İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

kar mı başladı sizde de tatil olmuş okullar..
elektriklerde iyi hemen gelmiş..çok zor elektrik su kesilirse halimiz..
yok kız ne karı, Antalya ya kar yağmazki, bizim de buranın yağmuru fenadır, sel olur her taraf, yollar falan, bir de acaip fırtına var.:KK53::KK53:

Günaydın kızlar,
İstanbul çok soğuk. Bir türlü ısınamıyorum ben. Dün öğle saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kaldım. 15-20 dk. dolmuş bekledim, tam da kar yağıyordu. Ondan sonra bir daha ısınamadım.
H.sonu evdeydik sadece birara çocuklara birşeyler almak için vielanda gittik geldik o kadar.
Cumartesi yemeklerimi yaptım, pazar da temizlik yaptım. Özellikle ufaklık olduktan sonra bir günde hem temizlik hem de yemek yapamıyorum, yetişmiyor.O kadar hareketli bir çocuk ki saniye yanından ayrılsam evde mutlaka bir vukuatı oluyor.
Kızım da bu ara kendi kendine yapmaya başladı biraz ödevlerini çok şükür. Tabi yine kontrol ediyorum ben.Sürekli anne anne diye çağırıyor ama artık yanında beklemiyorum. Takıldığı yerlerde yardımcı oluyorum.
Bugün beslenmeye koyacak birşey yoktu. Gece ıslak kek yaptım.Biraz beslenmesine koydum biraz da yanımda işe getirdim. Bizde durum böyle.

Günaydın kızlar,
İstanbul çok soğuk. Bir türlü ısınamıyorum ben. Dün öğle saatlerinde dışarı çıkmak zorunda kaldım. 15-20 dk. dolmuş bekledim, tam da kar yağıyordu. Ondan sonra bir daha ısınamadım.
H.sonu evdeydik sadece birara çocuklara birşeyler almak için vielanda gittik geldik o kadar.
Cumartesi yemeklerimi yaptım, pazar da temizlik yaptım. Özellikle ufaklık olduktan sonra bir günde hem temizlik hem de yemek yapamıyorum, yetişmiyor.O kadar hareketli bir çocuk ki saniye yanından ayrılsam evde mutlaka bir vukuatı oluyor.
Kızım da bu ara kendi kendine yapmaya başladı biraz ödevlerini çok şükür. Tabi yine kontrol ediyorum ben.Sürekli anne anne diye çağırıyor ama artık yanında beklemiyorum. Takıldığı yerlerde yardımcı oluyorum.
Bugün beslenmeye koyacak birşey yoktu. Gece ıslak kek yaptım.Biraz beslenmesine koydum biraz da yanımda işe getirdim. Bizde durum böyle.
günaydın canım,
burası bile soğuk olduktan sonra, oraları düşünemiyom, hele doğuyu Allah sabırlar versin ordakilere, yardımcısı olsun.
pazar günü eşin evde olmuyor mu, ya temizliğe yardım etsin, ya çocuğa baksın, küçük çocuklu zor tabiii, Allah yardımcın olsun.
gece gece üşenmedin ıslak kek mi yaptın canım, sırf çocuklar için değil mi? onlar da ilerde inşallah bize bakarlar, bugünleri unutmazlar, Allah hepsini hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bize.
bugün biz onlara, yarın da onlar bize inşallah.

Günaydın kızlar,

Hoş geldin canım evet hava çok soğuk Allah sokakta olanlara yardım etsin bu havalarda. Hafta sonu pazar bizde oradaydık. Ama inan biz böyle harıl harıl 1 güne sığdırmaya çalışıyoruz ama hep evde bile olsak bu sefer de hep aynı şeyleri yapacağız zaman gene yetmeyecek.

günaydın canım,
burası bile soğuk olduktan sonra, oraları düşünemiyom, hele doğuyu Allah sabırlar versin ordakilere, yardımcısı olsun.
pazar günü eşin evde olmuyor mu, ya temizliğe yardım etsin, ya çocuğa baksın, küçük çocuklu zor tabiii, Allah yardımcın olsun.
gece gece üşenmedin ıslak kek mi yaptın canım, sırf çocuklar için değil mi? onlar da ilerde inşallah bize bakarlar, bugünleri unutmazlar, Allah hepsini hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin bize.

Canım eşim bir hafta h.içi diğer hafta h.sonu izin kullanabiliyor. O evde olduğu zaman sorun olmuyor yardım ediyor.Ama o olmadığı zaman çok zorlanıyorum. Kendi kendine oyuncaklarla oynayan yada tv izleyen bir çocuk değil.Sürekli elektrikli aletleri alıp kurcalıyor, babasının şarjlı tornavidasını falan alıyor.Tamirci olacak herhalde.
Gece üşendim aslında ama çocuk için mecburen yaptım keki. Amin inşallah hayırlı evlat olurlar

Hoş geldin canım evet hava çok soğuk Allah sokakta olanlara yardım etsin bu havalarda. Hafta sonu pazar bizde oradaydık. Ama inan biz böyle harıl harıl 1 güne sığdırmaya çalışıyoruz ama hep evde bile olsak bu sefer de hep aynı şeyleri yapacağız zaman gene yetmeyecek.
Haklısın aslında ama böyle de sürekli birşeyleri yetiştirme telaşındayız.
Kaç akşamdır eşim kahve yap içelim diyor.Çocuklar uyanıkken öyle keyif yapmak mümkün değil.Çocukları uyuttuktan sonra diyorum. Ufaklığı falan uyutmak gece 11 oluyor. O saatten sonra ne kahvesi boşver deyip biz de yatıyoruz.
Sanırım 1-2 sene daha böyle olur ama sonra büyüyünce rahat ederiz diye umudediyorum.

Haklısın aslında ama böyle de sürekli birşeyleri yetiştirme telaşındayız.
Kaç akşamdır eşim kahve yap içelim diyor.Çocuklar uyanıkken öyle keyif yapmak mümkün değil.Çocukları uyuttuktan sonra diyorum. Ufaklığı falan uyutmak gece 11 oluyor. O saatten sonra ne kahvesi boşver deyip biz de yatıyoruz.
Sanırım 1-2 sene daha böyle olur ama sonra büyüyünce rahat ederiz diye umudediyorum.

Evet canım tamda dediğin gibi bir kaç sene sonra ancak rahat edersiniz. Öyle olunca da insan kendini robot gibi hisseder sürekli bir döngü içinde...

Canım eşim bir hafta h.içi diğer hafta h.sonu izin kullanabiliyor. O evde olduğu zaman sorun olmuyor yardım ediyor.Ama o olmadığı zaman çok zorlanıyorum. Kendi kendine oyuncaklarla oynayan yada tv izleyen bir çocuk değil.Sürekli elektrikli aletleri alıp kurcalıyor, babasının şarjlı tornavidasını falan alıyor.Tamirci olacak herhalde.
Gece üşendim aslında ama çocuk için mecburen yaptım keki. Amin inşallah hayırlı evlat olurlar
anladım canım, allah bol sabırlar ve güç kuvvet versin sana 1-2 sene daha.
inşallah canım.

Slm kızlar,dün yoğunluktan gelemedim ama aklım kaldı sizlerde.Nasılsınız?birazdan okurum geçmişi.Bizim öğretmen karneleri girmiş ama full yazılı yapıyor hergün bende söylemedim tabi oğlana karneleri girdiğini fakat matematik çok zorlaştı yeni bir kitap dağıtmış çocuklara sorular fena bir soruda kaç işlem var diyor eşim bile sinir olmuş bunlar bu çocukları aşar diyor.Tonu kilograma çevirip sonra onlarca işlem var diyor bir soruda.Öğretmen sizi aşar ama yapamazsanız bırakın demiş,bizimki babasıyla yaptı tabi ama ne kadar anladı bilmiyorum.Dünde kesişen doğrular parelel doğrularla ilgili ödevi vardır benim koca kişisinde gelmeye başladı matematikten ama yapıcak bişey yok ben hiç anlamıyorum çünkü.Fendende garip garip sorular çamaşır suyuyla tuz ruhunu görsel olarak nasıl ayırt edebiliriz?şıklar:renk,saydamlık,koku.Hep böyle muallakta bırakan şeyler.koku zaten olamz görsel olarak ama renk aynı yani saydamlık nedir o anlamda onu araştırdık falan,işimiz zor kızlar.İngilizce kursuna bayılarak gidiyor bu arada oradaki öğretmenini çok seviyor.

Günaydın kızlar,
evet cnm dışarısı bayağa soğuk ve ben motorla sabah nasıl sallanarak geçiyorum karşıya tahmin edemezsin.Bu sene bayağa kış yaptı dahada yapacak sanırsam.Bemde kış başı oğlana bir bot almıştım ama su geçirmiş dün gittim deri güzel bir bot daha aldım umarım bu sağlam çıkar öbürü nubukmuşta o yüzden anca güneşli havalarda giyilir.Hımm ıslak kekede bayılırım hamarat iyi yapmışsın afiyet olsun.

günaydın canım,
Fadime Allah hayırlı evlat versin tabide yinede sen bize göre şanslısın 2 tane kız.Sen sigortalısın biz yeşil kart devlet bakarsa bakar bakmazsa yandık:-):-)

X