiç zorlanmıyo düşünmüyo çünkü o kadar kolay, ilgisini çekecek hiçbişey yok, ama buna rağmen mesela yuvarlamayı hiç bilmeyen çocuklar varmış, sınıf seviyesi düşük olduğundan benimkide arada kaynıyo anlayacağın, umarım ortaokulda seçmece bi sınıfa düşer