olsun canımcım benim bişeyden korkum yok
nereymiş ora ben de bakayım arkamdan ne atıp tuttun
canım, google da aratılan nicklen çıkan ilk görseller diye eğlence amaçlı bi başlık açmıştımda, senin nickini görselde aratında, bol bol sılanın resimleri çıktı, bide sarışın bi kadın çıktı, o senmisin acep, sensen pek tatlıymışsın:13:
ahaha sarışın mı
link at hele çatlarım
ben varım ya burda ayol
baksana profilime kapkara bişeyim
ahaha sarışın mı
link at hele çatlarım
ben varım ya burda ayol
baksana profilime kapkara bişeyim
burada her okulun saati farklı oldu . bizim giriş 12 :10 çıkış 17:10
bitişik okul giriş 13:50 çıkış 18:50
hayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedisağolun hanımlar valla çok sevindim bende beslenmenin serbest olmasına,inşallah sonraki toplantıda ortalığı bulandıran veliler çıkmaz yine
gul100 oğlunun sağlığının iyiye gitmesine sevindim
meldam ingilizce kursu olayınızı anlamadım, kurs klasik her sene açılan okul kursu mu yokda öğretmeniniz özel bir merkezemi yönlendiriyor
olsun canımcım benim bişeyden korkum yok
nereymiş ora ben de bakayım arkamdan ne atıp tuttun
hayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedi
neler kaynatmışş
günaydınlar
yeliz bizim saatler değişmedi
ama dediğim gibi küçük mahalle okulu burası
mevcut da az 9da girip 2.45de çıkıyorlar
chess albümler kapalı değil
senin istek de gelmedi ben gönderdim
sana mesaj da gitmiyor bu arada
pek bi gizemlisin
hayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedi
neler kaynatmışş
bizim ders başlama bitiş 12.40-17.30 muş öğrenebildim sonunda
bizdede veli toplantısında gezi yapılsın diye konuşuldu ya, hiç istemiyorum hemde hiç, anıtkabir falan dendi, aman allahım ya, o velilerle 7 saat aynı otobüste olduğumu düşünemiyorum, bide dönüşü var, kusura bakmasın oğlum
bu arada bizim öğretmende enstruman, folklör gibi kurslara yollayın dedi ama bi merkez falan belirtmedi, herkes istediği yere yollasın gibisinden konuştu
Şehir dışında hemde yedi saatlik mesafeye insanın gözü yemez hiç.Sabahtan çıksanız bile ateş almaya gelmiş gibi olur.Ha otel filan ayarlanıp kalınacaksa belki...
Otobüste başının çaresine bakabilirsen eğer, Ankara ya gelince ben kurtarırım seni velilerden
ooo arkamdan neler atıp tutmamış bi bilsenhayır canım okulun klasik kurslarından değil .özele gidilmesini istedi .özellerde de her yaştan insan olduğu için kursla konuşulup bizim sınıfa özel indirim yapılıp hepsinin aynı sınıfta olmasını istedi
neler kaynatmışş
Merhaba canım bişey sormak istiyorum bu kurs özel kurs ve ögretmen bütün ögrencilerin gitmesini istiyor yanlış anlamadıysam peki bu ögretmen bütün ögrencilerini özel kursa yazdırınca oradan belli bir miktar komisyon gibi bişey mi alıcak çünkü bizim zamanımızda ögretmenler bizlere yardımcı kitap falan satıyorlardı ve sattıkları kitap başına komisyon alıyorlardı yanlış anlamayın beni sadece merakımdan sordum
bizim ders başlama bitiş 12.40-17.30 muş öğrenebildim sonunda
bizdede veli toplantısında gezi yapılsın diye konuşuldu ya, hiç istemiyorum hemde hiç, anıtkabir falan dendi, aman allahım ya, o velilerle 7 saat aynı otobüste olduğumu düşünemiyorum, bide dönüşü var, kusura bakmasın oğlum
bu arada bizim öğretmende enstruman, folklör gibi kurslara yollayın dedi ama bi merkez falan belirtmedi, herkes istediği yere yollasın gibisinden konuştu