İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

evet canım ondan yaptım, hımm bu pratik bilgiyide akılda tutmalı...
3,2,1 ne kız? çabuk anlatın bakem?
bu arada acıktım kızlarr,
burdan bir diyet grubuna katıldım, sıkı kuralları var, bakalım inşallah faydasını görürüm.
kim korkar kilolardan diye bir sayfa.

burdan bir diyet grubuna katıldım, sıkı kuralları var, bakalım inşallah faydasını görürüm.

kız o yasmininde katıldığı sayfa değil mi

devam et iyi gelirse vakit bulursam bend egelirim

çok kolay güzel bir tarif geçen hafta kardeşim yapmıştı bende bu hafta yaptım hem kolay hem güzle oldu

yaz Google bak çoook var

hadi fadimem göreyim seni. en çok sen kilo vereceksin

o daha iyi aslında, ödev olarak görür, yaptırması kolay olur.

:KK53::KK53::KK53: hiç sorma canım yaa, ben de yarım günüm mutfakta geçti, kahvaltıydı, öğlen yemeğiydi, bugünün yemeğiydi derken. sonrasında 4 makina çamaşır katladım, ufaklığı yıkadım. akşam olduğunda pestilim çıkmıştı resmen.
ben de cumartesi günü kek ile kurabiye arası bi tarif yaptım, rumma.org sitesinden, güzeldi, eşim 5 er 5 er yedi, o derece yani.
http://www.rumma.org/yemekler/kurabiyeler/kasik-pastasi-mus-pastasi.html/
tarifi burda, çok güzel de kabardı. tavsiye ederim yani.
çok güzele benziyor fadimem. bizimkiler kek hastası . bunu da severler eminim

çok güzele benziyor fadimem. bizimkiler kek hastası . bunu da severler eminim
tavsiye ederim canım, gayet güzeldi, eşim bile normalde keki o kadar çok yemezdi, resmen yarım tepsisini o bitirdi, hem de bereketli oluyor. kalabalık misafirde yapılabilir bir de, 5 bardak un koyuyorsun çünkü, haliyle büyük bir tepsi oluyor.

ya fadimem bu senin verdiğin sitede ne güzel tarifler var öyleeeee

kızlar bim in sitesinde karın egzersiz aleti var 17.5 tl.. indirimde olacak bu hafta..
nasıl bişi bu nasıl kullanılıyor ki ..

ya fadimem bu senin verdiğin sitede ne güzel tarifler var öyleeeee
evet canım çok güzel tarifleri var o bayanın.

kızlar bim in sitesinde karın egzersiz aleti var 17.5 tl.. indirimde olacak bu hafta..
nasıl bişi bu nasıl kullanılıyor ki ..
bakalım canım, ama eve alınan aletler genelde alındığı zaman 1-2 yapılıp sonra bir kenara atılıyor.
ne olduğu hiç belli bile değil Fatmacım bunun, en iyisi evde kendin mekik çek. garantili yöntem.:KK53::KK53:

evet canım çok güzel tarifleri var o bayanın.

bakalım canım, ama eve alınan aletler genelde alındığı zaman 1-2 yapılıp sonra bir kenara atılıyor.
ne olduğu hiç belli bile değil Fatmacım bunun, en iyisi evde kendin mekik çek. garantili yöntem.:KK53::KK53:
mekiği 10 tane yapabiliyorum.:KK17::KK17:

mekiği 10 tane yapabiliyorum.:KK17::KK17:
haklısın o konuda, ben de çok yapamam ama, baktım googlede, hiç ona benzer bir alet görmedim, nasıl çalıştığını gösteren bir foto olsaydı, yaparım diyorsan bak cuma günü, çok da bir para değil sonuçta, alınabilir.

bence bunun üzerine yatar vaziyette, ileri geri hareket edeceğiz sanrım, altta tekerleri var çünkü.
kondisyon%20aleti%201-500x500-500x500.JPG

ben bu kadının hareketlerini yapıyorum, alete de gerek yok, aç interneti yap. en güzeli bence.

leslie 3 mil
-leslie 2 mil
-leslie 500 adım
çeşit çeşit canım, 5 dakikadan 60 dakikaya kadar çeşitli videoları var.

X