İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

öğretmen seyyahı bilemicemde veli seyyaha konuşursam emin ol canım sende o velilerle bi yere gitmek istemezsin, yani şurda anlatsam inanmazsın atıyosun dersin o derece trajik komikler, geçen sene bi pikniğe gittikte, aşırı doz kısırla intihar etçektim o derece

ahahhaa kısır kurbaan olsun sana
tabi canım bizde de vardır kesin
ben alıyorum elime fotoğraf makinasını çocukların peşinde koşuyorum
zaten beceriksiz olduğumdan bişey de yapmıyorum yapılacaksa pasta börek gibi
alınacak varsa alıyorum içecek tabak çanak
sonra da afiyetle yiyorum geziyorum eğleniyorum
ohh mis
kafaya taksam ohooo

hiç yok mu kafana göre
benim var bi tane
o zaman da gurup kurdular oluyor sen de diğerlerine diyorsun ama aynı şeyi ahahah onlar gurup biz gurup yaşayıp gidiyoruz

söylemeyi unuttum gezi kurs nedir
geçen sene bizim öğretmen sohbete gitmeyi hem de zorunlu tuttu velilere
allahtan ben çalışıyordum
hayır ben de isterim bişeyler öğrenmek de zoraki değil,

...yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışında bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir..

"Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun" dedi baba. "Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun...."

Khaled Hosseini (Halit Hüseyni)

benimde grubum var canım tek üye var ama ben
bizdede vardı veliler ille toplancak falan diye, aslında güzel öğretmen güzel düşünüyo ama frekanslar apayrı olunca olmuyo işte
iki buluşmadan sonra mevlüt toplantısına çevrildi, ben bişey demiyorum buna ama mevlüt herkese hitap eden bi etkinlik değil
sonra dedikodular başladı, o zengin bu fakir, yok onun eşyasını bunun bişeysi
yine bak örnek vereyim öğretmen yine iyi niyetle geçen yılbaşı hediyeleşme yaptı bizde yapardık ya kura çekilip çıkana hediye alıyo çocuklar
bi kaç hafta sonra veli toplantısında kadının teki cinnet geçirdi resmen, vay efendim kurban bayramında hiç etkinlik olmamışta, neden hristiyan bayramında hediyeleşiyomuşuz, günahmış nerde yaşıyomuşuz vs.. napacak kurbanda arkadaşına dalak mı getirsin anlamadım ki
bi de beni en çok deli eden öğretmenliğe soyunan veliler, öğretmene yok karne günü şunu yap, yok ödev olarak şunları ekle, yaw sanane, öğretmen gelip sen yemek yaparken soğanı az kavurdun diyomu
yani canım ben mi marjinalim bilmiyorum ama bana hitap eden yok, ilk sene iadere etmeye çalıştım anlaşmaya çalıştım ama yok, 2. sene hepten soğudum, inan selam almayanlar var ya, sorsan dindardır ama allahın selamını almaz, yüzünü çevirir, sebebte öğretmen benim oğlumu tutuyomuş, yalan ha

Son düzenleme:
3 özel kurs adı verdi. içinize sinen yere grupça karar verin gönderin dedi.sanki suçsuzdu :44::44:
hah işte böyle oldumu insanın içine kurt düşüyo, kursun adınıda verdimi, yoksa kursu siz bulun anlaşın mı dedi
öneri sundu
makbule geçtin güll
bugün bi kaynak daha getirdi oğlum kalınca, gelsin ödevler... hem ilk aldıkları kaynaktan hem bugünkü kaynaktan gelsin ödevler, aşırı ödevi var bugün
toplantıda artık ödevler ağırlaşacak demişti öyle de oldu.6 kaynak kitaptan ödev yaptık devlet kitaplarının ödevlerini saymıyorummtürkçe hayatbilg çalışma kitabındaki ,resim çizilmesi gereken ödevlerde iyice dersimiz uzuyor

ben eğlenceli bulmuyorum bu aktiviteleri bizim veliler öğrencilerden daha çok konuşup eğleniyor .darbuka ve zilli şalıyla gelenler vargeçen yıl antep gezisi yapmıştık otobüs 6 da kalkacaktı .3 veli gezegen evinde kısa filmleri izlemek için bilet alıp bizi 1 saat bekletmişti
gezimize yemek parasıda dahildi bazı veliler evine paket yapıp götürdüğü ve fazla fazla yediği için 300 tl fark ödemek zorunda kalmıştık .tabi bu paralar hepimizin cebinden çıkmıştı
şimdi biz günahsızlara acıyormusun

chess kısırdan mı soğuttular seni

chees çok komiksin yahu
öleleri var evet
yalanın dibi desene ben öğretmenden neler çekiyorum
ahahha ben benim organize ettiğim sınıfla ilgili şeylerde acımıyorum canım
3 çocuklu kocası asgari ücretle çalışan kendi evde oturan veli elinde sigarayla bi çocuk daha yapacam belki erkek olur derse acımam ben arkadaş
önce bunların masraflarını karşıla derim
yalnız ben böle bi haksızlığa mahal vermem
hanımlaaar diye bi girerim ortama gerisi var düşün =))
yok bizim sınıf iyiymiş sizinkiler yanında
biz gezip görelim yine

gel seni üye yapayım katıl bana takıl bana hayatını yaşa
ahahha
aynı şehirde olsak ne güzel olurdu kızlar

Son düzenleme:

kısır manyağı yapmışlar chessi hani mermi manyağı vardı bir zamanlar

gel seni üye yapayım katıl bana takıl bana hayatını yaşa
ahahha
aynı şehirde olsak ne güzel olurdu kızlar

evet canım bizde grup olurduk bu topiktekilerle ne güzel
ya ben parasında değilim inan ama hiç diğer velileri göresim yok artık, 4. sınıf da bitsede kurtulsam
sizde sorun ne canım öğretmenle

evet canım bizde grup olurduk bu topiktekilerle ne güzel
ya ben parasında değilim inan ama hiç diğer velileri göresim yok artık, 4. sınıf da bitsede kurtulsam
sizde sorun ne canım öğretmenle

bizde sorun yok canım aynı meseleler şimdilik sular durgun
ben kendi velimden bahsettim acımıyorum diye
bitecek az kaldı kuşa çevirdiler
korkarım sene sonu da 3 sınıfa indirmesinler

bizde sorun yok canım aynı meseleler şimdilik sular durgun
ben kendi velimden bahsettim acımıyorum diye
bitecek az kaldı kuşa çevirdiler
korkarım sene sonu da 3 sınıfa indirmesinler

aman aman allah bozmasın, bizde de durgun aslında, bakalım yavaş yavaş ısınıyoz, sonraki toplantıda ödevlerin çokluğuna değincem, diğer veliler beni yemez inşallah, onlar çok ödevden ya, çocuklarını oyalıcak başka bişey bulamadıklarından tabii, eğitimleri falan değil mevzuu

Günaydın arkadaşlar....
Açılışı yapıyoruz biz bugün.İlk sınavımızı olacağız matematikten.
Test değilmiş ,öğretmen problemler olacak,sizde altına çözümünü yapacaksınız demiş.

yok artık biz daha toplantı yapmadık

başarılar oğluna canım, bizde sadece bi kere sınav olmuştu galiba, herhalde bu senede olmaz, bakalım seneye çıkcak meydana akkoyun karakoyun

başarılar kuzuna
erken giriş yaptınız :18::18::18::18::18::18:

boşuna soğumadık biz
cnm merak ettim sınavı genel değerlendirme için mi yapacak? bizimkiler geometrik şekillerden başka birşey öğrenmedi. düzlemler ve açılara yeni geçtik .
yok artık biz daha toplantı yapmadık
sıkıntı istek ve şikayet yokmuş ki yapılmamış.bizim veliler nefes aldırmadığı için toplantıyı yaptı .ilk günlerden çocuğun durumunu soran veliler varr
başarılar oğluna canım, bizde sadece bi kere sınav olmuştu galiba, herhalde bu senede olmaz, bakalım seneye çıkcak meydana akkoyun karakoyun

ilk yıllar ödevleriniz azdı. sonradan hızını alamadı öğretmeniniz
bu yılda sık sınav yaparsanız hiç şaşırmam sonradan açılıyor sizin öğretmen

yapsın canım, sınav okulda oluyo nasılsa, eve iş getirmesin oğlum, möhöm olan o

Son düzenleme:
yapsın canım, sınav okulda oluyo nasılsa, eve iş getirmesin oğlum, möhöm olan o

bizimki sınav olacağı sıra bütün negatif enerjisini eve yayıyor :18::18:iş getirsin daha ii
geçen yıl ödev olarak gelen testlerden şikayetçiydim .bu yıl fasiküllerimiz geldi testleri geri istiyorum yap yap bitmiyor bunlar :95::95::95::95::95::95:

Sanırım genel değerlendirme olacaktı sınav ama yapmamış öğretmen.
Sınav saatinde emniyetten polisler gelmiş.Konferans salonunda toplamışlar çocukları trafik kuralları ve yabancılarla konuşulmaması konusunda bilgi vermişler.
Evde yalnızken kapı çalarsa ne yapmaları,tanımadıkları biri zorla götürmek istediğinde nasıl davranmaları anlatılmış.Sınavda haftaya kalmış sanırırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…