İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

olsun canımcım benim bişeyden korkum yok
nereymiş ora ben de bakayım arkamdan ne atıp tuttun

canım, google da aratılan nicklen çıkan ilk görseller diye eğlence amaçlı bi başlık açmıştımda, senin nickini görselde aratında, bol bol sılanın resimleri çıktı, bide sarışın bi kadın çıktı, o senmisin acep, sensen pek tatlıymışsın
:13:

canım, google da aratılan nicklen çıkan ilk görseller diye eğlence amaçlı bi başlık açmıştımda, senin nickini görselde aratında, bol bol sılanın resimleri çıktı, bide sarışın bi kadın çıktı, o senmisin acep, sensen pek tatlıymışsın
:13:

ahaha sarışın mı
link at hele çatlarım
ben varım ya burda ayol
baksana profilime kapkara bişeyim

ahaha sarışın mı
link at hele çatlarım
ben varım ya burda ayol

hatta sölemek yasak ya hani
sen beni seyyah su diye arat
malum yuva yıkan siteden bulursun
ahaah

yalnız duvarım tehlikedilir
cıs yapar bazılarını :KK53:

ahaha sarışın mı
link at hele çatlarım
ben varım ya burda ayol

canım tam nickini google yazıp görsele basıyosun ve çıkan ilk resmi benim başlığa yapıştırıyosun benim başlığın olayı bu bende bazı üyeleri kendim arattım yapıştırdım, aratınca sılanın resimleri ve sarışın bi hanımın resimleri çıktı belki kk da yorum yaptığın bi üyenin resimleridir, başlık hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümünde 6. 7 . bşlık, valla link vermeye tırsıyorum yasak ya.
canım profilin çok uzaktan ya zor seçiliyo
:KK1:

Son düzenleme:
ya o sarışın burdan hevuk muydu hatırlayamadım yanlış olmasın
2 yılda 40 kilo vermiş çok güzel olmuştu
ama neden o çıkıyo ki anlamadım

sen benim albümleri göremiyor musun ya
kapalı olmaması lazım
albüm var ya burda

yok canım göremiyorum, belki arkadaş olmamız gerekiyodur teklif yolladım

istek falan gelmedi
ben albümü açayım seni de dost yapayım dur

sorun yokmuş albüm herkese açık
sen yanlış bakmışsın =))

burada her okulun saati farklı oldu . bizim giriş 12 :10 çıkış 17:10
bitişik okul giriş 13:50 çıkış 18:50

Komşumuza yanlış bilgi verilmiş kış saati uygulamasına geçmişler 17.20 de çalıyor zilleri.

günaydınlar
yeliz bizim saatler değişmedi
ama dediğim gibi küçük mahalle okulu burası
mevcut da az 9da girip 2.45de çıkıyorlar

chess albümler kapalı değil
senin istek de gelmedi ben gönderdim
sana mesaj da gitmiyor bu arada
pek bi gizemlisin

sağolun hanımlar valla çok sevindim bende beslenmenin serbest olmasına,:KK1: inşallah sonraki toplantıda ortalığı bulandıran veliler çıkmaz yine

gul100 oğlunun sağlığının iyiye gitmesine sevindim

meldam ingilizce kursu olayınızı anlamadım, kurs klasik her sene açılan okul kursu mu yokda öğretmeniniz özel bir merkezemi yönlendiriyor
hayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedi
olsun canımcım benim bişeyden korkum yok
nereymiş ora ben de bakayım arkamdan ne atıp tuttun

neler kaynatmışş :KK1::KK1::KK1:

hayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedi

Merhaba canım bişey sormak istiyorum bu kurs özel kurs ve ögretmen bütün ögrencilerin gitmesini istiyor yanlış anlamadıysam peki bu ögretmen bütün ögrencilerini özel kursa yazdırınca oradan belli bir miktar komisyon gibi bişey mi alıcak çünkü bizim zamanımızda ögretmenler bizlere yardımcı kitap falan satıyorlardı ve sattıkları kitap başına komisyon alıyorlardı yanlış anlamayın beni sadece merakımdan sordum:KK34::KK34:

günaydınlar
yeliz bizim saatler değişmedi
ama dediğim gibi küçük mahalle okulu burası
mevcut da az 9da girip 2.45de çıkıyorlar

chess albümler kapalı değil
senin istek de gelmedi ben gönderdim
sana mesaj da gitmiyor bu arada
pek bi gizemlisin

gördüm canım albümünü yorumda yaptım:KK1:

evet canım gizemi severim:KK1:

hah işte böyle oldumu insanın içine kurt düşüyo, kursun adınıda verdimi, yoksa kursu siz bulun anlaşın mı dedi

bizim ders başlama bitiş 12.40-17.30 muş öğrenebildim sonunda

bizdede veli toplantısında gezi yapılsın diye konuşuldu ya, hiç istemiyorum hemde hiç, anıtkabir falan dendi, aman allahım ya, o velilerle 7 saat aynı otobüste olduğumu düşünemiyorum, bide dönüşü var, kusura bakmasın oğlum:KK53::KK53:

bu arada bizim öğretmende enstruman, folklör gibi kurslara yollayın dedi ama bi merkez falan belirtmedi, herkes istediği yere yollasın gibisinden konuştu

Son düzenleme:

bizdede veli toplantısında gezi yapılsın diye konuşuldu ya, hiç istemiyorum hemde hiç, anıtkabir falan dendi, aman allahım ya, o velilerle 7 saat aynı otobüste olduğumu düşünemiyorum, bide dönüşü var, kusura bakmasın oğlum:KK53::KK53:

bu arada bizim öğretmende enstruman, folklör gibi kurslara yollayın dedi ama bi merkez falan belirtmedi, herkes istediği yere yollasın gibisinden konuştu

Şehir dışında hemde yedi saatlik mesafeye insanın gözü yemez hiç.Sabahtan çıksanız bile ateş almaya gelmiş gibi olur.Ha otel filan ayarlanıp kalınacaksa belki...
Otobüste başının çaresine bakabilirsen eğer, Ankara ya gelince ben kurtarırım seni velilerden:KK9::KK9:

Şehir dışında hemde yedi saatlik mesafeye insanın gözü yemez hiç.Sabahtan çıksanız bile ateş almaya gelmiş gibi olur.Ha otel filan ayarlanıp kalınacaksa belki...
Otobüste başının çaresine bakabilirsen eğer, Ankara ya gelince ben kurtarırım seni velilerden:KK9::KK9:

saol canım çok naziksin, çok makbule geçer valla:KK1::KK1:

bugün bi kaynak daha getirdi oğlum kalınca, gelsin ödevler... hem ilk aldıkları kaynaktan hem bugünkü kaynaktan gelsin ödevler, aşırı ödevi var bugün:KK53::KK53:

ooo arkamdan neler atıp tutmamış bi bilsen
bütün profilini karıştırdım neler yumurtlamış diye
kararı açıklıyorum ..suçsuz :KK52:
Merhaba canım bişey sormak istiyorum bu kurs özel kurs ve ögretmen bütün ögrencilerin gitmesini istiyor yanlış anlamadıysam peki bu ögretmen bütün ögrencilerini özel kursa yazdırınca oradan belli bir miktar komisyon gibi bişey mi alıcak çünkü bizim zamanımızda ögretmenler bizlere yardımcı kitap falan satıyorlardı ve sattıkları kitap başına komisyon alıyorlardı yanlış anlamayın beni sadece merakımdan sordum:KK34::KK34:

neden öle diyosunuz yahu =(((
ben de istiyorum çocuklar farklı etkinliklerde bulunsun
hele gezilere bayılırım chess ama 7 saat uzanmış hakket yakın yerler daha iyi
genelde öğretmenler hepsi gitmek zorunda kalsın diye bir yer belirliyor fiyatı falan uygun olanı araştırıp öle yapıyor
yani biz genelde öle yaparız
hem daha düzenli oluyor öle
ne bilim bence güzel böle aktiviteler

ben velilere hiç acımıyorum chess =)):26:

X