İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

merhaba..

benim kızlarımın arasında 1 yaş var. küçük olan şeytana pabucunu ters giydirir dersem inanın abartmış olmam. sosyal zekası oldukça ileri. hem de tescilli ileri:) denver testi yaptırmıştık 3 yaşındayken, sosyal gelişimi 6-7 yaş civarında çıkmıştı. biraz yapıyla alakalı biraz da 2.çocuk olmayla alakalı diye düşünüyorum.
ama büyük olan erkek olsaydı bu kadar sosyal olmayabilirdi, ezilebilirdi belki de...

dert etme canım
bu sene öğrenemezler zaten
fark ettirmek için veriliyor
zamanla zaten öğrenmek zorunda kalacaklar

bunu demek istemiştim canım bu arada maşallah kızına

dert etme canım
bu sene öğrenemezler zaten
fark ettirmek için veriliyor
zamanla zaten öğrenmek zorunda kalacaklar

ya ben bu çekim, yapım eki 4. sınıfta sanıyordum, işlediklerini görünce şaşırdım açıkcası, iki ay sonrada unutacaklarına eminim, bu tarz dilbilgisi için küçükler bence

Benim kızımın sınıfında işlemiyorlar çekim eklerini, kitabada baktım şimdi yok..neden farklı anlamadım:26:

Benim kızımın sınıfında işlemiyorlar çekim eklerini, kitabada baktım şimdi yok..neden farklı anlamadım:26:

canım belki bu sene vermenin gereksiz olduğunu düşünmüştür öğretmeniniz ya da bu hafta verir

bizimde toplantımız oldu, eşim gitti bu defa, dırdırlarım sayesinde, toplu beslenmeden kurtulduk çok şükür, serbest yicek öğrenciler,
ya bugün okul kış saatine geçmiş, bilmiyoduk geç kaldık haliyle, saatler değişince geçilmiyomuydu ki
:26:

Son düzenleme:
chess ablam benden 2 yaş büyük olmasına rağmen ilkokul hayatım ablamın harçlıklarını el koymak, tenefüsleri ona arkadaş bulmakla geçirirdim kendimi kolay kolay ezdirmem her girdiğim ortamda girişkenliğimle dikkat çekerdim.erkek kardeşimin sesi soluğu çıkmaz çok suskun saf bir çocuktu onuda kolay kandırırım abim yada kardeşimin çok dişli olması beni etkilermiyi:44: etkilemezdiçünkü yapım bu:26: ben genetik olduğuna inanıyorum .az da olsa ortamın sosyal zekada etkili olduğunu düşünüyorum oğlum uyanık arkadaşları sayesinde, gözü açık olmayı ,kendini ezdirmemeyi öğrendi saf olunca kullanıldığını fark etti .büyüyüp tek başına kaldıkça ayakta durmayı öğreniyor
tabi testlerin faktörü var .bizim öğretmen kız çocuklarının bu konuda bir tık önde olduklarını söyledi .cümle kurarken oğlanlar aval aval bakıyormuş ,kelime dağarcıkları kızlara göre daha darmış.evde sürekli pratik yapılmasını ,o hafta okulda işlenecek 5 konuya göz atıp evde bize yorum yapmalarını, kendi evimizden örneklerle cümleler kurmalarını istedi .
ben okulistik ve morpa kampüse üyeyim ikisinide yeterli bulmuyorum .morpada hayatbilgisi konu anlatımlarını dinliyor sadece diğer konular çok hafif kalıyor .okulistik ders anlatımına göre daha iyi ama bütün konular içerisinde yok yapım çekim eklerine girmedik biz:44::44::44:karşılaştırmayı öğreniyoruz türkçeden
Meldam nasıl geçti toplantınız?
çok konuşan veliler yoktu.tam bayram yapacaktım ki onların boşluğunu fırsat bilen başka veliler çıktı.bir ara içim geçmişttoplantıyı altın gününe çevirdileröğretmen yabancı dilde ısrarcı. gruplar halinde kurslara gidilecekmiş . çocuklar o kurslarda kendi yaşıtlarıyla öğrensin diyo.bu yıl müzik dersinde melodikaya geçtik :18:ve gitar hocası tutulacak özel olarak 43 çocuk hepberaber nasıl öğrenecekse 2 hafta sonra gezi yapmaya karar verdi
sizde durumlar nasıl oğluşun sağlığı nasıl

gözün aydın chess
kış saatinden değil 4+4+4le alakalıymış galiba biz ilk hafta saat 1.30 da okulda oluyorduk pazartesi servisçi arayıp bundan sonra 12 10 da zil çalacağını söyledi de o şekilde haberimiz oldu.kış saatine geçilince de değişiklik olacaktır o da 10 15 dakikalık bir fark

Bizim zamanımızda saatler degişince giriliyordu bugun bizim evin karşısında lise var normalde 8.30 da derse giriyordı kış saatine geçmişler mikrofonda müdür geç kalanları uyarıyordu çabuk olun saat 8 almışlar ders saatini bir çogunun haberi yoktu heralde ögretmenler bile geç kalmıştı yetişmek için koşuyorlardı bizim semteki ilkögretim okulu dogruysa öglenci grubunu 12.40 da derse alacakmış akşam 19.10 da çıkacaklarmış sabahçı grubu ise 6.30 da derse girecekmiş komşumuz anlattı bu anlattıgın dogrumu abla dedim evet doğru dedi bugun bakalım görecem öglenci grubu kaçta çıkacak balkondan bakacam ben doğru olmasını istemiyorum belki yanlış bilgidir diyorum sizin çocuklarınız kaçta giriyor derslere çıkıyor.

burada her okulun saati farklı oldu . bizim giriş 12 :10 çıkış 17:10
bitişik okul giriş 13:50 çıkış 18:50

Sevindim chess, beslenme konusunda rahatladın.
Kaç oldu giriş,çıkış saatleriniz?

Meldam ingilizce kursu zorunlu mu?Biz gitmek istemiyoruz diyebiliyormusunuz?Geçen sene bizde gruplar halinde kursa başlamıştık.Sonra birer ikişer herkes ayrıldı.Hiçbir verimde alınamamıştı.Ama bizimki zorunlu değildi.Bazı veliler göndermedi.
Bizde şimdilik toplantı yok.Ama bu haftasonu yada haftaya olur gibi geliyor.Oğluşun sağlığı iyiye gidiyor.Hergün bir kaşık zeytinyağı içiriyorum.Faydasını görüyoruz.

.
öğretmen bütün çocuklarım gitsin istiyorum diye diretiyor ama ben göndermeyi düşünmüyorum .
sağlığının iyiye gitmesine sevindim .
ilk yıl heyecan veriyordu bu toplantılar şimdi kaçacak delik arıyoruz

hanımlar bizim okulda 5. sınıflar yok yani, ders saati değişen öğrenci grubu yok, bizde klasik kış saati uygulmasına geçilmiş, geçen kışki gibi giriş çıkış, 12.40 giriş 17.30 mı 17.40 mı çıkış sanırım

Son düzenleme:
sağolun hanımlar valla çok sevindim bende beslenmenin serbest olmasına, inşallah sonraki toplantıda ortalığı bulandıran veliler çıkmaz yine

gul100 oğlunun sağlığının iyiye gitmesine sevindim

meldam ingilizce kursu olayınızı anlamadım, kurs klasik her sene açılan okul kursu mu yokda öğretmeniniz özel bir merkezemi yönlendiriyor

seyyahalemi canım hiçbirbaşlığa uymayan yazılar bölümünde kendi başlıklarımın birinde senin dedikodunu yaptım, sanırım gerçekten deşifre olmuşsun

seyyahalemi canım hiçbirbaşlığa uymayan yazılar bölümünde kendi başlıklarımın birinde senin dedikodunu yaptım, sanırım gerçekten deşifre olmuşsun

olsun canımcım benim bişeyden korkum yok
nereymiş ora ben de bakayım arkamdan ne atıp tuttun

Chess mesajlarında gördüm
taş devri diyeti ne ya
ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…