evet çocuklar için işte gidiyoruz, yoksa hiç çekemem valla. çok yorucu oluyor yani.olsun cnm bizdede kartepe var orasıda 1,5 saat falan ama var gidilebilir arada.
günaydın cnm,dışarısı çok soğuk ama bizim iş yeri alttan ısıtmalı bi ısındımıda fenalık geçiriyoruz burda.Soğuktakilere Allah yardımcısı olsungünaydın canım,
ohhh senin oğluş bu hafta epey tatil yaptı, biz daha bölmeye geçmedik.
evet çok soğuk canım, biz de ekstra ceketlerle duruyoruz.
aminnn canım. bizde doğalgaz var ama ısınamıyoruz, öğleden sonra güneş gelince anca. odamız çoook geniş.günaydın cnm,dışarısı çok soğuk ama bizim iş yeri alttan ısıtmalı bi ısındımıda fenalık geçiriyoruz burda.Soğuktakilere Allah yardımcısı olsun
günaydın canımslm canım,
sen işe gitmeyince izinli mi sayılıyorsun peki, nasıl oluyor? merkezi sistem çok güzel Dilekcim, evinin hertarafı sıcacıktır şimdi. Ayyy lapa lapa kar ne güzel yaaa, imrendim, biz hiç kar yüzü göremiyoruz maalesef. Ancak 1 saat uzaklıkta saklıkent var oraya gidersek, o da dağın tepesi zaten, git git yol bitmez. geçen yıl gitmiştik.
120 soru da çok güzel olmuş, iyi yapmışın, boş bırakmaya gelmiyor onları.
dün annem çağırdı canım, o yüzden salatam bugüne kaldı.
iyi belgesel seyretmeler canım sana, evinin tadını çıkar. iyi tatiller size, iyi eğlenceler.
canım kayınvalidemler yarın geliyordu fakat yollar yüzünden vazgeçtiler. haftaya ertelediler gelişi.Ohh dilekcim keyif sizin maşallah ne güzel oldu bu kar olayı bol bol izin yaptın sende 15 tatildede çıkıcan süper olacak inşallah ben izindeykende yağar ya
canım ben de dün 2 kez çorba pişirdim. bütün gün içtik. tarhana yaptım bitti öğlen. sonra hemen şehriye yaptım. kar topu dönüşü onu da içtik. içine bol sarımsak da ekledim ki şifa niyetine.Dilekkkk o ne manzara öyle, çoook güzel tam oynamalık kız. 1 saat beklemişsin, çok kötü yaa o soğukta. Sıcak sıcak bişeyler içeydin gidinee.
salatayı yaptım yedik ama hava soğuk olunca hiç de iyi gitmedi. bir de karnabar kızartması vardı önceki günden, ikisi de soğuk soğuk olunca zor oldu. çorba şart bu havalarda, hemen bugün için çorba yaptım. akşam 1 tas içti bile eşim, sabah da kahvaltı niyetine ısıttım herkes içti.
izinli sayılman da çok iyi olmuş Dilekcim.
hahahhaha..napcanız kız .bizim öğretmen girmiş karneleri e-okula.Not değil dediğiniz gibi çok iyi yazıyo,birtek ingilizceci girmemiş oda kötü bişey girerse sınıfça biz ona ...... anladınız siz onu :) :)
ohh afiyet olsun iyi olmuş çorbalar yarasın şifa olsun.Bu gün işbaşı yaptın demek dilek,binada soğuktur sizin şimdi zaten ısınamıyordunuz üşütmezsin inşallah.Ay köpeklerde donmuştur garipler soğukta.Dün haberde gördüm sakaryada yerde bir köpek yatıyordu donarak ölmüş hayvan içim cız etti.canım ben de dün 2 kez çorba pişirdim. bütün gün içtik. tarhana yaptım bitti öğlen. sonra hemen şehriye yaptım. kar topu dönüşü onu da içtik. içine bol sarımsak da ekledim ki şifa niyetine.
evet dolaptan çok önce çıkarmalı ki ısınsın. yoksa insanın boğazından geçmez.
sıcak şeyler içemedim. kantin yolunu görsen. kantin komple kapanmış burda. sanki kars , ardahan. kantin görünmüyor .
dün buraya otobüs de çalışmamış. bugün kepçe açmış küçük bir yok. ama dar. 10 tane köpek vardı yolda. koşa koşa geldim o arayı. köpekler benden korktu. kabanım kabarık. kaşgol gözlerime kadar sarılı. kocaman gösterdim ki kendimi saldırmasınlar. ama çok tırstılar
Tabi evde olan için çok güzel bir manzara sizin çocuklar kara doydu.Bizim gariplerden sadece araba tepesinden topladıklarıyla idare ettiler,yerde 3 cm falandı.Birde bu kar erimeye başlayınca kötü oluyor çamur oluyor.günaydın canım
canım izinli say ılmıyorum . sadece gitmiyorum. zaten valilikten yazı gelmiş hamile memurlara çarşamba , perşembe tatil. bir de engellilere .
salatanı yediniz mi dün akşam.
bugün işe geldim ama çok z or .ana yollar da kapalı
7.30 da evden çıktım. 9.30 da işe vardım .1 saat durakta bekledim . ne dolmuş ne bişey. ayaklarım dondu . kar yollarda hala var. açılmamış yollar. tır lar yolları tıkamış. işte böyle.
düzce den bir resim ekliyorum . bizim evin önü.
dün de çocukları 1 saat çıkardım. oynadılar
bizim ki girmemiş dahahahahhaha..napcanız kız .
dur ben de b akayım
buluruz yapacak bişey :)niye girmemişse uyuzhahahhaha..napcanız kız .
dur ben de b akayım
canım yaaaa, köpeklerden korktun mu demek, dikkat et kız kendine, koçcam diye düşme oralarda. Keşke bugün de açmasalarmış yolu değil mi, neyse 2 gün tatilsin bari.canım ben de dün 2 kez çorba pişirdim. bütün gün içtik. tarhana yaptım bitti öğlen. sonra hemen şehriye yaptım. kar topu dönüşü onu da içtik. içine bol sarımsak da ekledim ki şifa niyetine.
evet dolaptan çok önce çıkarmalı ki ısınsın. yoksa insanın boğazından geçmez.
sıcak şeyler içemedim. kantin yolunu görsen. kantin komple kapanmış burda. sanki kars , ardahan. kantin görünmüyor .
dün buraya otobüs de çalışmamış. bugün kepçe açmış küçük bir yok. ama dar. 10 tane köpek vardı yolda. koşa koşa geldim o arayı. köpekler benden korktu. kabanım kabarık. kaşgol gözlerime kadar sarılı. kocaman gösterdim ki kendimi saldırmasınlar. ama çok tırstılar
maşallah canım oğluşa. İngilizce de girer nasıl olsa.bizim öğretmen girmiş karneleri e-okula.Not değil dediğiniz gibi çok iyi yazıyo,birtek ingilizceci girmemiş oda kötü bişey girerse sınıfça biz ona ...... anladınız siz onu :) :)
ay yazık canım ya. çok havlıyorlarmış köylerde. köylüler veriyormuş yemek. yoksa insanlara , hayvanlara saldırırlar . kar 1 metre var burda, nerdee yemek bulsunlar. çöp karıştırıyorlar çok . ama çöp de atmak yasak. çöp kamyonları toplayamıyor diye. yiyecek çöp bile bulamazlar havlanlar .ohh afiyet olsun iyi olmuş çorbalar yarasın şifa olsun.Bu gün işbaşı yaptın demek dilek,binada soğuktur sizin şimdi zaten ısınamıyordunuz üşütmezsin inşallah.Ay köpeklerde donmuştur garipler soğukta.Dün haberde gördüm sakaryada yerde bir köpek yatıyordu donarak ölmüş hayvan içim cız etti.
yaa. burda her yer çamur olur . bazı yerler çorba gibi . su , kar. o erime aaşaması fenaTabi evde olan için çok güzel bir manzara sizin çocuklar kara doydu.Bizim gariplerden sadece araba tepesinden topladıklarıyla idare ettiler,yerde 3 cm falandı.Birde bu kar erimeye başlayınca kötü oluyor çamur oluyor.
Çöplerinizi nereye atıyorsunuz peki?yazık ya hayvanlara duyarlı olsun herkes karın çok olduğu yerlerde özellikleay yazık canım ya. çok havlıyorlarmış köylerde. köylüler veriyormuş yemek. yoksa insanlara , hayvanlara saldırırlar . kar 1 metre var burda, nerdee yemek bulsunlar. çöp karıştırıyorlar çok . ama çöp de atmak yasak. çöp kamyonları toplayamıyor diye. yiyecek çöp bile bulamazlar havlanlar .
atmıyoruz . balkonda şimdi çöpler. ağızları bağlı.Çöplerinizi nereye atıyorsunuz peki?yazık ya hayvanlara duyarlı olsun herkes karın çok olduğu yerlerde özellikle