İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..
çok soğuk çok..
dün sadece kitap okuduk oğlanla.
bugün de tatil okullar..

günaydın kızlar..
çok soğuk çok..
dün sadece kitap okuduk oğlanla.
bugün de tatil okullar..
günaydın canım,
ay hiç sorma biz burda bile eksiyi gördükya, oraları düşünemiyom. Sizin çocuklar iyi tatil yaptılar.
bizim matematik ders kitabı ve çalışma kitabı üzerinde toplama-çıkarma ile ilgili işlemleri yaptı. verilmeyeni bulmalar vs. onları bitirdik.
bir de işbirliği ve dayanışma ile ilgili şiir ve yazı getirin demiş, internetten çıkarmıştım, şiir yazdı götürdü.

slm kızlar,istanbul buz çok soğuk.Dün akşam oğlanın sınıf arkadaşına gittik oturmaya ailecek görüşüyoruz sevdiğim insanlar orada kar topu oynadılar sonra 10.30 gibi tatil olduğunu öğrendiler bir kudurdularki sormayın bizde sahlep ve kestane keyfi yaptık onlarda 12 de geldik eve ama sabah 6 da çok zor kalktım sıcacık yatağımdan ya bu hafta bana çok uzun geldi.Umarım bu akşamda erken çıkarız işten..

slm canım,
biz de burda donuyoruz, düşünemiyorum oraları.
Ne güzel akşam gezmesine de çıkmışsınız, kestaneler-sahlepler, güzel olmuş. oğluşlar da oynamışlar. 2 haftadır çocuklar iyi tatil yaptılar bu sıra, keyifleri yerindedir tabii.
Bizde tatil matil yok, haliyle günlük güneşlik buralar, soğuğunu çekiyoruz ama.
inşallah erken çıkarsınız canım.

Merhaba kızlar?bugün düzce daha beter.evdeyim.okul yine yok.dün işyerinde tüm gün elektrikler yokmuş.jeneratörle idâre etmişler.bugün de öyledir.ama evimde elektirikler var,kalorifer ile ısınıyoruz fadimem.merkezi sistem.doğalgazlı. haribucum iyi olmuş türden için aramışlar seni. Fadimecim türden sınavı 17 ocak. Fadime dükü salatan nasıl oldu.çocuklar sevdi mi.. Kar sanırım 70 C'm .burda.TOKİ yolunda bile kar dolu. Buzlu.yollar açık değil. Sadece belediye otobüsü gidiyor.fabrikalar da çalışmıyor bugün,serviler gidememiş. Yarında okul tatil olabilir burda .lapa lapa yağmaya devam ediyor çünkü.dün 1 saat kadar çıkardım çocukları. Karlarda yatıp yuvarlandılar.kar topu oynayamadılar.kar çok kuru.toplanmıyor.emir e dün 120 soru çözdürdüm. 2-3 saatte bir 2-3 sayfa yapı,ama söylendi.dedim okulda olsaydın 6 saat ders yapardın,çok konuşma.sustu mecbur. İşte böyle kızlar.şimdi TRT belgesel de kamuflaj ustası bukalemun belgeseli izliyoruz.çorba içip yeniden kar topu için dışarı çıkacağız.öptüm

slm canım,
sen işe gitmeyince izinli mi sayılıyorsun peki, nasıl oluyor? merkezi sistem çok güzel Dilekcim, evinin hertarafı sıcacıktır şimdi. Ayyy lapa lapa kar ne güzel yaaa, imrendim, biz hiç kar yüzü göremiyoruz maalesef. Ancak 1 saat uzaklıkta saklıkent var oraya gidersek, o da dağın tepesi zaten, git git yol bitmez. geçen yıl gitmiştik.
120 soru da çok güzel olmuş, iyi yapmışın, boş bırakmaya gelmiyor onları.
dün annem çağırdı canım, o yüzden salatam bugüne kaldı.
iyi belgesel seyretmeler canım sana, evinin tadını çıkar. iyi tatiller size, iyi eğlenceler.

Ohh dilekcim keyif sizin maşallah ne güzel oldu bu kar olayı bol bol izin yaptın sende 15 tatildede çıkıcan süper olacak inşallah ben izindeykende yağar ya

kızlarrr Zelişin selamı var, işleri yoğunmuş, o yüzden yazamamış.
sağol cnm,aleyküm selam
kuru soğuk da kötü geçen kış bizdede hep böyleydi güneşli ve buz gibiydi.Bellimi olur sizdede yağar belki izmir e 51 yıl sonra
yağmış

sağol cnm,aleyküm selam

kuru soğuk da kötü geçen kış bizdede hep böyleydi güneşli ve buz gibiydi.Bellimi olur sizdede yağar belki izmir e 51 yıl sonra
yağmış
çocuklar bir umut bekliyorlar ama, şimdilik bişey yok. bir kere de 1993 yılıydı, buraya yağmıştı, diz boyu olmuş, o zaman 1 gecede yağmış, sabah bir kalktık heryer bembeyaz. O zaman lisedeydim, staj yapıyodum, işe de geç kalmışım, alelacele işe gittim de, orda tüm memurlar bahçeye kar topu oynamaya gittiler de, ben safım kaldıydım, takıl git değil mi peşlerine, kaldım binada, PTT de staj yapıyodum, çok da üzüldüydüm o gün.

hay Allah içinde uhde kalmış hakikaten keşke gideydin,sizin orda kar çok nadir çünkü.

günaydın hayırlı cumalar..
okullarımız bugün de tatil oldu.
akşam okuma yaptık birde 12 tane bölme hazırladım hepsini doğru yapmış.
çok soğuk kızlar ya montum ve şalımı çıkarmadım daha.. içerisi ısınmıyor..

günaydın canım,
ohhh senin oğluş bu hafta epey tatil yaptı, biz daha bölmeye geçmedik.
evet çok soğuk canım, biz de ekstra ceketlerle duruyoruz.

antalya da canım, kayak merkezi ama Antalya ya 1 saat mesafe var yani, ha deyince gidilmiyor.
bir de fethiye de var, saklıkent orası da yazları gidiliyor yazlık bir yer.
olsun cnm bizdede kartepe var orasıda 1,5 saat falan ama var gidilebilir arada.

günaydın,çocuklar bildiklerinide unutacaklar.Bizimki akşam 10 da annecim nete bir bak belki taildir diyo,yok oğlum dedim ne kar var ne bişey niye tatil olsun yeter tenbellik doğru okula :) zaten bugünde cuma gene tatilsiniz 2 gün dedim..

alıştı değil mi hemen tatile sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…